ה"י 12.2

deisy

New member
ליז

אין לי שום בעיה עם העובדה שאת לא נהנת מהבישופית שלך או מליון אנשים לא נהנים מהקוסמים שלהם, מצד שני אני מכירה גם כאלה שלא נהנים מהלוחמים שלהם...וגם כאלה שלא נהנים מ.. לא יודעת מה שלהם, זכותם ושיעשו כרצונם... הדבר שלי צרם זה המשפט שלך שבו ציינת "קוסם שעומד כמו טמבל.." לא אמרת "אני" אמרת "קוסם"... זה מכליל וגורף לכל הקוסמים וזה לא אישי פרטי שלך... וכן, אני מרגישה שבכלל לאחרונה את משמיצה את הקוסמים בכללי... ואני חושבת שזה לא לעניין...יש פה מספיק קוסמים בעבודה ראשונה/שניה/שלישית ורביעית שנהנים מהדמות שלהם... ואת יודעת מה, מה שקורה מתגובה כמו שכתבת קודם - זה מוציא לאנשים את החשק להגיע עם הדמות שלהם קדימה ולעלות רמות.... וזה חבל, כי תאכלס זה שאת לא נהנת מהקוסמת שלך לא אומר שאחרים לא יהנו משלהם... את מכירה הרבה שמשתעממים אני מכירה הרבה שלא משתעממים, מן הסתם יש מכל מיני סוגים וזה נכון לגבי כל מיני דמויות... אז שוב, את יכולה להביע דיעה אישית שלך לגבי הקוסמת שלך אבל לא לקבוע בתור עובדה שהקוסמים משעממים... כי מעבר לעובדה שזה עניין אישי, זה לא נכון, גם עם קוסמים יש מה לעשות, יש אקשן במפות, יש בוסים ויש המון דברים שכיף איתם... את לא נהנת, זכותך... אבל להשמיץ את הקוסמים אני לא חושבת שזה המקום...

IceFairy

New member
העלתי את מה שאני ועוד "חבריי למקצוע" העלו

שזה לא מעט אנשים, וברור שיש אנשים שמאד אוהבים את העבודה הזו בדיוק כפי שברור שיש כאלו שמשתעממים בעבודות אחרות ופותחים קוסם, אין לי כל כוונה להשמיץ אף אחד, מעולם לא היתה לי כל כוונה לעשות זאת וגם לא מתכוונת לעשות זאת בעתיד, אם לא הספקת להכיר אותי, זה לא חלק מהאופי שלי ואני שם רק בשביל לעזור ולתרום, הבעתי את דעתי ואת דעת חבריי הקוסמים מהבאדי שלי. בגילד, יש לי בישופית חברה ברמה 169, היא באמת סופר מקצועית, אופן השליטה שלה בבוסים מדהימה עד כדי מעוררת הערצה, אבל, נמאס לה, והיא פתחה הירו שמגיעה כמעט לרמה של הבישופית שלה, כשהיא משווה בין שתי הדמויות היא אומרת את מה שאני חושבת ומרגישה גם כן, שלא ניתן כלל להשוות את העוצמות האדירות של הלוחם לאלו של הקוסם, עם ההירו אני יכולה להתמודד עם מפלצות שכקוסמת היה קשה לי, לא הייתי יכולה להסכים איתה או, עם כל קוסם אחר בבאדי שלי שהעלה את הטענות של שעמום ועוד ועוד טענות אם לא היתה לי דמות של לוחם, דמות שאני יכולה להשוות את עוצמתה לזו של הקוסם. ברור שקוסם בעבודה רביעית הרבה יותר חזק מעבודה שניה ושלישית, אבל, בשלב מסויים ולא רק לדעתי, זה פשוט הופך למשעמם ושוב, לא רק דעתי.

ToryMaster

New member
אוקי

זה שזו לא רק דעתך לא הופך אותה לנכונה, ולא מבטל את זה שאנשים נפגעו מהניסוח בהתחלה, זו הבעיה, לא דעתך ולא ההסכמה של הגילד שלך איתה, אלא בחירת המילים.

deisy

New member
בחירת המילים לפעמים היא משמעותית ביותר

אני בטוחה שלא היתה לך כוונה רעה .. אבל לפעמים את בוחרת מילים שלא משתמעות לשתי פנים ואל תשכחי שמעברו השני של המסך יושבים אנשים שלא שומעים אותך אלה קוראים אותך.. לקרוא זה שונה... אין פה עניין של חוזק של דמות, אני בכלל לא מדברת על זה, אני מדברת על עניין בדמות.. .. ושוב אני אומר, אין לי שום בעיה שאת לא אוהבת את דמות הקוסמת שלך, אני רק חושבת שלהגיד שכל הקוסמים משעממים וכל הקוסמים רק עושים הייל או אני לא יודעת מה זה לא מתאים.. גם בקלריקית וגם בפריסטית לא מצאתי את עצמי הילרית בלבד.. תמיד מצאתי את עצמי יחד עם כולם בכל דבר... אני בכלל חושבת שזה תלוי בצורת המשחק של האדם שמתפעל את הדמות, יתכן שאדם מסויים עם קוסם לא יהנה כי הוא לא ממש אוהב את הסקילים או לא יודע למצות אותם, אבל עם גנב הוא יהנה ולהיפך...יש בישופים שבאמוריה פקיו יעשו רק הייל ויש כאלה שילחמו בבוס בשיא הכיף...כל אחד וצורת המשחק שלו... אבל אני מדברת על העובדה שאת לאחרונה משועממת מהבישופית שלך, וזכותך, אבל את מוצאת כל הזדמנות לספר כמה היא משעממת, וכמה עבודה רביעית איתה עלובה, וכמה אין לך מה לעשות איתה ומה אני אגיד לך, יש אנשים שזה בדיוק גורם להם לא לרצות את הדמות .. זה פשוט מוריד להם את החשק לדמות כי וואלה, לפי מה שאת אומרת אין לאן לשאוף... והדבר שצורם לי הוא שזה כל כך לא נכון, זה אינדבידואלי לחלוטין! ואין לי בעיה שתביעי דיעה אישית, אבל שימי לב לבחירת המילים שלך...

IceFairy

New member
לסיכום גלית, או כל מי שנפגע..

זו לא כוונתי, מצטערת אם כך זה השתמע, אני גם יודעת לומר שאני מתנצלת, אבל באמת שלא היתה כאן כל כוונה לפגוע באף אחד ולראייה, אם הייתי חושבת שהקוסמים הם טמבלים לא הייתי ממשיכה דמות שהזנחתי ובמקרה גם היא קוסם ועוד אש ורעל, דמות שאומרים עליה שהיא נחשבת לחלשה עד לעבודה שלישית רביעית והמון פורשים עוד לפני עבודה שלישית, אני דוקא מוצאת שהדמות הזו נחמדה מאד, אפילו שקצת מעיקה העובדה שאין סקיל של מוב שזה די מאיט את האימונים, אבל די נהנית מהדמות, כך שבטח לא היתה כאן כל כוונה לפגוע ב"מקצוע" הקוסמות.
תמיד אוהבת את כולם, למרות הכל..

deisy

New member
אני יודעת ליז,

ברור לי שלא היתה לך כל כוונה רעה, וגם בתגובתי הראשונה כתבתי את זה... אבל הרגשתי צורך להסב את תשומת ליבך לדקויות הקטנות של ההודעה שלך....שלפעמים בלי משים יכולות לפגוע באחרים...ויש פה לא מעט קוסמים
אני חושבת שהכי כיף זה להתכרז במה שכיף ולא להסתכל על מה שלא כיף... כיף לך עם ההירואית? ספרי לנו על זה! שתפי אותנו בדמויות שאת נהנת מהם לא מאלה שאת לא נהנת מהם
גם אני אפתח יום אחד קוסמת אש... תמיד רציתי

Guid

New member
לווינדיה! לווינדיה!

אנחנו יותר אנשים שם~ /tapuzforum/images/emo3.gif

deisy

New member
ממממ....

אולי תבואי את לברה?
יהיה לי קשה לסחוב את כל המשפחה איתי

Guid

New member
תבואו שתיכן לווינדיה~

וכל המשפחה מוזמנת! מימון כלכלי על חשבוני, ואני אפילו אעזור לכם באימונים ובקווסטים, רק תבואו!! /tapuzforum/images/emo9.gif

IceFairy

New member
האמת, שהסיבה היחידה שאני לא פותחת דמות

בסרבר אחר זה בגלל שכשאגיע עם הדמות לרמות של ליץ', לא תהיה לי את הבישופ לעשות איתה ליץ' לדמות ברמה הנמוכה שלי, מספיק קשיים היו לי עם הבישופית עד שהגעתי לעבודה רביעית, אין לי כוחות לעבור את זה שוב, אני חושבת שכשהגעתי לעבודה רביעית, לא היה מה שנקרא ליץ' שהוא כל כך פופולרי היום, או שכן היה אבל ממש לא בתודעה כמו היום, כך שלכל אורך הדרך ואת כל הרמות על הבישופ עשיתי לבד לגמרי ולא מעט פעמים שקלתי לפרוש בגלל הקושי וביחוד בגלל חוסר אפשרות לממן שיקויים לאימונים. נראה, אולי יום אחד תהיה לי אפשרות ואוכל להזיז את הבישופ לווינדיאה

P o o f i

New member
אני לא יכולה,

יש לי 50 חברים, וגילד של 65 אנשים שאני צריכה לדאוג להם.

IceFairy

New member
צריך להוכיח לניר שקוסמי אש הם לא חלשים,

כי הוא הזניח את שלו =( אני בדעה, שבכל עבודה כדאי תמיד להעלות ולשתף את החסרונות והיתרונות שלה, למשל, אני זוכרת שהמון פעמים (והבעל המייפלי שלי בין, חוץ מזה שאני חייבת לשבור את הטבעת יום אחד, אבל אין לי אומץ כי אני שילמתי על החתונה) ניסו לאכזב אותי דוקא עם ההירו שאמרו לי עד כמה הדמות הזאת משעממת כי כל מה שהיא עושה זה רק ברנדיש ולכן המון הירואים די משתעממים מהדמות, אני דוקא מוצאת בה המון עניין והנאה, החסרון היחיד שכרגע אני מרגישה (וכן, צריך לשתף בחסרונות, כי מחסרונות גם לומדים) זה שהברנדיש לא ממוקסס עדיין, ולכן, במקום להרוג המון מפלצות במכה, אני הורגת שתיים שתיים במוב, עוד חסרון, כדי להנות מהירו צריך הרבה כסף, למה? כדי לקנות את הסטונטוט, הוא עולה מאות מליונים כי רק העורב השחור בהיימס מפיל אותו, זה נשק שהוא מהיר ובשילוב עם מקס ברנדיש הורגים מוב מהר מאד, אם אין אפשרות לממן EQUIPS יקרים זה די מתסכל, לכן, גם אני זקוקה לפעמים להפסקה מההירו

deisy

New member
אני עוד אתקיל אותו מה את חושבת...

את העורב השחור הזה
עוד 10 רמות ואני לוקחת את איריס ואיציק איתי ואנחנו מכחסים אותו בכל הצאנלים
אין לי בעיה לשתף חסרונות ולשתף יתרונות, אבל לשלב בין לבין.. לכל דמות יש חסרונות ויתרונות.. זה ברור...הבישופית שלי מלאה בחסרונות, בדיוק כמו הקוסם קרח של... (תבחרי
) אבל אנחנו נהנים מהם! זה הקטע! אנחנו שואפים להגיע לרמות הגבוהות, לעשות בוסים! ומה את חושבת שאני לא אתקוף?.... שיקנו אוטו HP ושלא יסמכו על ההיל שלי, כי אני ברמה 150 לא מתכוונת לשמור על החיים של אף אחד! הכל תלוי בצורת המשחק, הכל בנוי על מה אוהבים ולמה מתחברים...אין דמות "טובה" מאחרת... אני יכולה להגיד למשל שאני אישית לא אוהבת אססיאנים, אבל בהחלט מכבדת את כל מי שיש לו ולא אשמיץ את הדמות עצמה (אני יכולה להגיד על אדם ספציפי שקייס אותי שהוא מגעיל, אבל זה ספיציפית לאותו אדם ולא באופן גורף)... ואגב, שברי אתה טבעת... אולי זה יביא לך קרמה טובה

Don Nirtin

New member
הזנחתי את הקוסם האש שלי../images/Emo87.gif

כי הוא פשוט שיעמם אותי ולא הרגשתי ממש קשור ומחובר אליו. זה קורה וזה נורמלי.

P o o f i

New member
מצטערת, אבל גם לי זה הפריע.

שוב פעם את מדברת על דעה של אנשים מסויימים, זה לא פוגע, אבל זה מעצבן. לדעתי. את עושה השוואה בין לוחם לקוסם, שהם שני דברים שונים לגמרי. מה שהכי צרם לי בעיניים זה שהתייחסת לזה כאל 'עובדה', וזה לא רק הפריע לבנאדם אחד, זה הפריע לכמה אנשים.

Don Nirtin

New member
מהסיבה הזו בדיוק../images/Emo87.gif

בחרתי בקוסם קרח וברקים.יש להם כל מיני סקילים והם מגוונים. לא כמו קלריקים פריסטים ובישופים שכל מה שיש להם זה.... סקיל אחד ואפס עניין. באותה מידה אני יכול להגיד שקלריק זה טמבל אבל אני לא עושה את זה כי יש כאלה שאוהבים קלריקים/פריסט/בישופים כי זה מתאים לאופי שלהם. ומעבר לכך, ליז, אני עדיין לא משועמם מהקוסם שלי. רק השתעממתי בגלל חוסר המקומות אימון אבל החלטתי לצאת למלחמה נגד האקספי ואני עכשיו נהנה. וזהו.

למעלה