חדשדשה פה...

אגנסקעXD

New member
../images/Emo95.gif חדשדשה פה...

הי אני אגנסה.. בת 13 וחצי.. מקווה להשתלב מהר..

../images/Emo32.gifראיתי עכשיו את רן דנקר!!!!!!!!!!!!

והוא הסתכל עלי!!!!!! ובחן לי את הראבאקקקקקקקקקקקקקקק!!!!! נראה לי אני יכולה למות בשקט סתם אבל התלהבתי כמו ילדה קטנה אחרי זה והוא כזה יפהההההההה אמאלה ]; הוא אפילו יותר יפה במציאות ונראה לי שכרגע הגשמתי את כל החלומות שלי
זה אפילו יותר טוב מאם הוא היה מתחיל איתי כי כשבחור בוחן זה יותר מחמיא משהוא ניגש.. אמאלה רן דנקר בחן אותי!!!!!!! וואי... עמרי הולך לקנאות

לא באותו רגע

חחח זה היה אחד המצחיקים עמדנו בתור בכניסה, פתאום אני רואה ת'עילי בוטנר ההוא ואני עושה לידיד שלי "אה הנה ההוא מהשיר של רן דנקר" ואז אמרתי כזה "אה אם הוא כן בטח גם רן דנקר פה" ואז אחרי איזה 10 דקות אני מסתכלת מולי ורואה אותו!!!!!! אמאלה זה היה הכי הזוי בעולם
ואז הלכתי למעלית לשירותים והוא בדיוק יצא מהמעלית ושנינו הסתכלנו אחד על השניה
וכולי פרפרתי בערך
ואז התקשרתי לאנה וזיינתי לה בשכל שרן דנקר מולי והסתכל עלי וזה... ואז כשהגעתי הביתה ב2 וחצי בלילה השתחלתי למיטה של אמא שלי ואמרתי לה "אמא... את יודעת מי הסתכל עלי ובחן אותי?" והיא מתוך שינה "מי?" "רן דנקר!!!!!!!!!!!!!!" והיא התעוררה
ואמרה שהוא חתיך והיא מסכימה לי להתחתן איתו ולא עם עמרי ]; ואז היא העיפה אוית וחזרה לישון

יאללה בואי למוזס בת"א

המלצר שלנו אמר שהוא חבר של האחראי משמרת שם, אז הוא בא לשם הרבה חחח נראה לי ברגעים אלה הפכתי ללקוחה קבועה שם וחוץ מזה שהסלט היה טעים ;[ וואי זה היה מצחיק ישנו 8 בחורים ואני כולם הזמינו המבורגרים וטחנו על החיים... ורק אני הזמנתי סלט עלים
כשהמלצריות הגישו את זה הן אפילו לא שאלו למי הסלט, ישר הביאו לי

גם אני רוצהההה :[

בונא הוא אחד ה- שווים. [ולא, אני לא גרופית מטורפת.. אבל אלוהים, הוא פשוט נראה טוב!!@
]

כן הוא לגמרי אחד היפים...

ובמציאות הרבה יותר מבטלוויזיה... הוא היה עם משקפי ראייה וזיפיםםםם.... וווואאאאייי מה הייתי עושה לו ;[ ומה שמצחיק זה שאני ועמרי עשינו הסכם שעם מפורסם אחד מותר לבגוד, הוא אמר את אנג'לינה ג'ולי ואני אמרתי את רן דנקר
פספסתי את ההזדמנות אתמול

חחח כן,

בדיוק ראינו את הפרק ואחר כך אמרתי לו "טוב, עם איזה מפורסם מותר לי לבגוד ואיזה לך?" ואז הוא אמר "אני על אנג'לינה ג'ולי" ואני אמרתי "אחלה, אז אני עם רן דנקר" והוא לא התלהב כי הוא ידע שזה יותר מציאותי
ועכשיו סיפרתי לו והוא מקנאאאאאאאאא
חחח חמודי שלי

אני גם צריכה לעשות את זה עם חבר שלי! גאוני.

עכשיו אני אתחיל ללכת למוזס.
(כמו רבות אחרות נראה לי חח.)

GoOni

New member
חחחחח אני גם ראיתי אותו, במוזס, לפני כמה ימים

והוא אכל סלט. כמה בחורתי מצידו

תשבעי הוא בא לשם כל הזמן!!!

אני הולכת גם היום
ומה רע בסלט.... דווקא טעים שם חח זה טוב שבחור אוכל סלטים, ככה לא משמינים ביחד!

SNoopY 26

New member
חחח ../images/Emo6.gif

איזה כייף זה לראות אותו הוא כזהחמוד:] יש לו חברה דוגמנית לא?

יש לו חברה???

מניאק חחח אני רוצה להאמין שלא כל בחור תפוס בוחן לבנות אחרות את הרבאק
אני הולכת לעבודה לפנטז עליו וכאלה יום טוב בננות

AnGeL DoLlY

New member
../images/Emo45.gif

נפרדו לפני חצי שנה בערך יא מיושנות P: היו שמועות שזה בגלל הכתבה בלאשה שהיא כביכול פרסמה את זה שהיא יוצאת איתו והוא כעס חח

חחח טוב נו...

לפחות הוא לא מניאק
ואני תמיד תוהה מאיפה אנשים יודעים את כל הפרטים האלה! חחח כאילו, אותי זה כל כך לא מעניין מי נפרד ממי ומי חבר למי... שיבושם להם, מה זה ענייני

למעלה