A lost angel

New member
../images/Emo91.gif

הרבה אנשים נכנסים למאגיה כי הם חושבים שזו הדרך שלהם, שכך הם יגיעו לרמה רוחנית גבוהה. יש כאלה, שחושבים, שהם צריכים לעזור לכולם, לתת מעצמם לזולת, כי המכשף אמור להיות היועץ, האדם שאליו באים כשיש בעיה, האדם שיבין וינסה לעזור. מדי פעם, מרוב רצון לעזור, האני העצמי של האדם נמוג לאיטו. זה קורה בעיר לאנשים עם הערכה עצמית נמוכה, שרואים את עצמם מחוזקים על ידיי המאגיה. בניסיון להיות המלאך השומר של כולם, הם מתמקדים בלעזור לכולם, אבל לפעמים הם אלה שצריכים את העזרה, הם אלה שצריכים את המלאך הזה, האדם שיקשיב להם ויעזור להם. הם חושבים שהם יוכלו להתקיים לפי העיקרון הפשוט של Live to love and Love to give. אבל מרוב שהם נותנים מעצמם לאחרים, נותנים את כל הנשמה שלהם, את כולם, לפעמים הם לא מקבלים את זה בחזרה. למרות שרוב הזמן אפשר לחשוב שאפשר לחיות רק על עיקרון הנתינה, אבל זה פשוט לא נכון. לפעמים, האדם שעוזר לכולם, הוא האדם שצריך את העזרה. הרי שמרוב הנתינה, הנשמה לאט לאט מתרוקנת, החום והאהבה לזולת נמוגה, ואותו אדם, שרק רצה לעזור, נותר קר וחסר רגשות, כל כך לא אכפתי, למרות שלפעמים מנסים להסוות את זה, ולהציג את אותה חזות שהייתה פעם, בפנים, יש חלל ריק, חוסר אכפתיות או דאגה, ובעיקר חוסר יכולת לאהוב, לא את עצמך ולא את סובבים. האדם מאבד את היכולת לעזור, את האמונה בעצמו, ובכך, את היכולות המאגיות שלו. מסקנה- עם כל הרצון הטוב שאולי יש לכולכם, אל תשכחו שגם אתם בני אדם, ושמה שאתם בשביל האחרים, אתם צריכים אחד גם לעצמכם. תעזרו כמה שאפשר, אבל אל תאבדו את עצמכם בדרך. דנה.
 

jbu

New member
לדעתי צריך למצוא אזון

אני תמיד רוצא הטובת כולם אבל אני עוזר למי שמעריך\רוצא את העזרה, אחרת אתה כופה עליהם את מה שנראה לך טוב הייה לי מקרה של משהוא שרצה להתחיל עם מאגיה ואני היתחלתי לצאת מגדרי בנסיון לעזור לו אפילו היבתי לבית הספר קלסר ענק עם מלא חומרים מספרים שלי ומאתרים כול מיני קורסים ודברים שאנשים היו הורגים בשבילהם, ואני הייתי צריך לרדוף אחריו כדי שיסתכל, אני בכלל לא מדבר איתו שהוא ירצה עזרה אני תמיד פו מוכן לעזור אבל כמו תמיד קודם כול יש סדר עדיפיות וברושם הלימודים המשפחה וכל מיני... לכן חשוב לדעת את עצמך, אני הגעתי למצב שכבר שכול פעם שיש לי קונפליט בראש אני אומר לעצמי "בשביל מה לבזבז אנרגיה על וויכוח אני מילא יעשה כך וכך", לכן חשוב גם לדעת את עצמך ולהציב גבולות כמו כול דבר בחיים אבל להשאיר רואש פתוח.
 

A lost angel

New member
אנחנו מדברים על שני דברים שונים.

אתה מדבר על עזרה תוך כפיה. אני מדברת על עזרה כחלק מהתפקיד הפיסי-מנטאלי-רוחני-מאגי שלי ביקום, ההוויה שלי. אני לא עוזרת בכך, אני מציעה את העזרה שלי. אין שום סיבה לרדוף אחרי אנשים, מי שצריך עזרה יודע שהוא יכול לפנות אלי. אצלך העזרה נראית כמעט מאולצת, אצלי היא טבעית. חברותי הקרובות(בייביפייס, אם את קוראת..) אמרו לי לא פעם ולא פעמיים שהן לא יכולות לדמיין אותי בתור אדם שלא אכפת לו, שלא רוצה לעזור. זה מולד. יש אנשים שבוחרים להדחיק את זה, וללפנות לצד השני של המתרס, ויש אנשים שמנצלים את המתנות שנתן להם האל(אלה, אמא אדמה, טבע, וואטאבר), כמוני. אצלי העזרה היא בסיסית באותה המידה כמו לנשום. אני דיי תלויה בזה. אני לא אומרת שכולם צריכים להיות כמוני, זה לא אפשרי, אבל אתה תיארת סיטואציה שונה לגמרי. מקווה שהבנת
דנה
 

jbu

New member
אולי תיארתי דבר שוני אבל

בתכוונתי לאחר משום שהוא ביקש את עזרתי והוא גם שאל עוד מישהוא. המנטליות שלנו כצת שונה אני מסנן את האנשים כלומר רק מישהוא שיכול באמת להרוויח מזה ולא סתם לבזבז את הזמן שלי ושלו. עוד סיבה למה אני עושה את זה היא בגלל שאני מאמין הדוק ב"עת לעבוד עת לשחק" אז או שאני רציני רצח או שורט לגמרי ובגלל זה אנשים חושבים שיש לי בעיות בראש. עוד משהוא אני זכר התמונה שלי הופיעה כאן בעבר ואני לא חדש בפורום הזה אפילו דיברנו ביננו נאלבתי . אני חושב שאת מתחילה להיות סינלטית כמו לסטט, אני מקווה שזה לא מדבק שמואל.
 

A lost angel

New member
...

זו דרכך, איש איש באמונתו יחייה. אני אמרתי שאתה בן? מה?! מתי?! תחזור שוב על ההודעות שלי, כולן בגוף זכר אני סנילית עם תעודות, אבל הסניליות של לסטט זה ייחודי. דנה
 

jbu

New member
סליחה אני עייף התכונתי

אני בן. הבנת=לנקבה, הבנתה=זכר. ולמה שאני מתכוון זה שהאמונות שלנו לא כול כך שונות כשזה נוגעה לעזרה. את נתחונה של העזרה קיבלתי את זה מהיותי יהודי מסורתי ואז היבנתי שזה משהוא באישיות שלי. אם את רותא נדבר מחר אולי בשיעור מחשבים אני ישלח כמה הודעות בנתיים אני חייב ללכת לישון ביי.
 

A lost angel

New member
יקירי, בוא ונלמד לשון, ב00:00.

לא כותבים הבנתה. הבנת, מתייחס לשני המינים, יש פתח בת', כשמדובר בזכר. אם תרצה, אני אנקד: הבנתָ. גם אני יהודיה מסורתית(אממ בערך, יש לי תפיסה ייחודית). אם זה משהו באישיות, העזרה צריכה להיות כלפי כולם, בלי סלקציה. לילה טוב, אני עוד כאן לזמן הקרוב
 
כותבת על פתח

ובסופו של דבר שמה קמץ. טוב, נו. אני מייחס את זה לשדות הכתיבה של תפוז, שלא מאפשרות לראות אם עשית קמץ/פתח, חיריק/שווא ו צירה/סגול בזמן הכתיבה... ן-JBU, אין מה לעשות. בענייני עברית היא צודקת. הבנת זה גם לזכר וגם לנקבה.
 

A lost angel

New member
הטעות כולה שלי..

הבנתַ. כן, משהו, אני ועברית ככה*מצמידה את האצבעות ממש ממש קרוב*. בדיוק בגלל זה הציונים שלי סובבים את ה80-60.
 

A lost angel

New member
משהו. בעיקר כשאני מנסה להתחמק

מפסיכומטרי, ולהגיש בקשה לעתודה רפואית בסוף השנה..
 

jbu

New member
גם לי יש תפיסה יחודית לגבי היהדות

ובלי ניקוד היבנת זה מבלבל (לא חשוב זה סתם שטויות).
 
למעלה