helppppppppp....

shimrit m

New member
../images/Emo92.gifhelppppppppp....

מרגישה קצת טיפשה בנוגע לשאלה הזאת, אבל אני אשאל בכל זאת... אני כרגע מחפשת חומר לכתיבת עבודת הסמינריון, בין היתר מחפשת פסקי דין ב"נבו" ע"י חיפוש מילים/ביטויים. משום מה כשאני מבקשת ביטוי ומשתמשת באופציית "וגם" מתקבלים לי פסקי דין שאינם מכילים את כל הביטוי. מישהו יודע האם ישנה אופציה (ואיפה) שהתוצאות שיתקבלו יכילו את כל הביטוי ולא רק מילה אחת ממנו? שנה מקסימה ומוצלחת לכולם!

Kiru

New member
מוזר

אני לא זוכר שהיתה לי בעיה כזאת בנבו. מה את מחפשת?

shimrit m

New member
אז ככה..

בחרתי את הנושא הכי משעמם עלי אדמות - (המנחה של הסמינריון הבטיח לי שזה קל.. :) ) - פגמים בערבות בנקאית. במסך החיפוש אני מקלידה בשדה של חיפוש מילים - ערבות וגם בנקאית וגם פגם. ומה שמתקבל בתוצאות אלו פסקי דין עם כל הוריאציות של המילים, חלקם כוללים את כולן אך מופיעים גם פסקי דין שמאוזכרת בהן רק מילה אחת - ומאחר והמילה פגם על שלל הטיותיה מופיעה כמעט בכל פסק דין שיוצא מבית המשפט, מתקבלות לי ממללאא תוצאות... ת ס כ ו ל ...

B L I M P

New member
לא סגורה לגבי נבו

אבל בד"כ בחיפושים אם את רוצה בטוי כמו לדוגמא "תפוח בדבש" אז צריך לשים אותו במרכאות.

smart one

New member
תשובה

אכן הבעיה שהלעית היא תמונת מראה של יכולת החיפוש המשפטי של תלמידי מכללות. סתאאאאאםםםםםם. התשובה" יש לך אפשרויות למטה, בחיפוש המתקדם, להגדיר את החיפוש. סמני את חיפוש "מדוייק" וכן בחלונית תבחרי את בצמוד, לפי הסדר.

smart one

New member
כן

אמנם הקלדתי במהירות, כשסנדביץ' ביד אחת וסיגריה ביד השניה. אז לא רק טעיתי ב"העלית" אלא גם שמתי גרשיים במקום נקודותיים. אבל זה מה שחשוב. תפסת אחד מהאוניברסיטה שהתערבבו לו האותיות במילה. סוג של נחמה, כנראה. עכשיו לכי חפשי בפעם הבאה מי יעזור לך.

Atenolol

New member
הינך חשוד בהתבטאות שאינה הולמת "אדום" ../images/Emo196.gif

כדאי לעצור את זה כשזה קטן. מנהלתתתתתתתתתתתתתתתתת!

flutter girl

New member
תפסיקי לשחק אותה קשה

את יודעת בדיוק מה קורה ביניכם... ...וגם כל הפורום יודע.

למעלה