../images/Emo95.gif../images/Emo108.gif../images/Emo39.gif

היי ובוקר טוב אני צריכה עצה אני נשואה אם ל5 ילדים מקסימים 3 בנות ושתי בנים לפני חודש ילדתי בן הקשר שלי עם חמותי גרוע מאוד וגם אם אחים של בעלי והנשים שלהם הסיפור ארוך אבל רציתי לשאול אם יש פה עוד נשים במצב הזה?
לילונית 5

../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

נויה אהחנו משחקות מחבואים אההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחח

sovlanit

New member
לילונית,ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

את מוזמנת לשתף אותנו בכל מה שנראה לך. מזל טוב לרגל הולדת הבן הצעיר... כל טוב

יש כאן גם חמיות שנותנות עצות. כולנו

מקשיבות ונותנות עצות מהנסיון. שומעים כאן את שני הצדדים, הכלה והחמות. לפעמים ניגודי דעות לפעמים דעות משלימות. הכל מהנסיון האישי. נשמח לשמוע אותך ולעזור לך, לפחות בעצות.

../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif

בוקר טוב אז ככה לפני כשנתיים וחצי נכנס אורח לחיי וזהו האינטרנט שכמעט הרס את חיי הכרתי את הצאטים ולא חדלתי מלהכנס לשם הייתי פשוט מכורה עד שכמעט התגרשנו אנ ובעלי היו לנו מריבות ופעם ראשונה בבחיוו של בעלי שהוא שיתף את משפחתו בצרותיו וזו היתה נקודה רעה לטובתי נכנסתי להריון חמישי והוא פשוט רצה שאעשה הפלה לא הסכמתי בפגישה עם משפחתו(אחים גיסות) כולם ירדו עליי ולא הבנתי איך הם ידעו הכל התעצבנתי נורא חזרתי הביתה כל הלילה לא הרגשתי טוב למחרת דימומים חזקים ביותר לא ידעתי מה לעשות נסעתי לבית החולים הגעתי במצב נורא אחרי שאיבדתי המון דם ישר לחדר ניתוח שכבתי בבית החולים 3 ימים אף אחד מבני משפחתו של בעלי לא באו לבקר אותי החלטתי החלטה איומה שהם מחוקים בעיני שרופים זהו!! לפני חודש ילדתי בשעה טובה בן מקסים חשבתי אולי ישבר הקרח וכלום שכבתי שם כמו כלב חוץ מבעלי וילדיי ומשפחתי אף אחד לא בא ממשפחתו עשינו ברית וחוץ מאימו של בעלי וואח אחד אף אחד לא בא הפעם החלטתי שזהו אין סליחות נגמר הסרט מה דעתכן לילונית5

זו לא בעיה שצצה ביום אחד. יש רקע

יש הסטוריה של היחסים במשפחה. אני משערת שהמשבר לא פרץ עכשיו, נראה לי שגם קודם לא היתה מערכת יחסים טובה ועכשיו זה הגיע לשיא חדש שהם אפילו לא באו לברית, זה מעיד על כעס חזק מאוד, השלימי את הפרטים החסרים.

../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif

היי וואי הפתגם שלך כללכך מתאים!! אז ככה כן יש רקע אחרי המקרה שקרה לי עם ההפלה היו לי הכנות לבת המצוה של הילדה השנייה החלטתי להעניש את הגיסות של בעלי בטקס הדלקת הנרות הזמנתי רק את הגיסים שלי ללא נשותיהם כולם כעסו וחמתי שלא היתה צריכה להתערב התערבה וכעסה למה עשיתי את זה? וככה נוספה עוד שנאה הסברתי לה שזה מגיע להן כי כשטוב לך אתה לא צריך אף אחד איפה הם היו כשהיה לי רע אפילו טלפון לא הרימו לשאול מה שלומי מילא יש אנשים לא אוהבים לבקר בבתי חולים יש בית יש טלפון אאז החלטתי להעניש אותם. ?.............. לילונית5

במקום שבעלך יכעס עלייך

הם כועסים עלייך, זה נמשע מוזר אבל מה אכפת להם? מה הם מתערבים לך בחיים שלך ושל בעלך? חוץ מזה עשית בשכל שסגרת את הבאסטה איתם, נתת להם צ'אנסים מספיק לא צריך להיות יותר מדי טובים אם אנשים שלא מקבלים את היד.

sovlanit

New member
לילונית,

אכן,התמכרות היא עניין הרסני. כאן את מתארת מצב שכמעט גבה ממך את חיי הנישואין. לא הבנתי מה פירוש "נקודה רעה לטובתי". אם הבנתי נכון מהמשך דברייך המשפחה שלו החליטה לצדד בו,אחרי שהוא ערב אותם .אז זוהי נקודה רעה עבורך... קל היה להם לשפוט אותך לחומרה והם הכריזו עלייך חרם. במסגרת החרם נוצרה התעלמות מוחלטת מצידם כלפי אישפוזך,הלידה,הברית וכל דבר שקשור בך ובחייך! אלא,שהצידוד הזה מביא אותם גם לא להיות שותפים בשמחות של הבן/האח/הדוד וכל יתר הפונקציות המשפחתיות שממלא בעלך כלפיהם. לקול העם 11 יש חתימה שמתאימה דווקא כאן ועכשיו... אני מבינה שאת פגועה והחלטת ליצור מלחמת חורמה כלפיהם. הסיבה,אם הבנתי נכון היא-שכשילדת וגם בברית הם נעדרו... אם את שלמה עם החלטתך-למה זה מכאיב לך? מאחר שלא ניהלת עימם שיחה בנושא-כך אני מניחה- חלק מהדברים שאומר יהיו רק ספקולציות... הניחוש שלי הוא שהם בוחרים לזכור את היחסים העכורים שהיו לך עם בעלך,לשפוט אותך ולהעניש אותך...ואת מצפה שהם יתייחסו לדברים כאל:מה שהיה היה,העיקר שעכשיו הכל בסדר". טיבם של בני אדם רבים הוא להנות מדם. פעם היו קורבנות מבעלי חיים, היום קורבנות-אדם. דם מוכר עיתונים מצויין, לדם יש רייטינג ענק וזה מה שזוכרים בעצם מה"חדשות". לעיתים,לתאריך אין ממש משמעות. אז,הציפיה שלך שהם יקבלו אותך כמו שאת,היא א.ציפיה לא ריאלית ב.ציפיה שמכלה את נפשך. ובייחוד אם מלכתחילה היית מסווגת כ"בלתי אהודה" אצלם... מאחר שאין לי מושג אם את בעצמך הזמנת אותם לברית או שהסתפקת בהזמנה של בעלך-לא אוכל להגיד כלום. כי אם לא הזמנת אותם בעצמך-נתת להם תירוץ מושלם "לרצוח וגם לרשת". וכאילו הוכחה לכך שאת ראויה ליחס שאת מקבלת. ואם בחרת לתת להם יחס דומה לזה שהם נתנו לך- [שאלת הביצה והתרנגולת...]- פגעת רק בעצמך. בינינו-הם הצליחו.ובענק!!! את פגועה,כועסת,מרירה ומתוסכלת. זו ההגדרה של "פגיעה באגו" מבחינתי. והם ממשיכים לרחוץ בניקיון כפיהם... אז מה האופציות שלך? 1.להזמין אותם לארוחת ערב ולנסות להדבר עימם. [אני מנחשת שעכשיו את חושבת לעצמך "בחיים לא.אני לא אשפיל את עצמי"?] 2.להמשיך עם ה"ברוגז" ולטבול בכעסך ומר ליבך...המון זמן! 3.להמתין עד יעבור זעם-ובארוע המשפחתי הקרוב לנסות להפשיר את הקרח. 4.להתמקד בצרכי בני משפחתך ובפרט בצרכי התינוק וככה מחשבותייך לא יגרמו לך צער וכאב. ניחוש אחרון- הכאב והכעס שלך הם תוצאה של איכפתיות מצידך ורצון שלבעלך יהיה טוב מצד אחד,ומצד שני להוכיח לעצמך,לבעלך ולעולם שאת בחורה בסדר ושניתן לנהל עימך מערכת יחסים טובה.[בניגוד לטענות בני משפחתו,כמובן]... לרוץ למלא לוטו?! מזל טוב לרגל הלידה ולרגל השיפור ביחסייך עם בעלך!!! עלווהצליחו ת מ י ד .
תודה על דברייך !!!אני בטוחה שלא היה לך קל להשפך כאן

../images/Emo95.gif|../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif

ןןאי רגשת אותי מאוד אבל לא כך הדבר אני תמיד הייתי במשפחתו של בעלי הכלה הכי טובה בעיני חמתי יחמי ז"ל רק אחרי שחמי נפטר התחיל ההדרדרות ביחסים עם הגיסות בלבד תמיד הייתי הטובה בעיני חמותי למה יש לה 3 כלות מכשפות ותאמיני לי בגדול מכשפות אני פגועה בשביל ילדיי ןיש לי 2 בנות גדולות שמבינות עניין נ.ב בעלי כמעט שלא הולך למשפחתו לילונית5

sovlanit

New member
לילונית,ראשית

מצטערת על מות חמיך... שנית,העובדה שאימו נכחה בברית,הבהירה לי שהיא כן רוצה בקשר איתך. חומר הדלק למדורת-היחסים עשוי להיות ההתנגדות של בעלך להריון . זה פשוט נובע מקנאה וצרות עין שלהם כלפייך-וזה גם תרוץ ו"הוכחה" עבורם לטיבך. שימי לב כמה מחירים את בעצמך משלמת על טיפשותם של האחרים, שלא לומר על גאוותם. סקרנות:מה היתה הסיבה להתנגדות להריון מצד בעלך? תודה על תגובתך לדברי

א. בהריון הקודם שלי בזמן הכאסח שלי איתו זה היה ההריון החמישי שלי ועשו לי גרידה התינוק העכשווי זה הריון 6 לידה 5 בהריון הזה הוא היה כמעט כל שבת אצל אמא שלו בביקור אבל חודש לפני שילדתי הוא רב כנראה עם אחותו והוא הפסיק ללכת אליהם ושתביני הוא כועס מאד על האחים שלו שלא באו לברית וכן הם מקנאות בי ויודעת למה? כי ישתבח שמו לעד נתן לי ברכה גדולה וזה את ילדיי בקשר לחמותי היא נחש היא פוחדת שהבן שלה ינתק איתה קשר לחלוטין אז בטח היא באה לברית בעלי הוא הבכור היא באה כמו אורחת לברית הקנאה שלהם נובעת מזה שבעלי מצצדד לילונית5

sovlanit

New member
לילונית,

מה שהכי חשוב בעיני זה שלום הבית שלך. לקנאה יש הרבה תרוצים ואף לא סיבה אחת טובה. צרלי בנוגע על האופן בו הסתיים ההריון החמישי . המניעים ליחסים של חמותך עם בנה הם לא לעניין,גם אני כאמא רוצה שתמיד יהיו לי יחסים טובים עם ילדי. הפחד שלה לאבד את הקשר עם בנה לגיטימי. לא הבנתי מדברייך מה הקשר אלייך?הרי טענת שכשחמיך ז"ל היה בחיים היית נחשבת לכלה הטובה בעיניהם. האם זו היתה הצגה מצד חמותך? ראי,יקירה,משהו נוסף: אם הוא שיתף את אימו ביחסייך עימו,אז כבר הוכתם מעמדך והושחרה תדמיתך בעיניה. היא בוחרת לא להוציא זאת עלייך משתי סיבות: 1.למה לקלקל יחסים עם בנה? 2.יש כבר אנשים שעושים עבורה את המלאכה,אז למה לה להתלכלך? הצעה : הכנסי להודעתה של TJSBZ מהבוקר. התפילה שציטטה מתאימה לעכשיו... חוץ מזה,צאי וראי כמה שפר עלייך גורלך. התמקדי בטוב שבחייך !!!רק בטוב - ותראי איך הכעס והכאב מתפוגגים ואינם. מצרפת לך קישור ... אנרגיית היש

../images/Emo39.gif../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif

תודה על העידוד סובלנית את צודקת כנראה שנוח לה כל הסיםור הזה באמת עשן בישבילה את העבודה הזאת העיקר באמת שיש לי שלום בית אבל משפחה זה דבר חשוב בעייני
לילונית5

לפני כשנה נולדו לגיסי תאומים בהפ]ריית מבחנה הם לא התקשרו להזמין אותי לברית זו היתה סיבה טובה לשבור את הקרח בעלי הלך לבד אז גם אני החלטתי אותו דבר ובעלי הזמין אותם לברית אבל רק האח הגיעאשתו שלחה לי כרטיס ברכה מתחנף לדעתי כך כתבה :בואו של הקטןתיהיה סיבה לאיחוד במשפחתנו ולא לפירוד במשפחתנו מאחלים מכל הלב ....... היא נזכרה עכשיו? לילונית5

sovlanit

New member
לילונית,וואלה

הייתי משחקת אותה ראש קטן ומושיטה יד חזרה לקריאתה. אחלה תרוץ לחידוש יחסים מבלי לפגוע באגו... והתזמון ,נשמה- אין קשר לתזמון-העיקר הכוונה ככה אני חושבת...

למעלה