חדשדשה פה...

SNoopY 26

New member
../images/Emo32.gif מישהי יודעת איך קוראים

לשיר שהולך ככה בערך "וואי וואי וואי השמש זורחת מעליי לי ליייי" זה מזה יעזור לי, תודה:]

כי זה לא בדיוק שיר מוכר

אם אין לך את השיר אני אשלח לך בכייף אבל את המילים לא ממש נראה לי שקל למצוא

חח טוב מצאתי בMP3

אבל נראה לי יש כמה טעויות... "ים דין כרמל וואי וואי וואי שמש זורחת מעליי ליי ליי כמו דג במים אני חי חי חי לפי הקצב של המטקות אני זז ולא חושב יותר מידי וואי וואי וואי שמש זורחת מעליי ליי ליי כמו דג במים אני חי חי חי לפי הקצב של המטקות אני זז אני כאן כל כך כאן מת לים אחח.. מתארגן תוך שנייה מחכה לך בוא צא מהדיכאון כי החיים יפים אין אוטו שיקח איך איך איך ניסע טרמפים אש אש על הגולש אני מתרגש הלו ארטיק אסקימו לימון אני מבקש חכה שניה עושה טבילה אני עוד יבש החיוך עולה על הפנים הכי כיף שיש משמיע צליל מיטר על הגיטר אני מאושר והשמש שוקעת וכבר נהיה מאוחר המציל הוא עסוק בלהפיל הוא מפיל ראשים מפיל בנות לא משנה לו גיל איש איש בא משחק אותה כריש מהסיבובי דאווין אחי עשית כבר חריש תקלוט היא על המגבר שוכבר אוהבת שעושים נעים לה גב.. יש לך חוטיני מתחת למיני נראה לי אני מאוהבבבב וואי וואי וואי שמש זורחת מעליי ליי ליי כמו דג במים אני חי חי חי לפי הקצב של המטקות אני זז ולא חושב יותר מידי וואי וואי וואי שמש זורחת מעליי ליי ליי כמו דג במים אני חי חי חי לפי הקצב של המטקות אני זז ים ים המקום המושלם לנקות את הראש אחי או לבוא סתם יושב הלב שלי פועם וזה כואב כי אין לך מושג כמה ת'ים אני אוהב אחחחחח אני נושם אויר צח המצח שלי נוטף רואה אותך נהיה לי חם כל כך אדם לאדם כאן אין אחד שלא שייך אז אל תהיה עצוב אח שלי תשמח!!.. וואי וואי וואי שמש זורחת מעליי ליי ליי כמו דג במים אני חי חי חי לפי הקצב של המטקות אני זז ולא חושב יותר מידי וואי וואי וואי שמש זורחת מעליי ליי ליי כמו דג במים אני חי חי חי לפי הקצב של המטקות אני זז ולא חושב יותר מידי וואי וואי וואי.... מעליי ליי לייי... כן אני חי חי חי ... ולא חושב יותר מידי... וואי וואי וואי שמש זורחת מעליי ליי ליי כמו דג במים אני חי חי חי לפי הקצב של המטרות אני זז ולא חושב יותר מידי וואי וואי וואי שמש זורחת מעליי ליי ליי כמו דג במים אני חי חי חי לפי הקצב של המטרות אני זז ולא חושב יותר מידי"

Small talk

New member
אנקדוטה קטנה שקשורה לשיר

לא יודעת למה אני מספרת כאילו שזה יעניין מישהי אבל שיהיה. לפני שנתיים בערך ישבתי עם חברים שלמדו בבית ספר אחר, והייתה שם איזה אחת שקטנה מאיתנו בשנה שהייתה ממש דלוקה על ידיד שלי באופן בולט שהם לא סבלו וקראו לה מאחורי הגב 'טונה' והיא הייתה שיכורה אז וכל הזמן שרה את השתיי שורות הראשונות של השיר... "כמו דג במים אני חי חי חי...." והיינו על הריצפה כל פעם מחדש מצחוק

tamarosh

New member
אנקדוטה קטנה עוד יותר על הזמר

הוא אח של חבר ממש טוב של אח שלי והכרנו את השיר כבר מממממש מזמן והוא כזה חמודדד וגם הלהקה שלו! הייתי כבר ב-2 הופעות שלהם והם באמת חמודים עם הרבה פוטנציאל. אז אנא מכם, הפיצו את השיר

SNoopY 26

New member
ווואי אם תוכלי איכשהו לשלוח לי את השיר אני

ממש אשמח!! חיפשתי אותו בנרות

MC SammY

New member
לתקווה6 אין שיר בשם "קצב החיים"

השיר הוא של דין כרמל, זה שבאימיול מישהו החליט להמציא לו שם אחר זה לא אומר כלום

K a y a 1989

New member
זה משעשע יש מלא שמתבלבלים רק בגלל

איזה מישהיו טיפש באימיול ..

AnGeL DoLlY

New member
../images/Emo32.gifשנה.

שנה עברה מאז שהחלפתי איתך מילה. מאז הקשר התמים והיפה הזה שהיה בינינו.. שהיה בעיני הדבר הכי קסום בעולם. כשבדיוק חזרתי מבראשית ואתה היית באילת, והתעניינת איך היה ומה עשיתי ואמרת שממש בא לך לראות אותי. שנה מאז שהתאהבתי בך. הגעתי למצב שאם ישאלו אותי מה הדבר שאני הכי רוצה כרגע- זה רק לדבר איתך, שיחה אחת להבהיר לך את כל מה שלא הצלחתי במשך שנה להוציא מהפה, ובאותו זמן גם לתת לך על הראש ולצרוח עליך שאתה חתיכת חרא ושאתה האדם היחידי בעולם שבאמת הצליח לפגוע בי כל כך טוב, עם כל האירוניה שבזה. בחיים, אבל בחיים לא נפגעתי ממישהו בצורה כזאת כמו שנפגעתי ממך. מצד שני אני לא כל כך יכולה להאשים אותך, כי אולי נבהלת. אבל יש דרך לדבר על הדברים, לברר אותם, ולא לברוח ולהתעלם ממני כמו ילד קטן. לא האמנתי שבכזאת קלות הלכת ופירקת קשר כזה. ועוד כשאתה כל כך הראית סימני התעניינות... וגם אני הייתי מטומטמת, אני לא אומרת שאין לי חלק בזה. הייתי טיפשה גמורה שסיפרתי לאנשים שקצת בא לי עליך. ברגעים כאלו הטאקט לא עומד לצידי. אמרתי דברים שלא הייתי צריכה להגיד, אבל מה לעשות, כזו אני. כשאני מאוהבת אני לא בודקת פעמיים את הגבולות של עצמי, זה הלב שחושב ולא המוח. ואם היו נותנים לי משאלה הייתי מבקשת לחזור אחורה בזמן ולתקן את זה. אבל לצערי אי אפשר, וזה חלק מגלגל החיים שהמסקנה שלו זה ללמוד מטעויות. אני את שלי למדתי. אבל היה לי קשה להבין אותך על הדרך. לא היית ברור, אבל היית מדהים, ואולי זה מה שאהבתי בך. ואני באמת חושבת שנשארת אותו בנאדם מוכשר וחברותי ומצחיק ומעניין שהתאהבתי בו בסוכות שנה שעברה. מאז עבר הזמן והצלחתי קצת לשכוח ממך, אבל אתה יודע, תמיד נשאר משהו ותמיד יש את העיניים שיחפשו את המבט שלך בכל מקום. בבראשית לא ידעתי שתהיה בכלל, ו..וואלה, מסתבר שהיינו באותו מאהל, באותה חבורה עם אותם אנשים ובאמת בשלב מסויים כבר הרגשתי שלא אכפת לי ממך. ושמחתי על זה, כי גם ככה יש לך חברה ואתה אוהב אותה, ואני לא מקנאת בה. בלב שלם אני אומרת לך שאני שמחה בשבילך. אם רק היית נותן לי לעשות את זה.. לא רוצה לסיים את השנה הזו בהרגשת פספוס שיכולתי להחזיר את הקשר למה שהוא היה. לא יהיו לי עוד הרבה הזדמנויות לעשות את זה, ולכן אני רוצה לעשות את זה עכשיו ופאקינג לשלוח לך הודעה או משהו, אבל אני כל כך מפחדת שאתה תמשיך ותתעלם ממני כי אולי תחשוב שאני עדיין רוצה אותך. ההסעה המדהימה שהייתה לנו בדרך חזרה מבראשית ביום שבת, כשכולנו יושבים באוטובוס הגדול עם 3 גיטרות, באחת מהם אתה מנגן, ואנחנו כולנו שרים, נתנה לי הרגשה שאולי יש תקווה לחזור לדבר. כששרתי שיר ובדיוק באת לנגן אותו וכשכל הזמן הסתכלנו אחד על השנייה, וקלטתי חיוך בין השפתיים שלך באמת הרגשתי שאפשר לחזור לזה. אבל שנינו מפחדים.. אני יותר. אני לא אתאהב בך שוב. עזוב ידידות אפלטונית, רוצה לא רוצה הדבר היחיד שחסר לי זה אתה בעצמך. זה הצחוקים איתך, זה כשבאתי אליך, כשהוצאת במיוחד בשביילי את האקורדים לALWAYS של בון ג'ובי מהאינטרנט ובפגישה הבאה כבר ניגנת לי כמה תווים, זה כשהלכנו לת"א ביחד, כשהלכנו לים ביחד, כשדיברנו כל יום ואתה יזמת את זה, החוויות שעברתי איתך. פשוט לא, לא יכולה לתאר את הגעגוע הזה.

Jiglly

New member
../images/Emo24.gif

מזדהה. כל כך מצטערת שאין לי ממש עצות..

../images/Emo24.gif

טעון הקטע הזה, מזכיר לי קצת את הפרידה ה"סימפטית" שחוויתי מהאקס. (אצלי זה קרה אחרי שלושה חודשי חברות, אבל לא משנה...) "מצד שני אני לא כל כך יכולה להאשים אותך, כי אולי נבהלת. אבל יש דרך לדבר על הדברים, לברר אותם, ולא לברוח ולהתעלם ממני כמו ילד קטן." "תמיד נשאר משהו ותמיד יש את העיניים שיחפשו את המבט שלך בכל מקום." כמה שאת צודקת. אני חושבת שבנות, שהן ממש רוצות מישהו והוא קולט את ההתלהבות - זה פשוט גורם לו להבהל ולברוח. צריך להזהר עם זה ולא "להניח את כל הביצים בקופסא אחת", כמו שאומרים. לא להראות להם על ההתחלה שאת מאוהבת בהם נואשות, צריך לשחק אותה טיפה אדישה. מניסיון כואב שעבר.

../images/Emo32.gifאם מישהי נוסעת לפסטיבל עכו-

שתראה את "מר עולם". לא כי זו הצגה מוצלחת, מובנת, או בלתי-הזויה ומחוברת למציאות יותר מדי, אבל לפחות קרוב משפחה שלי כתב, ביים ומככב בה, אז זה בטח שווה את זה.
[כן, גם את התהיות הקיומיות על הידרדרות האנושות שהובילה לבזיון הבימתי הבלתי נהיר הנ"ל... והיי, לפחות אחד השחקנים נראה ממש טוב!]

OverSharing

New member
../images/Emo32.gifדעתכן../images/Emo103.gif

1# שמלה לבר מצווה של אח שלי. [לא חגיגית או מיוחדת באופן חריג, סתם חמודה:)]

למעלה