בפעם השלישית-חדשה. ../images/Emo3.gif
3 קללות שאני הכי אוהב: דאם, פאק, שיט. * לאי בודד היתי לוקח: סירה? * כמה זכרונות בסלולארי: 70.. * שיא מספר שיחות שלא נענו: לא זוכרת * חשבון פלאפון הכי גבוה: אני לא מתעסקת בזה * החיה הכי אהובה: איציק ז"ל, הדג שלי שמת ממנת יתר. * אחים ואחיות: שניים גדולים. מאוד. * מקצוע שונא בבצפר: תמ"ך. מקצוע מיותר, מורה מיותרת. * ארץ הכי אהובה חוץ מישראל: צרפת? * פיצוחים שאני הכי אוהב: גרעינים שחורים או פיסטוקים * טעים הכי שווים בגלידה: וניל עוגיות (
) או פסיפלורה (
) * אף פעם לא עשיתי: הרבה דברים.. נניח, בנג'י * הכי מפחיד אותי: ג'וק מעופף שנכנס לחדר דרך החלון באמצע צפייה בפרק שחור-לבן של משה ומתחיל להתעופף ליד הטלויזיה. ואגב, זה כבר קרה לי. * הסרט הכי משעמם שראיתי בחיי: אני נרדמת בסרטים כאלה. X: * הספר הכי סוחף שקראתי: גרין מייל, ה"פ , צופן דה וינצ'י, מלאכים ושדים, המקרה המוזר של הכלב בשעת הלילה. * אני לא יוצא מהבית בלי: בגדים. * החדר שלי צבוע בצבע: סגול (אני רוצה לצבוע אותו באפור, עוד מעט.) * הכי טעים ב-2 בלילה: גלידה. * כשהייתי ילד הערצתי את: דנה דבורין.
* התוכנית שאני הכי אוהב: באפי
דפנטלי באפי
באאאאאאפי
באף-באף
ווילו
* בחיים אני לא אכניס לפה: אצבע? * הרינטגון שלי: No Women No Cry של בוב מרלי. * הערוץ שאני הכי אוהב: 3. או ביפ. או סטאר וורלד. * בתיק שלי תמיד תמצאו: נעץ.