ה"י 12.2

xFade

New member
../images/Emo95.gif יאי,פייטרית חדשה ../images/Emo99.gif

אני כלכך מאוהבת בפייטרית שלי.
העלתי אותה ללבל 30 בערב כזה. היא כלכך שונה מהפריסטית.והיא חזקה
וגם הכרתי מישהו נוראנורא חמוד
הוא מהגילד של הפריסטית והוא מחפש מישהי להתחתן איתה.קיבלתי ממנו וויספר והוא שאל אותי אם אני רוצה להתחתן.^^ דיברנו קצת והוא נוראנורא חמוד.הוא גם שאל אם יש עליה NX ואמרתי שלא,אז הוא אמר שהוא יתן לי כרטיס לעיניים ולשיער אבל בתנאי שהוא יבחר את השיער
היא כנראה תיראה ככה
[הוא קלע בול
אני חושקת בשיער הזה עוד מהימים שהפריסטית שלי הייתה לבל 40.]

D amaged R oses

New member
:OOOOOOOO

לינה מזל טוב
אני היחידה שחושבת שהשיער הזה.... בלשון המעטה והמנומסת, לא יפה? ראיתי מישהי, שעיצבה אותו עם NX והוא היה מהמם, אבל בלי כובע הוא פשוט.... למרות, שעם הכובע הזה, הוא בסדר... אבל יש כאלה שפשוט נראות מזעזעות איתו, ובכלל, זה נהיה אופנתי משהו עכשיו, כולם איתו.. וגם העיניים הגדולות הריקניות וחסרות ההבעה האלו שזה נראה כמו בובה מתה..
אבל זה נראה נחמד עם הכובע אז את מקבלת ממני אישור

לבנדר א

New member
אני דווקא אוהבת

ועם הכובע זה בכלל מגניב... העניין עם מייפל זה שהבחירה היא בין עיניים נוגות משהו לבין עיניים עקומות להחריד. דווקא את אלה אני הכי אוהבת, והשיער נותן להם את הטאץ' הקשוח שהן צריכות כדי לא להפוך לחלולות.

D amaged R oses

New member
לאאאאאא

לא דיברתי על העיניים בתמונה לי יש אותן גם ;X יש עיניים מסוימות שראיתי כבר 10 בנות איתו לפחות ואני לא מתה על השיער הזה בלי כובע XDDD הוא נראה פשוט..

xFade

New member
../images/Emo95.gif ../images/Emo6.gif

גם אני לא מתה עליו בלי כובע,אבל עם הכובע הוא פשוט
ועם העיניים בכלל

Jolteon

New member
פייטרית *_* מזל טוב =]

המקצוע הכי שולט בכל עולם המייפל! טוב, אני משוחד XD בכל אופן, הרבה מזל טוב, תגיעי לרייג' ובטח ממש תהני XD אין על פייטרים =]

IceFairy

New member
חייבת להסכים איתך ../images/Emo45.gif יש לי בישופית שמתקרבת

לרמה 156 ו-HERO שמתקרבת ל-135 שקצת הזנחתי לאחרונה בגלל שעמום במשחק, אבל, כבר כפייטרית או כקרוסדרית הרגשתי את העוצמות של העבודה הזו, לא סתם אומרים שהיא בין העבודות החזקות ביותר במייפל, את מי מבקשים תמיד שיהרוג את BF אם לא HERO וכשמו כן הוא, פשוט אלוף! הבישופים או כל הקוסמים הופכים למשעממים עד מוות, לוחם זה פשוט אתגר, אין מפלצת שבקלות לא ניתן להרוג עם ה=HERO, אני באמת מאוהבת בעבודה הזו. כל הכבוד לינה על הבחירה, את תראי כמה תהיי מרוצה לכל אורך הדרך. GRATS והמון הצלחה

Jolteon

New member
בדיוק

רואים את ההבדלים בכ-ל רמה שהיא- עם פייטר אתה יכול לעשות הכל לבדך, לנסות דברים חדשים ולאתגר את עצמך איפה שתרצה =] ואני אומר את זה כשאני רק רמה 59 נכון לעכשיו, אני בטוח שזה תקף על רמה 120+ הרבה יותר =] כן, בחירה מעולה והרבה הצלחה גם ממני =]

Guid

New member
אחי גם נהנה מאוד מהעבודה הזאת.

אני, אישית, לא מתלהב במיוחד. אחלה דמג`, ללא ספק, אבל החוסר בסקילים מחרפן אותי... D:

IceFairy

New member
חוסר בסקילים???? בכלל לא

אני נהנית להשתמש בRUSH כדי לדחוק את המפלצות לפינת המסך וזו כמות ענקית של מפלצות ועם הברנדיש אני הורגת אותן, תראה לי קוסם אחד שעושה את זה חוץ מלעמוד כמו טמ... ולעשות ספאם של ההתקפה העיקרית, אני יכולה להרדם כשאני עושה ספאם של ג'נסיס, עם ההירו אני רצה בכל המפה, מזיזה את כל המפלצות לפינות ופשוט הורגת אותן, והאורבס שיש מסביב לראש רק מוסיפים עוד יותר לDMG ובכלל, יש כל כך הרבה סקילים כיפיים בדמות הזאת.

Guid

New member
יש סקילים,

אבל לא בעבודה שניה... ועד שאני אגיע לעבודה שלישית אני כבר אתייאש. D:

D amaged R oses

New member
ללכלך על קוסמים בפורום שיש עבודות מכל הסוגים?

"תראה לי קוסם אחד שעושה את זה חוץ מלעמוד כמו טמ... ולעשות ספאם של ההתקפה העיקרית, אני יכולה להרדם כשאני עושה ספאם של ג'נסיס" "הבישופים או כל הקוסמים הופכים למשעממים עד מוות"

חחח.. אבח היא צודקת ../images/Emo70.gif

יש גם לי בישופית והיא משעממת מוות! לצערי זה בדיוק מה שקורה. ליצ'ים משעממים או סקלס שאפשר להקיא את הנשמה מהם. אני מבינה את ליז מכל הלב, כך שאני לא רואה בזה משהו רע. בסך הכל היא הביעה את דעתה
הלוואי וקוסמים אחרים יהנו מרמות גבוהות, זה לא סותר את ההרגשה האישית שלה, שלצערי משותפת לעוד המון המון קוסמים שאני מכירה ומרגישית את אותו הדבר. עד רמה 140 זה נחמד, מעבר לזה זה הופך להיות מועקה.

deisy

New member
אני עם רותם.. מצטערת, צרם לי טון הדברים...

יש גם דרך התבטא... "תראה לי קוסם אחד שעושה את זה חוץ מלעמוד כמו טמ... ולעשות ספאם של ההתקפה העיקרית..." מודה, החלק הזה צרם גם לי... זה שלא כל דמות מתאימה לכל אחד - נכון.. זה שכל אחד נהנה מדמות אחרת - גם נכון אבל לקרוא לקוסם טמבל
לא ממש מתאים... יש אנשים שכן אוהבים את דמויות הקוסם, כן נהנים ממנו ברמות השונות שלו, ולא... אני לא חושבת שהם טמבלים.... בתור אחת שיש לה בישופית, מודה שההודעה צרמה לי! אני לא חושבת שאני טמבלית וגם לא חושבת ששאר הקוסמים טמבלים...אני נהנת מהדמות שלי גם אם יש תקופות יותר משעממות (שזה דבר שיש בכל דמות!) אם יודעים "לנצל" נכון את הדמות מוצאים עניין בכל הדמויות...גם בקוסמים!

Guid

New member
גם לי טיפטיפה צרם,

כי יש לי אמפתיה עצומה לקוסמים, אבל לא נראה לי שליז התכונה לומר את זה בצורה כזאת. היא רק הייתה בטראנס של הילול הפייטרים... /tapuzforum/images/emo6.gif גם לי זה יכול לקרות אם אני מתחיל לשבח את ההאנטרים... וגאד, אני אפילו לא ריינג`ר! /tapuzforum/images/emo99.gif

Hasselblad

New member
ממש לא מסכימה

זה בחירה שלכן איך לראות את הדמות, אני מכירה לא מעט קוסמים ברמות גבוהות ש"מנצלים" את הדמות שלהם להרבה מעבר לגנסיס היל או כל דבר אחר, קוסמים שעושים סולו על בוסים, ושיודעים "לנצל" את הסקילים שלהם, כבר אמרנו מלא פעמים, שלכל דמות יתרונות וחסרונות, אבל פה אני מסכימה עם רותם, שיש דרך להגיד את הדברים, יש לא מעט קוסמים בפורום וכל ההצהרות החוזרות ונשנות שקוסמים עלובים לדעתי לא לגמרי לעניין. יש כאלה שלא אומרים כלום אבל אני יודעת שיש מי "שנפגע" (לא ברמה האישית) מכל ההצהרות האלה

IceFairy

New member
אני ממש לא מתכוונת להכנס לויכוחי סרק, אבל...

אסביר את כוונתי, כשאני על דמות הבישופ, אני מרגישה כמו טמבל, אני נרדמת מול המסך ואני משתמשת לא רק בג'נסיס אלא ב-SR גם כן וגם ב-AR, אבל כשמתאמנים או מאמנים אנשים במפות כמו סקלס, ההתקפה העיקרית היא ג'נסיס ומה לעשות שאני מרגישה שם כמו טמבלית שמוצאת את עצמי עושה עליהם רק ג'נסיס, אין בהודעתי הכללה גורפת על כל הקוסמים שהם טמבלים, אני אמרתי שאני מרגישה כזאת. את טענתי שהקוסמים האחרים כולל הבישופים שהופכים למשעממים, אני לא אומרת על דעת עצמי, יש לי בבאדי ליסט שלי חברים ברמות גבוהות מאד והם מעלים בדיוק את אותן הטענות, יום אחד (ואני בטוחה שיש כאן כמה שבבאדי ליסט וקראו את התשובות שלי) חברה שלי כמעט רמה 180, בישופית אמרה לי שנמאס לה, שהיא מרגישה טיפשה שכל מה שהיא עושה זה רק ספאמים של ג'נסיס והיא נרדמת מול המסך משעמום, וכשהיא עולה על הדמות של בעלה שהוא לוחם ברמה כמעט 190 היא לא משתעממת בכלל, שיתפתי אותה עד כמה אני מזדהה איתה ונדהמתי לראות את התגובות בבאדי ליסט שלי מצד יתר הקוסמים משלושת הסוגים שהעלו בדיוק את אותן הטענות, ועוד קוסם התערב ואמר "אני באמת מרגיש לאחרונה שיותר ויותר קוסמים זונחים את הדמויות שלהם בדיוק מאותה סיבה", כולם מתלוננים על שעמום וזונחים את דמותם לטובת פתיחת עבודות אחרות או פרישה מהמשחק. גם לי זה לא קרה ברמות הנמוכות יותר בעבודה רביעית, אך ככל שעולים יותר ברמות, מרגישים את זה יותר! ממש לא היתה לי כל כוונה לפגוע כאן באף אחד ולכן אמרתי זאת על עצמי, אני מרגישה טמבלית כאחת שעומדת ועושה ספאם של ג'נסיס! כדאי להיות קצת פחות תוקפניים ולקרוא קצת יותר לעומק ולהבין את הנכתב. שרון

ToryMaster

New member
תשמעי

אני חייבת להודות שבניסוח שלך, היה משהו שצרם לי, ואת אישה חכמה, את יכולה להבין מאיפה התחושה הזו של אנשים באה. העיקר שהסברת, העיקר שכולנו הבנו, שבוע טוב.

למעלה