גלעד יא

New member
../images/Emo41.gif הודעת מערכת ../images/Emo41.gif

לאחר שיקולים רבים, לירון ואני החלטנו להסיר את מועמדתנו לתחרות. אתם מבינים, הכרטיסים שלנו כל כך טובים שאנו חוששים שתרגישו מרומים כשמרקו23 יכריז על שנינו כמנצחים. אתם בוודאי תחשבו ש"טיפלנו" בתוצאות... אבל ברצינות - אנחנו פורשים בשיא ומאחלים לכולכם בהצלחה. זה הזמן לגלות שלמנצח יינתן פרס מטעם
. אנחנו עדיין לא מגלים אותו, אבל הוא חביב ביותר ומעודד תרבות, לכן מהרו להשתתף בתחרות עוד היום.

marco23

New member
../images/Emo63.gif סיכום ביניים של התחרות ...

הנה לפניכם סיכום ביניים של חברי הפורום שרשמו עצמם בשרשור התחרות.
רשימת המעוניינים להשתתף:
חיים חפר
oOYOo
white star
hatul
yoavon1
AngelDust
Gal-MoOD
והילד הזה הוא אני
NUSH23
טסטוסטרון
EyeSeeYou
יוני טיגריס
עוגי עוגי
- עדיין לא כל הרשומים הנ"ל כשירים להשתתף בתחרות (לפי כללי התחרות הרשומים בהודעה הראשית של שרשור זה). על מנת להשתתף תצטרכו לעמוד בכל הדרישות המפורטות בכללי התחרות.
רשימת הלא המעוניינים להשתתף:
מKה אפורה
neshamma
נסיך החלומות2
- עדיין לא כל חברי הפורום רשמו את עצמם בשרשור, כמעוניינים (
) או כלא מעוניינים (
) להשתתף בתחרות. מי שעוד לא רשם את עצמו - נא להזדרז ולהרשם... בעוד שבוע תסגר הרשימה, ומי שלא נרשם ישאר מחוץ לתחרות.
- לכל מי שהחליט להוציא את עצמו מהתחרות, או שעדיין מתלבט אם כדאי לו להשתתף בתחרות... - הרני להביא לידיעתכם, כי בנוסף ל- "פרס
הזהב"
שיוענק על-ידי, ובנוסף להצגת הכרטיס הזוכה בעמוד הראשי של הפורום במשך חודש שלם, הנהלת תפוז
החליטה לתרום את חלקה בתחרות ולהעניק לזוכה פרס נוסף (שמסיבות השמורות במערכת לא אגלה בשלב זה מהו), שלדעתי שווה הרבה יותר ממה שיכולתם לקבל אי-פעם דרך פורום, שיוענק באופן אישי ע"י לירונר, מנהל פורום זה. אם לא הייתי העורך של התחרות, כבר מזמן הייתי מכניס את עצמי לתחרות... אך לצערי איני יכול
אז מהרו להרשם, השנה זה שווה יותר מתמיד... שלכם באהבה,

גלעד יא

New member
תיקון טעות ../images/Emo3.gif

הפרס יוענק באופן אישי (עד כמה שניתן) על ידי לירונר וגלעד יא, מנהלי פורום בנים בלבד. תודה, סליחה, בבקשה! ורק לידיעתכם - הפרס באמת שווה!

o O Y O o

New member
אני ידוע מה הפרס../images/Emo70.gif

טיסה זוגית להוואי
האין אני צודק

o O Y O o

New member
המין של העז משנה../images/Emo35.gif

אם כן זה עלול להיות בעייתי..

עודד 24

New member
צר לי לאכזב אותך, אבל...

עז זה תמיד נקבה... עז זו הנקבה של התיש. זה כמו שתשאל עם המין של האתון (הנקבה של החמור) משנה?

marco23

New member
הפרס הוא...

סופ"ש זוגי בבונקר 5 כוכבים בעיראק (עם סאדאם, כמובן)

עודד 24

New member
עזבו את סיביר... מי בא לתאילנד ???

חופשה בקוסומוי... קרנבל בריו... כי "רד בול" נותן לך כנפיים !!!

marco23

New member
../images/Emo52.gif קבל את התנצלותי ...

עוד לא התרגלתי לעובדה שיש מנהל נוסף, סליחה ושוב סליחה... מקווה לא לטעות שוב... שלך באהבה,

marco23

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif שימו לב לכך, שגם תפוז...

עוזרים לכם להערך לתחרות, ומוסיפים לכם עוד שתי שורות לכרטיס. מהיום נוספים לכרטיסכם (באופן אוטומטי), לפי תאריך הלידה שמילאתם בכרטיס: המזל שלי: ההורוסקופ שלי: כך שכדאי לכם למלא את התאריך הלידה הנכון, כדי שתוכלו לקבל את המזל וההורוסקופ המתאימים לכם.

זה מאוד משעשע

אז לירון, ספר לנו מה עשית היום למען הקריירה שלך? ומה ההבדל בין התחום החברתי והחברי?

למעלה