חדשדשה פה...

OverSharing

New member
דעתכן 2#../images/Emo103.gif

ציור שציירתי לעמרי יש שם תמונה שלנו [מתנשקים, כי כל מי שהסתכל אמר "איפה את?"] והמשכתי אותה לציור יש לזכור שאני ל-א יודעת לצייר וזה גם מהדמיון אז זה קצת עקום והפרפסקטיבה לא נכונה וגם הפרופרציות אבל בכל זאת?:) [+עצות לשיפור, בעיקר היד של עמרי]

Miss Tika

New member
אוווש

זה חמודי :]] שחר איזה משקיענית את!! רוצה להיות חברה שלי גם?!

זה פשוט הדבר הכי רומנטי

יפה ומקסים שמישהו יכול להכין, ומישהו יכול לקבל.... אני גם רוצה לקבל דבר כזה ;[ תהיי חברה שלי גם!!!

מקסים מקסים מקסים

ואולי היד טיפה בעייתית, אבל למי אכפת? העיקר הכוונה של זה :] אוח הלוואי ולי היה כשרון של ציור.

coolit

New member
איזה מקסים :]

הארגז חול קצת מגושם.. גדול כזה! מציק לי. היד שלו- לדעתי פשוט תבהירי אותה ככה שלא יראו אותה כמעט בכלל.. היא ישרה מדי.. היד גורמת לזה שזה נראה כאילו שהוא אדיש, את אונסת אותו והוא עם היד בכיס חחח:) אהבתי את הצורה של הגוף שלך[: וגם... השמיים נורא קודרים, אולי קצת עננים, שמש, אפילו אווירון או משהו שקצת ישנה את האפרוריות.. וכמו כולן גם אני אגיד- תהיי חברה שלי גםםם!

OverSharing

New member
וואי אתן כאלו מקסימות:)../images/Emo103.gif

באמת, מזה שימחתן אותי שאתן לא מאמינות! לקראת אירועים שקשורים בעמרי [יומולדת, שנה וכו'] אני בהחלט שוקלת ברצינות לעבור לבנות כי כלכך הרבה יותר קל להכין דברים יפים ומתוקים]: אז בקיצור אני זוכרת אתכן! חח

M o J o Jo Jo

New member
מקסים..

רק תעשי קצת הצללה על הפנים שלך,שתפריד בין הפנים שלך לשל עומרי באופן ברור. עומרי יצא מדהים!

../images/Emo32.gifמכירות את זה

שיש לכן הרגשה רעה בקשר למשהו. ואתן לא יודעות בקשר למי/מה זה... סעמק.:\

למעלה