ה"י 12.2

Guid

New member
אבל זה למטרה טובה~

אני מעדיף דמות שנראית טוב יותר מאשר דמות חזקה יותר. D:

ReallyWrong

New member
חח בדיוק ההפך ממני ../images/Emo6.gif

אין לי בעיה עם להשקיע את כל הקאש שלי בMTS\גאץ' אם זה מה שייתן לי מסוס בשביל לחזק את הדמות

morosh1234

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifסליחה על הבורות,

תזכירו לי מזה MTS?

Guid

New member
Maple Trade System

מוכרים שם דרופים וחפצים של המשחק בתמורה לNX. גם הקניה משם היא בעזרת NX, כמובן~

ToryMaster

New member
מעצבן

לי הייתה אותה התלבטות, ופשוט אמרתי לעצמי שאני לא מתכננת להסתכן כל כך הרבה, אין לי כסף לזה [לא אמיתי ולא מזוס], בעיקר כשהכרטיס היה מתנה מאיזו טמבלית שלא מוכנה שאחזיר לה [אני עוד אתחמן אותה איכשהו, אתם תראו]. התפשרתי על שיער שהוא לא האידיאל עבורי, אבל הוא חמוד, ובטח שיותר טוב מהשטות שהייתה לי קודם.

לי היה מזל עם הדיטית בברה

דווקא הלך לספרית באותו יום
. יצאה לי התספורת של השיער השחור הארוך עם הגוון הצהוב. לא יודעת להסביר. מי שפגש אותי יודע :p רק חסר לי כובע נעלם כדי שיראו אותו :( להרמיטית שלי שיניתי שיער בקופון VIP למה שרציתי, כי זה הכי חמוד לדעתי על גנבת (וזה הקוקיות עם הבקבוקים). הצבע שלה נשאר אותו דבר כמו שבחרתי לה בהתחלה שהוא כתום. לבישופית שלי החלפתי פעמיים שיער בEXP. גם צבע שיניתי רנדומלאי ויצא לי בול מה שרציתי (אדום). היום יש לה תספורת של קארה ואני אוהבת אותה ככה. היא נראית "בוגרת" כזו
לעומת ההרמיטית שנראית "שובבה".

deisy

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

את יפה!
מה טמבל? מי טמבל? זה עובר בגנים לא?

morosh1234

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifחייבת את עזרתכם../images/Emo24.gif

כמו שהספקתם להבין חזרתי למייפל השבוע, ואני ממש מחפשת מישהו שיוכל לעזור לי להתאמן במקומות הכי טובים לרמה שלי - 72. שקצת יחזיר אותי לאווירה של המשחק.. אני ממש בעננים
אני בשרת קהיני, מישהו בעניין?

Guid

New member
אין פה הרבה מקאהיני...

וגם הם עדיין לא הגיעו לרמה 70+. אם אחי היה משחק עדיין הייתי אומר לו שיעזור לך. יש לו הרמיט ברמה 76 בקאהיני...

Jolteon

New member
גם אני בקהיני~

פייטר רמה 59, כמעט 60 (כן, לא הצלחתי לזוז בימים האחרונים, ישתנה בסופ"ש הזה XP) בקהיני =] אני אשמח להוסיף אותך לבאדי, במילא מתחיל להיות קצת ריק XDD אני אשלח לך מסר. ובנוגע למקום אימון- הייתי מאד ממליץ לך על מאגטיה פיקיו, חבר שלי (דרקון נייט רמה 76) התאמן שם מרמה 70 והוא אומר שזה איאקספי לא רע בכלל. תלמדי קצת על הפיקיו הזה ותנסי, ישתלם לך =] בהצלחה, ואני אשלח לך מסר XD

Guid

New member
אני בראולר~ D:

חצי מכם כבר יודעים~ /tapuzforum/images/emo6.gif סקילים מגניבים בטירוף, מה שגרם לי לסחרחורת כשהייתי צריך לבחור איזה מהם יקבל את הנקודה היחידה הזאת... בסוף בחרתי את הסקיל שנותן אגרוף לכל המפלצות שמאחורי הדמות. סקיל מגניב, דמג` די נמוך. לא נורא, יעבור. הייתי חייב לרוץ מהבית, אז לא היה לי זמן מול המחשב, אז קים- אני אעלה את התמונה עם הסקילים מאוחר יותר או מחר בבוקר. לא שכחתי~ D: ובמעמד קדוש זה- תושבי ברה: אני אוהב אתכם. תודה על ההה-כל! ^___^ ונעה, את מלכה. D:

Jolteon

New member
יו, מזל טוב! ^__^

סוף כל סוף, הא? =]]] מזל טוב, ומניסיון אישי בחרת בסקיל ממש מגניב- וגם יעיל לא פחות. אתה תראה כמה מוטיבציה תהיה לך להעלות אותו רמות עם כל הסקילים השימושיים (ובעיקר ההתקפיים) האלו, רמה אחרי רמה =] בהצלחה בהמשך, מזל טוב ^_^

Guid

New member
תודה!

באמת נחמד הבראולר הזה. אני רק צריך למקסס דחוף את הסקיל של המאסטרי, יש לי דמג` מאוד מפוזר...

GינGית

New member
../images/Emo207.gif רגע רגע לבן שלי יצא באמוריה שער

נורא לקוסמת שלו (אני חושבת שזה כמו התספורת הזו, יש לה קרחת מאחור?), אני יכולה לשנות את זה בלי NX? איך? תעזרו לי בבקשה הוא לא רוצה לשחק איתה בגלל השער

Guid

New member
אאוץ`... מסכן...

קרה לי כמה פעמים... באמת מבאס. אם הוא ברמה נמוכה אני ממליץ שיפתח דמות חדשה ויעשה את המשימה של השיער באמוריה כמה שיותר מהר. אם יוצא משהו יפה- שימשיך איתו. אם לא- שייפתח דמות חדשה אחרת. עם המערכת החדשה של פתיחת דמויות זו לא אמורה להיות עבודה קשה. D: למרות שלדעתי, השיער הראשוני שבוחרים בפתיחת דמות הוא מאוד יפה והוא משתלב יפה עם כמעט כל סוגי הבגדים. כדאי לשקול שלא לשנות אותו בעזרת המשימה שבאמוריה...

IceFairy

New member
אגב, הבן שלי לימד אותי משהו חכם..

במקום להתפתות להחליף את השיער בקווסט של אמוריה, כדאי לעשות את הקווסט, לאסוף 25 ג'לי, לתת לספרית באמוריה, וכשמקבלים את הכרטיס לשיער, פשוט לזרוק אותו, וכך לא יהיה את הפיתוי להחליף את השיער, אבל לפחות הרווחתם EXP. כך עשיתי עם הפיראטית שלי, ואיך שזרקתי את הכרטיס, הרגשתי ממש טוב, אנחת רווחה

Guid

New member
רעיון מעולה. חבל שלא יישמתי את זה

עם הגנב שלי. יצא לי שיער זוועה... XD

למעלה