Blackant

New member
../images/Emo93.gif

יבש פה
אז.. שאלון
* 3 קללות שאני הכי אוהב: * לאי בודד היתי לוקח: * כמה זכרונות בסלולארי: * שיא מספר שיחות שלא נענו: * חשבון פלאפון הכי גבוה: * החיה הכי אהובה: * אחים ואחיות: * מקצוע שונא בבצפר: * ארץ הכי אהובה חוץ מישראל: * פיצוחים שאני הכי אוהב: * טעים הכי שווים בגלידה: * אף פעם לא עשיתי: * הכי מפחיד אותי: * הסרט הכי משעמם שראיתי בחיי: * הספר הכי סוחף שקראתי: * אני לא יוצא מהבית בלי: * החדר שלי צבוע בצבע: * הכי טעים ב-2 בלילה: * כשהייתי ילד הערצתי את: * התוכנית שאני הכי אוהב: * בחיים אני לא אכניס לפה: * הרינטגון שלי: * הערוץ שאני הכי אוהב: * בתיק שלי תמיד תמצאו:

Blackant

New member
עונה../images/Emo13.gif ../images/Emo72.gif

* 3 קללות שאני הכי אוהב: חרא, מניאק, שרמוטה
* לאי בודד היתי לוקח: סירה כדי לחזור
* כמה זכרונות בסלולארי: לא יודעת
* שיא מספר שיחות שלא נענו: לא יודעת גם את זה
* חשבון פלאפון הכי גבוה: הממ, לא יודעת?
* החיה הכי אהובה: נחשו מה. לא יודעת
* מקצוע שנוא בבצפר: סתכלו על השאלה למעלה. זה עלול לעזור לכם בתשובה לשאלה הזו
* ארץ הכי אהובה חוץ מישראל: זה כבר מתחיל להיות מוגזם, אבל לא יודעת. * פיצוחים שאני הכי אוהב: פיסטוקים
* טעים הכי שווים בגלידה: פרוזן יוגורט
* אף פעם לא עשיתי: בנג'י?
הרבה דברים לא עשיתי
* הכי מפחיד אותי: לא יודעת, יעזור לכם שאני קלסטרופובית? [ככה רושמים כה?
] אה, ואני מפחדת מג'וקים. * הסרט הכי משעמם שראיתי בחיי: וואו
לא יודעת
* הספר הכי סוחף שקראתי: הממ. לא קוראת הרבה, אבל היידי בת ההרים היה ממש חמוד
* אני לא יוצא מהבית בלי: פלאפון. * החדר שלי צבוע בצבע: מין בורדו כזה. * הכי טעים ב-2 בלילה: לישון?
סתם לא יודעת
* כשהייתי ילד הערצתי את: חחחחחחחח מיכל ינאי
* התוכנית שאני הכי אוהב: וואי אממ לא יודעת
* בחיים אני לא אכניס לפה: ג'וקים למינהם. * הרינטגון שלי: 'מכיר אותו' של יוני בלוך. * הערוץ שאני הכי אוהב: 3 ו-24. * בתיק שלי תמיד תמצאו: פלאפון
סליחה על כמויות האייקונים
דחף של הרגע
לילה טוב לכולם!

הממ... בואו נמצא דברים מקוריים

* 3 קללות שאני הכי אוהב: סעמק, דיר בלאק,ואינעל ראב ר-א-ב-אק (עם דגש. לא, ואני לא מרוקאית. פולנייה גאה, פחות או יותר). * לאי בודד היתי לוקח: חבר או שניים.. אבל כאלה שמבינים עניין ולא פוחדים מחרקים. * כמה זכרונות בסלולארי: סביבות המאה, לא כולל איסיקיואים. עם?... נגיד 110?.. * שיא מספר שיחות שלא נענו: 8, או 9 * חשבון פלאפון הכי גבוה: הה.. 216 אם אני לא טועה * החיה הכי אהובה: חתולים- בכל הסוגים והמינים. כפרה על המיאו חתולה שלי!!! * אחים ואחיות: אח, אחות, ואח שנהרג. * מקצוע שונא בבצפר: תנ"ך. ולשון. * ארץ הכי אהובה חוץ מישראל: the united states of america, לייק דה?
* פיצוחים שאני הכי אוהב: בוטנים. * טעים הכי שווים בגלידה: שוקולד רוזמרי \ בננה+בזוקה \ וניל עוגיות \ ריבת חלב * אף פעם לא עשיתי: באנג'י * הכי מפחיד אותי: עכבישים... בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע * הסרט הכי משעמם שראיתי בחיי: חשיבותה של רצינות * הספר הכי סוחף שקראתי: סוחף?.. צ'רלי והשוקולדה. תתפלאו.
* אני לא יוצא מהבית בלי: לסדר ת'שיער לפני. חחח, סתם.. לא יוצאת מהבית בלי מפתח ופלאפון. * החדר שלי צבוע בצבע: שלושה קירות בלבן, אחד בצביעת ספוג בתכלת כהה (אל תשאלו איזה צבע זה) שצבעתי לפני שבוע.. * הכי טעים ב-2 בלילה: כוס פטל טעימה * כשהייתי ילד הערצתי את: וויל סמית!! LOLOLOLOLOL * התוכנית שאני הכי אוהב: או, יש המון. ברור שמש"ה, משחק מכור, אפקט הפחד, מכושפות, חברים... נראה לי שזהו. * בחיים אני לא אכניס לפה: עכביש!!! אמאלהההההההההה..... * הרינטגון שלי: פחח.. אל תתפסו ממני פריחה, כי זה שיר די מגניב, אבל... יש לי גאולה של חמי רודנר, Love don't let me go, rage againt the machine מי שמכיר, ובום פם של ברי סחרוף. מתכננת להוריד רינגטון של אירוסמית' בקרוב. * הערוץ שאני הכי אוהב: אה, ערוץ שלוש. ולפעמים 24. * בתיק שלי תמיד תמצאו: פלאפון ומפתח.

L i l A L o

New member
גאולה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif פרחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

רק אני לא רואה את הקשר?

kyle chandler

New member
שאלון ממש שיטחי!../images/Emo168.gif

נשמע כמו שאלון שחיברה ילדה בת 12 שמתלהבת מהפלאפון שלה (אל תעלבו, זה לא אישי) אבל אני אענה: 3 קללות שאני הכי אוהב: אני אוהב להגיד holly shit לאי בודד הייתי לוקח: דיסקמן ובגדים כמה זכרונות בפלאפון: מה זאת אומרת? עשיתי בוק שלם לחתולה שלי ב(פלאפון מצלמה) שיא מספר שיחות שלא נענו: 12 מילד מעצבן חשבון פלאפון הכי גבוה: החיה הכי אהובה: הג'יני שלי אחים ואחיות: מקצוע שנוא בבית ספר: הכל! ארץ הכי אהובה חוץ מישראל: ארה"ב למרות שלא הייתי שם פיצוחים שאני הכי אוהב: טעמים הכי שווים בגלידה: שוקולד אף פעם לא עשיתי: "..." הכי מפחיד אותי: למות! הסרט הכי משעמם שראיתי בחיי: אחוות הזאבים הספר הכי סוחף שקראתי: אני לא יוצא מהבית בלי: מפתחות החדר שלי צבוע בצבע: לבן! הכי טעים ב-2 בלילה: the sweet taste of sleep כשהייתי ילד הערצתי את: התכנית שאני הכי אוהב: מכושפות נראה לי בחיים אני לא אכניס לפה: הרינגטון שלי: של שנות ה-70. נשבע! הערוץ שאני הכי אוהב: ערוץ 3 (אני רואה רק אותו) בתיק שלי תמיד תמצאו: קלמר וקלסר!

Blackant

New member
מ'שתגיד.../images/Emo3.gif ../images/Emo72.gif

לא אני כתבתי את השאלון, ככה שלא אכפת לי. רק משהו קטן שהטריד אותי- אם השאלון כ"כ שטחי, למה ענית עליו?

I lOvE cAkE

New member
איך יש לך את שרינגטון של מש"ה...

בקשה תעזור לי!!! אני מחפשת אותו שנים...

kyle chandler

New member
לי יש../images/Emo168.gif

פלאפון (מצלמה) של חברת פלאפון ויש קטגוריה של סדרות טלוויזיה ואז הולכים לקומדיות ורשום

kyle chandler

New member
כן...../images/Emo168.gif

רק אין בו פלאש! כלומר יש אפשרות ל"פלאש" שעושה את המסך פשוט קצת יותר בהיר אבל אין באמת פלאש אמיתי

כי זה לא פלאש מובנה..

צריך לקנות מכשיר פלאש ולחבר אותו לפלאפון ואז כשמפעילים את האפשרות "פלאש" ומצלימים זה מפעיל אוטומטית את הפלאש.

cardboardman

New member
קצת מהתשובות

3 קללות: כוסאמק, כוס של האמא שלך וזהו בעצם.. רק 2 מקצוע שנוא בבצפר: ספרות.. אבל כבר סיימתי עם זה.. אז זה אנגלית ארץ הכי אהובה חוץ מישראל: איטליה הכי מפחיד אותי: השאלון הזה הסרט הכי משעמם שראיתי בחיי: "אפקט הפרפר"(בטח תהרגו אותי) הספר: אין כזה אני לא יוצא מהבית בלי: בגדים? החדר שלי צבוע בצבע: לבן?? כשהייתי ילד הערצתי את: רק אותי.. מאז ומתמיד התוכנית שאני הכי אוהב: מופע שנות ה70.. אחרת למה הייתי פה? בחיים אני לא אכניס לפה: משהו שעדיין חי.. בתיק שלי תמיד תמצאו: כסף.. הרבהההה

I lOvE cAkE

New member
אמממ... התשובות שלי!

*"סעמק"ת "מה אתה מזיין תשכל", "יפוסטמה". * אוכל אינוספי. *30. *אין לי מושג. *7500 - מחול... *חתול. *אחים ואחיות. *מתמטיקה. *אמריקה. *הבננה האלו. *אמממ יש בגלידה אלדו... טעם של פריירה רושייה... הקייצר כל השוקולדים *לזניה. *מוות =( *סיפורו של לוחם... *ג'יין אייר *בגדים... =\ *כתום-לבן *עוגיות... אבל בעיקרון הכל... לא בדיוק רואים מה אוכלים בשעות האלו... *הספייס גירלס...חחח *מופע שנות השבעים... *חציל *SHE WILL BE LOVED של מרון5 *3\4\5 - עפ"י ערוצי "הוט" *פלאפון... אם כבר לקחתי תיק אז יהיה פלאפון... אבל בדרך כלל אני לא לוקחת כלום...

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gifתשובות../images/Emo124.gif../images/Emo26.gif

* 3 קללות שאני הכי אוהב: זונה, כלבה, שרמוטה * לאי בודד היתי לוקח: מחשב * כמה זכרונות בסלולארי: אין לי כוח לבדוק
* שיא מספר שיחות שלא נענו: חחח נראה לי 5 לא בטוחה... * חשבון פלאפון הכי גבוה: מממ לא יודעת * החיה הכי אהובה: לא אוהבת חיות
* אחים ואחיות: 2 קרציות * מקצוע שונא בבצפר: היסטוריה, תנ"ך, ביולוגיה.... * ארץ הכי אהובה חוץ מישראל: אר"הב * פיצוחים שאני הכי אוהב: גרעינים ושקדים * טעים הכי שווים בגלידה: קרם עוגיות * אף פעם לא עשיתי: קעקוע * הכי מפחיד אותי: למות בכאב * הסרט הכי משעמם שראיתי בחיי: סיביסקיט * הספר הכי סוחף שקראתי: הארי פוטר * אני לא יוצא מהבית בלי: פלאפון * החדר שלי צבוע בצבע: לבן * הכי טעים ב-2 בלילה: כלום * כשהייתי ילד הערצתי את: פוקימון * התוכנית שאני הכי אוהב: מש"ה * בחיים אני לא אכניס לפה: קציצה/שנצל/עוף * הרינטגון שלי: פאק איט * הערוץ שאני הכי אוהב: ערוץ הבידור, ערוץ ביפ, הוט 3 * בתיק שלי תמיד תמצאו: פלאפון

L i l A L o

New member
בהחלט יבש פה..

* 3 קללות שאני הכי אוהב:שיט, פאק, דמאט.
* לאי בודד היתי לוקח:אנשים שיבדרו אותי. * כמה זכרונות בסלולארי:לא זוכרת.. * שיא מספר שיחות שלא נענו:ממ.. לא זוכרת? * חשבון פלאפון הכי גבוה:גם את זה אני לא זוכרת? * החיה הכי אהובה:כלב?
* אחים ואחיות:2. קטנים. * מקצוע שונא בבצפר:תנ"ך
* ארץ הכי אהובה חוץ מישראל:אנגליה? * פיצוחים שאני הכי אוהב:בוטנים אמריקאים
* טעים הכי שווים בגלידה:קרם עוגיות, ושוקולד
* אף פעם לא עשיתי:הרבה דברים..
* הכי מפחיד אותי:המ. לא יודעת. * הסרט הכי משעמם שראיתי בחיי:לא יודעת.. בדרך כלל כשסרט משעמם אותי, או שאני נרדמת, או שאני פשוט מפסיקה לראות אותו.. ואני לא זוכרת את השם שלו
* הספר הכי סוחף שקראתי:"מישהו לרוץ איתו". * אני לא יוצא מהבית בלי:פלאפון. * החדר שלי צבוע בצבע:ירקרק שכזה. * הכי טעים ב-2 בלילה:שוקולד..(טעים תמיד
) * כשהייתי ילד הערצתי את:מיכל ינאי?
מומין? * התוכנית שאני הכי אוהב:מש"ה, רוזוול, חברים, בנות גילמור, ועוד ועוד... * בחיים אני לא אכניס לפה:אין לי מושג. אולי חרקים למיניהם. * הרינטגון שלי:הצילצול הזה של קיל ביל (השריקה). * הערוץ שאני הכי אוהב:3. * בתיק שלי תמיד תמצאו:פלאפון, מפתחות וארנק.

אני../images/Emo6.gif

סורי שאני לא מבלה הרבה זמן בפורום, פשוט בית ספר מעסיק אותי, וכשיוצא לי לעלות על המחשב אז פורום רוק ישראלי (השני שאני מנהלת) תמיד מבולגן, אתם ילדים טובים
* 3 קללות שאני הכי אוהב: כ*סעמק, סעמק, פקאצה! * לאי בודד היתי לוקח: סירה * כמה זכרונות בסלולארי: הם פרטיים
* שיא מספר שיחות שלא נענו: 2 נראה לי * חשבון פלאפון הכי גבוה: 200 ומשהו * החיה הכי אהובה: אין
* אחים ואחיות: 2 אחיות * מקצוע שונא בבצפר: תנ"ך וספורט * ארץ הכי אהובה חוץ מישראל: אנגליה * פיצוחים שאני הכי אוהב: לא אוהבת * טעים הכי שווים בגלידה: שוקולד ושוקולד מקופלת! * אף פעם לא עשיתי: באנג'י או צניחה חופשית
* הכי מפחיד אותי: סרטי אימה * הסרט הכי משעמם שראיתי בחיי: הסערה המושלמת * הספר הכי סוחף שקראתי:צופן דה וינצ'י * אני לא יוצא מהבית בלי:פלאפון * החדר שלי צבוע בצבע: תכלת * הכי טעים ב-2 בלילה: פיתה עם חומוס
* כשהייתי ילד הערצתי את: מיכל ינאי
* התוכנית שאני הכי אוהב: מש"ה! אלא מה?! * בחיים אני לא אכניס לפה: רגל של מישהו
* הרינטגון שלי: יש יותר מידי, הכללי זה i need a hero * הערוץ שאני הכי אוהב: 3 ו24 * בתיק שלי תמיד תמצאו: את הקלמר

B a M b i 1

New member
תשובות שלי

קללות שאני הכי אוהב: שיט, גאד דאמט. * לאי בודד היתי לוקח: קיאק, 2 משוטים - כדי לצאת משם. * כמה זכרונות בסלולארי: אין לי שמץ. * שיא מספר שיחות שלא נענו: הרבה. * חשבון פלאפון הכי גבוה: הרבה :) * החיה הכי אהובה: דולפין. * אחים ואחיות: אח ואחות. * מקצוע שונא בבצפר: הסטוריה. * ארץ הכי אהובה חוץ מישראל: כל ארה"ב ומדניותיה - קשה להחליט. * פיצוחים שאני הכי אוהב: גרעינים שחורים. * טעים הכי שווים בגלידה: טעמים? שוקולד. * אף פעם לא עשיתי: משהו שאני לא נראה לי. * הכי מפחיד אותי: חיים לאחר המוות וכל מה שמסביב. * הסרט הכי משעמם שראיתי בחיי: יש לא מעט...אמממ...איטי חזור הביתה. באמת חזור... * הספר הכי סוחף שקראתי: אף אחד מהספרים לא גרם לי להיסחחף. * אני לא יוצא מהבית בלי: בגדים :) * החדר שלי צבוע בצבע: לבן. * הכי טעים ב-2 בלילה: שוקולד. * כשהייתי ילד הערצתי את: אף אחד. * התוכנית שאני הכי אוהב: שנות ה-70. * בחיים אני לא אכניס לפה: משהו שהוא לא מזון לבני אדם. * הרינטגון שלי: של שנות ה-70 * הערוץ שאני הכי אוהב: 3 * בתיק שלי תמיד תמצאו: משהו :)

למעלה