חדשדשה פה...

AnGeL DoLlY

New member
חח את מדברת עם מישהי שמכורה לטבלויידס

ולכל השטויות האלה אין לי מושג בכלל למה זה מעניין אותי

אפשר כזה להבין

זה מצחיק כזה ולפעמים אין לי בעיה לראות גיא פינס או לקרוא את גוסיפ... אבל זה כשממש משעמם

../images/Emo32.gif אומנם לא רן דנקר אבל..

מכיוון שכל המשפוחה היום בחופש, נסענו בבוקר לירושלים, והתחדשתי בחזיה ושתי חולצות! אחת כזו סוויטשירט עם כדורים פורחים עליה וכזה עם מחשוף [כאילו ששמים מתחת גופיה או משו] והשניה טוניקה כזו ורודה עם נקודות לבנות וכיס בציציD: משו חמוד:] ובערב אנחנו הולכים לבאולינג! יהיה נחמד:]

pampkin

New member
../images/Emo32.gif גלולות חרא חרא חרא

תעזרו לי אוקי הגניקולוגית המטומטמת לא הסבירה לי כלום!!!!! על הגלולות היא הייתי עסוקה בלהרצות לי על סרטן צוואר הרחם ולשכנע אותי לא להפסיק להשתמש בקונדומים לעולם או לפחות עד שאני אסיים עם החיסון המזדיין הזה סתם. היא כן הסבירה לי היא פשוט אני הייתי בהלם מדי בשביל להתחיל לשאול אותה שאלות על מצבים היפוטתים קיצר הייתי אמורה לקבל מחזור ביום שישי [ולוקחים את הגלולה הראשונה ביום הראשון של המחזור נכון?
] ולא קיבלתי [וזה בסדר המחזור שלי השתגע בזמן האחרון הוא פתאום לא סדיר כן סדיר עושה לי פרצופים] ונמאס לי לחכות לו וגם בא לי שאני אתחיל לקחת באמצע/תחילת השבוע כדי שפעם הבאה שאני אקבל מחזור זה גם יהיה בכזה תחילת אמצע שבוע כזה.. קיצר שלא יהיה לי מחזור בסופש אז איכשהו קיוויתי לקבל היום או מחר ולא נראה לי שזה יקרה השאלה שלי היא [נו בנות שמבינות בגלולות] אני יכולה להתחיל פשוט לקחת גלולות? לפני שקיבלתי מחזור? או שלא? נמאס לי לחכות כבר פשוט

PennyLaneM

New member
חח תתאזרי בסבלנות

את חייבת לקחת את הגלולה הראשונה ביום הראשון של הווסת תמתיני :)

NoFaRi1

New member
האמת

שאני התחלתי לקחת סתם ככה, לא בתחילת המחזור. כי קיבלתי מחזור כל חצי שנה בערך וממש לא רציתי לחכות אז כן, היה קצת הרבה בלאגן בחודשים הראשונים אבל עכשיו זה בסדר גמור

אל!!!!! תשחקי משחקים עם הגוף שלך!

מה את מעדיפה שעוד 15 שנה כשתרצי להביא ילד, לא תוכלי כי נמאס לך לחכות? אין לך מושג כמה הגלולות האלה מסוכנות לגוף שלך אם את לא לוקחת אותן כמו שצריך. הן יכולות לעקר אותך וזה לא מצחיק. תחכי למחזור שלך. אם החלטת לקחת גלולות אז לפחות תתנהגי בצורה בוגרת ואחראית... ואם את צריכה עוד מידע או לשאול סתם שאלה, את יכולה בכייף יש לי ידע די נרחב בנושא... ובבקשה אל תשחקי עם הגוף שלך... ראיתי מספיק ילדות מפגרות שהתחילו עם זה לפני שהן היו מספיק אחראיות ודפקו לעצמן את הגוף לגמרי ועוד משהו, אל!!!!!! תפסיקי עם הגלולות ואז תחזרי ואז תפסיקי, זה לא בריא וגם זה יכול לעקר אותך. בהצלחה :)

ואת אומרת את זה כמישהי

שיודעת בדיוק מתי אני מפספסת גלולה או לא לוקחת? רק בשביל הספורט - אני לוקחת שלוש שנים פלוס מינוס גלולות, ורק בחפיסה האחרונה שלי שכחתי לקחת 2 גלולות. שזה הכי הרבה בחפיסה אחת, וזה בגלל שעמרי לא פה אז אין מי שיזכיר לי וישאל אם לקחתי וכאלה. בכל ההסטוריה שלי עם הגלולות פספסתי אולי אולי 5 גלולות. ופה אני מפרגנת. ואם כן שכחתי לקחת בשעה 8 וחצי כל ערב, לא קרו הרבה מקרים שעברו 12 שעות אז פעם הבאה שאת מתיימרת להכיר את הרגלי פספוס הגלולות שלי, לפחות תזרקי הצהרות נכונות

Tin Doll

New member
בואנה את לוקחת כל דבר קשה, אה??

קודם כל אמרתי את זה בנימה שונה לגמרי ממה שאת הבנת.. זה היה בהגזמה ובצחוק. דבר שני, למה שאגיד סתם, כאילו מה אני מטומטמת, דרך איזה אינטרס אני כבר פועלת??? אין לי שום דבר נגדך ובטח שלא להוציא אותך לא בסדר או משהו כזה.. בשביל להבהיר, כתבתי את זה רק בגלל שאמרת לי את זה. אולי הזיכרון שלי דפוק או משהו, אני פשוט זוכרת שאמרת לי שאת מפספסת הרבה גלולות. אפילו כשהייתי אצלך אמרת לי ששכחת לקחת. ואם זה לא נכון, אז אני חוזרת בי, סליחה! תהרגי אותי! ואם כבר את מתכתבת איתי במסנג'ר על זה את יכולה להמשיך שם ולא פה..מה הקטע

כי כתבתי את זה לפני

שראיתי שהתחבר למסנג'ר. כששאלתי אותך במסנג'ר, באמת רציתי שתגידי לי מאיפה הסקת את זה כי ממש לא הבנתי מאיפה קפצת ואמרתי לך, אני מאחרת הרבה מהשעה 8 וחצי בערב, אבל לא קרה לי הרבה שפספסתי ועברו 12 שעות.... טובי, את יודעת, זו כתיבה, לא כל אחד מבין את מה שאת אומרת אם את לא ממחישה את זה עם איזה פרצוף או וואטאבר ולא לקחתי שום דבר קשה, זו פשוט לא הפעם הראשונה שאת זורקת הערות דפוקות בלי תכלית. וזו ממש לא הפעם הראשונה שהערתי לך... וכן הזכרון שלך דפוק או משהו למה שאני אגיד למישהי משהו שאני בעצמי לא עומדת בו? אני קצת יותר אחראית ובוגרת מזה...

EVE Lights

New member
הוא גם מזכיר לך לאכול ולהשתין?

מעניין שאת תלויה בו בענייני גלולות שלך חשבתי שזה אחריות יותר של הבחורה מאשר של החבר שלה

כן, הוא גם מזכיר לי לישון ולנשום

תעשי לי טובה ותפסיקי לחפש סיבה לצאת כלבה כי אחרת גם אני אעשה את זה ואת לא רוצה את זה אז עדיף שתשמרי את הציניות בשקל עשרים שלך לעצמך. תודה

למעלה