ברדי..הפעם באמת הגזמת ניסית ללכת פעם עם כסא צמוד לעכוזך המלכותי? מה קורה לך????
ק קרמבובת New member 12/10/02 #42 ברדי..הפעם באמת הגזמת ניסית ללכת פעם עם כסא צמוד לעכוזך המלכותי? מה קורה לך????
ק קרמבובת New member 12/10/02 #44 אתה לא נחמד אלינו ואתה חייב להיות נחמד כי אתה המנהל ואם לא תהיה נחמד...אנחנו נדקדק ברזי עכוזך עד מיאוס.. בכבוד רב הפרולטריון
אתה לא נחמד אלינו ואתה חייב להיות נחמד כי אתה המנהל ואם לא תהיה נחמד...אנחנו נדקדק ברזי עכוזך עד מיאוס.. בכבוד רב הפרולטריון
א אופטימום New member 12/10/02 #48 כן ב´ ראתה אותי, אני לא ראיתי אותה. לא באה להגיד שלום. ק´ ראתה אותי, אני ראיתי אותה. שנינו לא אמרנו ממש שלום. יחסי...אבל אני לא מתלונן
כן ב´ ראתה אותי, אני לא ראיתי אותה. לא באה להגיד שלום. ק´ ראתה אותי, אני ראיתי אותה. שנינו לא אמרנו ממש שלום. יחסי...אבל אני לא מתלונן
ב ב ר ד ק י ס ט י ת New member 12/10/02 #49 היתה עוד ב´ חוץ ממני? כי כי ב´ לא ממש מכירה את א´. (אה...אה...מבטה של ב´ היה מופנה מערבה אל הגוש הדומם, אבל ב´ לא היתה צריכה בוזר בשביל לראות מטושטש....חחחחח)
היתה עוד ב´ חוץ ממני? כי כי ב´ לא ממש מכירה את א´. (אה...אה...מבטה של ב´ היה מופנה מערבה אל הגוש הדומם, אבל ב´ לא היתה צריכה בוזר בשביל לראות מטושטש....חחחחח)
ב ב ר ד ק י ס ט י ת New member 12/10/02 #51 ב´ ידעה מיקום מהפעם הקודמת. א´ התנפל על הבוזר כדי שיהיה לו תירוץ לאח"כ.
א אופטימום New member 12/10/02 #56 ב´ ו-ק´ יקרות ב´- נדהמתי ללמוד כי גם בפעם הקודמת היית, ויתר על כן- ידעת את מיקומי! ק´- יפה לך לשתוק חחחחחחחח בואו נסכם כי בפעם הבאה נפגש לשלישיה של חיבוקים ונשיקות מתחת לעץ האזדרכת על ספסל העץ....
ב´ ו-ק´ יקרות ב´- נדהמתי ללמוד כי גם בפעם הקודמת היית, ויתר על כן- ידעת את מיקומי! ק´- יפה לך לשתוק חחחחחחחח בואו נסכם כי בפעם הבאה נפגש לשלישיה של חיבוקים ונשיקות מתחת לעץ האזדרכת על ספסל העץ....
ק קרמבובת New member 12/10/02 #58 כן..בסדר... אחרי זה תגיד שהבריזר אמר לך שהברוש זה אזדרכת.. אני בפעם הבאה מביאה אזיקים..אתה תשב איפה שאני אגיד לך רגע..איזה פרצוץ לשים פה.. או.. או... ..? ( חחח...ניבהלתי מעצמי) סתם... קרמבו
כן..בסדר... אחרי זה תגיד שהבריזר אמר לך שהברוש זה אזדרכת.. אני בפעם הבאה מביאה אזיקים..אתה תשב איפה שאני אגיד לך רגע..איזה פרצוץ לשים פה.. או.. או... ..? ( חחח...ניבהלתי מעצמי) סתם... קרמבו
א אופטימום New member 12/10/02 #60 הממממ...אזיקים? ט´- אפשר קומזיץ לשבוע הבא ??? חחחחחחח נ´- עברתי לפרי חורפי חחחחח
נ נשית~37 New member 12/10/02 #68 ../images/Emo48.gif=../images/Emo45.gif=../images/Emo9.gif=../images/Emo25.gif.
ק קרמבובת New member 12/10/02 #70 ../images/Emo48.gif ../images/Emo59.gif ../images/Emo94.gif חחחחחחחחחחחחחחח אבל +
ב ב ר ד ק י ס ט י ת New member 12/10/02 #69 האזיקים האלה שייכים במקרה לגוש שבו ק´ וב´ ישבו. המנומרים זה שלי הוורודים זה של מ´ ולקרמבו הבאנו זוג חדש עם נצנצים ואתה....שששששש....תמשיך לשתות בריזר
האזיקים האלה שייכים במקרה לגוש שבו ק´ וב´ ישבו. המנומרים זה שלי הוורודים זה של מ´ ולקרמבו הבאנו זוג חדש עם נצנצים ואתה....שששששש....תמשיך לשתות בריזר
א אופטימום New member 12/10/02 #71 הופה, גם לק´ ו-ב´ יש גוש...חחחחח נראה לי שבגוש שלכן היה יותר מעניין...