לילונית ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif
קראתי את השירשור שלך ובאמת אני לא יודעת מאיפה להתחיל אז כך אתחיל מהסוף מציק לך שאת לא ביחסים טובים עם המשפחה של בעלך גם עם את לא אמרת את זה בפה מלאה מיתוך דבריך אפשר להבין זאת אף אחד לא מדבר על דברים שלא מציקים גיסך הושיט יד לשלום נצלי איזדמנות זאת תרימי טלפון לגיסתך והזמיני אותה לביקור למרות שאת תחשבי שזה יוריד מכבודך עצם העובדה שגיסך רשם לך ברכה כזאת זה הוא ועשה את הצעד הראשון ואת צריכה לעשות את הצעד השני יחסים עם בני משפחה תמיד מאוד מורכבים אין משפחה שאין לה איזה שהוא פגם בכלל אני לא יודעת עם בעולם הזה יש משהוא שהוא מושלם [חוץ ממני
] גם לא את ולא המשפחה של בעלך אבל מה שמציק לי מכול הסיפור שלך זה הנקמנות שלך את יודעת כאשר מתחילים במעשה התנקמות [הדלקת הנרות בבר המיצוה ] זה תמיד חוזר בבומרנג זה יחס של קח ותן אין דבר שתעשי לא תקבלי עליו תמורה אז אני לא מבינה על מה את כועסת כול כך עליהם מי שהלך עם הסיפורים ואשאיר אותך בעיניים לא יפה זה בעלך תשבי ודברי איתו וגם הוא יתן יד לתקן את העינינים תסבירי לו מה מציק לך ושאת רוצה שכל הסיפור יגמר ושיכח מטאטא וינקה אחרי הליכלוך של עצמו ואת תכחי את היאה ותעזרי לו [סתם מטפורה ] יש הרבה דרכים לרקח את העינינים עם משפחות תמיד יש הזדמנות לעצור את כדור השלג הזה אני אשית מאמינה שלכל דבר יש פתרון ותאמיני לי אני יודעת על מה אני מדברת יש לי ניסיון רב בלא לדבר עם בני משפחתו של בעלי ותאמיני לי שום דבר לא שווה לבזבז את האנרגיות ואת העצבים על שתויות כאלו במקום להתעצבן עליהם תמקדי בלהשלים איתם ולחיות בנחת ואת האנרגיות האלו תשאירי לגידול ילדיך היקרים ואני מאמינה שאת זקוקה לכל טיפת אנרגיה לי יש רק ארבע ואני מחפשת כל יום את האנרגיות לגמור את היום את עם חמישה בטוח לך יותר קשה ותחשבי על זה אדית