עונה

* 3 קללות שאני הכי אוהב: ממ.. לא יודעת * לאי בודד היתי לוקח:דיסקמן * כמה זכרונות בסלולארי: לא הבנתי
* שיא מספר שיחות שלא נענו: ממ... 15 בערך.. * חשבון פלאפון הכי גבוה: 200 [זה קורה לעיתים רחוקות.. אני לא ממש מדברת הרבה בפלאפון] * החיה הכי אהובה: כלב * אחים ואחיות: שתי אחיות.. * מקצוע שונא בבצפר: פיזיקה! [מה זה מדע?? מה? דה! פחחחח] * ארץ הכי אהובה חוץ מישראל: ניו זילנד * פיצוחים שאני הכי אוהב: קשיו * טעמים הכי שווים בגלידה: וניל!! * אף פעם לא עשיתי: מזה השאלה הזאת?.. הרבה דברים לא עשיתי בחיים שלי.. להתחיל לפרט? * הכי מפחיד אותי: חרקים וזוחלים למיניהם * הסרט הכי משעמם שראיתי בחיי: שר הטבעות! איך אנשים יכולים לשבת 4 שעות ולראות תסרט הזה?? * הספר הכי סוחף שקראתי: "נעלם" לא זוכרת מי הסופר * אני לא יוצא מהבית בלי: דיסקמן * החדר שלי צבוע בצבע: לבן [היה תכלת אבל נמאס.. יש תיכנונים על שחור!] * הכי טעים ב-2 בלילה: מי המפגר שאוכל ב2 בלילה?.. * כשהייתי ילד הערצתי את: כשהייתי ילדה לא עיניינו אותי דברים כאלה * התוכנית שאני הכי אוהב: מופע שנות נ70 [כאילו דה חח] * בחיים אני לא אכניס לפה: בשר.. עוף..דגים.. [כל חיה שהיא] והרשימה ארוכה............................. רוב הדברים שאתם אוכלים אני לא אוכלת.. [יש גם פסיכולוג..] * הרינטגון שלי: מזה רינטגון? התמונה הזאת שעל הפלאפון? אז של מנסון כמובן * הערוץ שאני הכי אוהב: ערוץ 3 ו-14

אהה אופס..

רינטגון זה צלצול? בעע אז למה לא אמרתם צלצול?? תתחשבו באנשים עילגים [כמוני..] ופשוט תכתבו צלצול :( ברינג מי טו לייף של אוונסנס..

בפעם השלישית-חדשה. ../images/Emo3.gif

3 קללות שאני הכי אוהב: דאם, פאק, שיט. * לאי בודד היתי לוקח: סירה? * כמה זכרונות בסלולארי: 70.. * שיא מספר שיחות שלא נענו: לא זוכרת * חשבון פלאפון הכי גבוה: אני לא מתעסקת בזה * החיה הכי אהובה: איציק ז"ל, הדג שלי שמת ממנת יתר. * אחים ואחיות: שניים גדולים. מאוד. * מקצוע שונא בבצפר: תמ"ך. מקצוע מיותר, מורה מיותרת. * ארץ הכי אהובה חוץ מישראל: צרפת? * פיצוחים שאני הכי אוהב: גרעינים שחורים או פיסטוקים * טעים הכי שווים בגלידה: וניל עוגיות (
) או פסיפלורה (
) * אף פעם לא עשיתי: הרבה דברים.. נניח, בנג'י * הכי מפחיד אותי: ג'וק מעופף שנכנס לחדר דרך החלון באמצע צפייה בפרק שחור-לבן של משה ומתחיל להתעופף ליד הטלויזיה. ואגב, זה כבר קרה לי. * הסרט הכי משעמם שראיתי בחיי: אני נרדמת בסרטים כאלה. X: * הספר הכי סוחף שקראתי: גרין מייל, ה"פ , צופן דה וינצ'י, מלאכים ושדים, המקרה המוזר של הכלב בשעת הלילה. * אני לא יוצא מהבית בלי: בגדים. * החדר שלי צבוע בצבע: סגול (אני רוצה לצבוע אותו באפור, עוד מעט.) * הכי טעים ב-2 בלילה: גלידה. * כשהייתי ילד הערצתי את: דנה דבורין.
* התוכנית שאני הכי אוהב: באפי
דפנטלי באפי
באאאאאאפי
באף-באף
ווילו
* בחיים אני לא אכניס לפה: אצבע? * הרינטגון שלי: No Women No Cry של בוב מרלי. * הערוץ שאני הכי אוהב: 3. או ביפ. או סטאר וורלד. * בתיק שלי תמיד תמצאו: נעץ.

כמובן שתמ"ך זה תנ"ך. ../images/Emo3.gif

אגב, זו הפעם השלישית שאני מצטרפת לפורום, לא מגיעה לי גלידה?

אילון פ

New member
חדש ועונה...

3 קללות שאני הכי אוהב: שאלה מוזרה... אני לא שם לב לזה... לאי בודד הייתי לוקח: פלאפון... כמה זכרונות בסל': לא ספרתי... שיא השיחות שלא נענו: לא זוכר... חשבון הפאלפון הכי גבוה: 200 בערך... החיה הכי אהובה: לטאות... אחים ואחיות: שניים ואחת... מקצוע שנוא: לשון... ארץ אהובה: ארגנטינה, לא הייתי אבל מאוד רוצה... פיצוחים: קבוקים (איזה ילד קטן)... טעמים בגלידה: לימון ושוקולד... אף פעם לא עשיתי: מלא... הכי מפחיד אותי: תרנגולי הודו... הסרט הכי משעמם שראיתי: בכיתה ד' המלך ואני מצוייר... נרדמתי... הספר הכי סוחף: ממממממממ הארי פוטר? הוא בערך היחיד שקראתי עד הסוף... לא יוצא מהבית בלי: פלאפון נראה לי... החדר שלי צבוע ב:לבן... הכי טעים ב-2 בלילה: שוקולד... כשהייתי ילד הערצתי את: ילד? אני בן 15... אבל בכל זאת, גיל ססובר... התוכנית שאני הכי אוהב: חברים ומופע שנות ה70 (איך לא?)... בחיים לא אכניס לפה: חרדל ומיונז (חוץ מסלט מיונז)... הרינגטון שלי: אין לי... הערוץ שאני הכי אוהב: ביפ... בתיק שלי תמיד תמצאו: דיסקמן...

g a z

New member
הי! אני חדשה פה, וממש בא לי לענות

סתם בשביל הקטע
אז ככה: * 3 קללות שאני הכי אוהבת: חרא! איזזזזה מטומטם/ת!! וג'יזס קרייסט (זה לא קללה אבל אני לא מפסיקה להגיד את זה משום מה. וכן. אני יהודיה). * לאי בודד היתי לוקחת: מישהו לאהוב ושיאהב בחזרה (3,4 אוווו). * כמה זכרונות בסלולארי: לא זוכרת. לא נוהגת לבדוק... * שיא מספר שיחות שלא נענו: כנ"ל. אבל לאמא שלי 20, כשהיינו בחו"ל בסוכות. כאילו מה, אנשים לא קולטים שכשהיא תוכל היא תתקשר?! * חשבון פלאפון הכי גבוה: באמת שאני לא יודעת * החיה הכי אהובה: הכלבה והחתולה שלי.. * אחים ואחיות: אח ואחות. * מקצוע שונא בבצפר: (למזלי סיימתי כבר י"ב, אבל) מתמטיקה (אע"פ שלקראת הבגרות למדתי לאהוב את זה קצת. אבל קצת!) * ארץ הכי אהובה חוץ מישראל: כולן יפות, אבל אין כמו בארץ! * פיצוחים שאני הכי אוהבת: אגוזים מסוכרים וקשיו * טעמים הכי שווים בגלידה: הכי פשוט שיש: וניל ושוקולד. * אף פעם לא עשיתי: פאדיחות! לא מספרת * הכי מפחיד אותי: שהאמא הביולוגית שלי מתה. * הסרט הכי משעמם שראיתי בחיי: אמיל והבלשים. זה היה בבייביסיטר הכי סיוט בעולם. * הספר הכי סוחף שקראתי: מלאכי עליון. מיכל שליו. * אני לא יוצאת מהבית בלי: להסתכל בראי, פלאפון ומפתח. * החדר שלי צבוע בצבע: קיר אחד צהוב-בננה. שניים בירוק זוהר. אחד מוסתר ע"י ארון קיר ענק. * הכי טעים ב-2 בלילה: קורנפלקס עם מלא חלב. * כשהייתי ילדה הערצתי את: ממש, אבל ממש לא זוכרת שהערצתי מישהו ספציפי. * התוכנית שאני הכי אוהבת: CSI מיאמי * בחיים אני לא אכניס לפה: חזיר. לא בגלל הדת. זה פשוט מגעיל אותי... * הרינטגון שלי: בלדה לעוזב הקיבוץ. * הערוץ שאני הכי אוהבת: לא מקורי, אבל 3 ו24 * בתיק שלי תמיד תמצאו: פלאון, מפתח, כסף, ושאר דברים שבנות תמיד לוקחות בתיק... חייבת לעוף מפה, ומהר. היה כיף!

למעלה