עדיין מפחד ממני ????

תשמע, אתה ממש תופעה. מהשנה וחצי שאני ברשת, אם היה מצב שהבטחתי לגבר מה שהבטחתי, והוא היה אמור לבוא עם אשתו, אז הוא היה עושה שמיניות באויר כדי להשאיר את האישה בבית. איתך זה היה בדיוק הפוך - הבטחתי לך הלוך עם שיניים וחזור בלי - ואתה הפתעת והבאת את האישה .... אז תגידו שלא צדקתי שאמרתי השבוע שגיורא הוא בכלל נערה מתבגרת.... (תגיד, למה ה"שטוחית" הזאת מתלכלכלת עלי ??? שתחכה מה אני אעשה לה... אפילו עם שיניים היא לא תוכל יותר ל...)

גיוRא

New member
צ´מעי,,,,, יא´נערה,{ולא מתבגרת}

תופעה לא תופעה,,,, ההם,,,,, שהשאירו ת´אישה,,, חזרו בטח עם ה,,,,ז,,,,,ביד,,,,, את כולך הבטחות כמו חול,,,ואין מה לאכול,,,, מה את מופתעת שאחד סוף סוף קלט,,,? חחחח,,,,,,,,,ובעיניין,,, השטוחית,,,,,, דווקא,מתאים לאללה, ת´שברי לה ת´כל השיניים,,,,,,, זה יכול להיות מה זה נחמד,,,,, בחזרה ,הבאה,,,

זה בגלל שלא היית קרוב../images/Emo98.gif

לללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללא ללללללללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!! לללללללללללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!! <החזרת את שאר הצ´יטוס?> בוקר טוב מייקי

טאקילה~*

New member
../images/Emo117.gifיאלה לאור הביקוש עוד קומזיץ

גשם גשם בואאאאאאאאאאאאאאאאאאא סאמק תראו איזה יופי היה אתמול תהיו כאילה גם כאן נחמדים אוף סאמקםםםםם נשואיםםםםםםםםםםםםםם שבת שלום לכולם ומי שרב איתי אני מסייברת ראו הוזהרתם. ==================================================================== ואתה החבר החמוד שלי תודה שידעת להקשיב ולהבין תודה שידעת לסלוח.

m i c h a l i

New member
ברדקיסטית אני קוראת אותך לסדר../images/Emo88.gif

אני ישבתי על הכיסא שלך... אני ( לא ) אכלתי מהעוגיות שלך.... תני מתכון לשולי... אני שתיתי את כל הקפה... ומצאתי את הכדורי וניל... אבל הדובדבן נעלם... ממממ בזה הרגע שללתי לך את הרישיון לשבוע. אני עוד מחכה לטרמפ.. מיאו
נשיקות היה גדול כרגיל בזכותך יקירתי... שששששששש לא מגלה... שברדוקה בעצם מה זה מאורגנת..... חחחחחחחח

הלווווווווווווווווווווווו

לא יפה.... אז אמרו לא להביא כלום......אז הבאתי כוסות צלחות כפיות (לעוגה) מזלגות (לסטייק של ג´רי) ו.... את ההם עם המנומר... חחחחחחחחחחחח מואה........ חיחיחי למדתי מנעמי שלמדה מיופר שלמד מהחבר של החברה של החבר שלו...

רקדן

New member
רגע רגע .....

לא שכחת משו ? אולי כאילו כזה ...את ה"חניה" חחחחחחחחח חניה שיגעה ת´מדינה "מי גנב ת´חניה שלי" רב מכר מבית היוצר של רקדניקו

למעלה