לילונית,
אכן,התמכרות היא עניין הרסני. כאן את מתארת מצב שכמעט גבה ממך את חיי הנישואין. לא הבנתי מה פירוש "נקודה רעה לטובתי". אם הבנתי נכון מהמשך דברייך המשפחה שלו החליטה לצדד בו,אחרי שהוא ערב אותם .אז זוהי נקודה רעה עבורך... קל היה להם לשפוט אותך לחומרה והם הכריזו עלייך חרם. במסגרת החרם נוצרה התעלמות מוחלטת מצידם כלפי אישפוזך,הלידה,הברית וכל דבר שקשור בך ובחייך! אלא,שהצידוד הזה מביא אותם גם לא להיות שותפים בשמחות של הבן/האח/הדוד וכל יתר הפונקציות המשפחתיות שממלא בעלך כלפיהם. לקול העם 11 יש חתימה שמתאימה דווקא כאן ועכשיו... אני מבינה שאת פגועה והחלטת ליצור מלחמת חורמה כלפיהם. הסיבה,אם הבנתי נכון היא-שכשילדת וגם בברית הם נעדרו... אם את שלמה עם החלטתך-למה זה מכאיב לך? מאחר שלא ניהלת עימם שיחה בנושא-כך אני מניחה- חלק מהדברים שאומר יהיו רק ספקולציות... הניחוש שלי הוא שהם בוחרים לזכור את היחסים העכורים שהיו לך עם בעלך,לשפוט אותך ולהעניש אותך...ואת מצפה שהם יתייחסו לדברים כאל:מה שהיה היה,העיקר שעכשיו הכל בסדר". טיבם של בני אדם רבים הוא להנות מדם. פעם היו קורבנות מבעלי חיים, היום קורבנות-אדם. דם מוכר עיתונים מצויין, לדם יש רייטינג ענק וזה מה שזוכרים בעצם מה"חדשות". לעיתים,לתאריך אין ממש משמעות. אז,הציפיה שלך שהם יקבלו אותך כמו שאת,היא א.ציפיה לא ריאלית ב.ציפיה שמכלה את נפשך. ובייחוד אם מלכתחילה היית מסווגת כ"בלתי אהודה" אצלם... מאחר שאין לי מושג אם את בעצמך הזמנת אותם לברית או שהסתפקת בהזמנה של בעלך-לא אוכל להגיד כלום. כי אם לא הזמנת אותם בעצמך-נתת להם תירוץ מושלם "לרצוח וגם לרשת". וכאילו הוכחה לכך שאת ראויה ליחס שאת מקבלת. ואם בחרת לתת להם יחס דומה לזה שהם נתנו לך- [שאלת הביצה והתרנגולת...]- פגעת רק בעצמך. בינינו-הם הצליחו.ובענק!!! את פגועה,כועסת,מרירה ומתוסכלת. זו ההגדרה של "פגיעה באגו" מבחינתי. והם ממשיכים לרחוץ בניקיון כפיהם... אז מה האופציות שלך? 1.להזמין אותם לארוחת ערב ולנסות להדבר עימם. [אני מנחשת שעכשיו את חושבת לעצמך "בחיים לא.אני לא אשפיל את עצמי"?] 2.להמשיך עם ה"ברוגז" ולטבול בכעסך ומר ליבך...המון זמן! 3.להמתין עד יעבור זעם-ובארוע המשפחתי הקרוב לנסות להפשיר את הקרח. 4.להתמקד בצרכי בני משפחתך ובפרט בצרכי התינוק וככה מחשבותייך לא יגרמו לך צער וכאב. ניחוש אחרון- הכאב והכעס שלך הם תוצאה של איכפתיות מצידך ורצון שלבעלך יהיה טוב מצד אחד,ומצד שני להוכיח לעצמך,לבעלך ולעולם שאת בחורה בסדר ושניתן לנהל עימך מערכת יחסים טובה.[בניגוד לטענות בני משפחתו,כמובן]... לרוץ למלא לוטו?! מזל טוב לרגל הלידה ולרגל השיפור ביחסייך עם בעלך!!! עלווהצליחו ת מ י ד .
תודה על דברייך !!!אני בטוחה שלא היה לך קל להשפך כאן