../images/Emo9.gif

מי.. מי.......... מי............ ישב על הכיסא שלי? מי אכל מהעוגיות שלי? מי שתה מהקפה שלי? מי גנב את הקולה שלי? מישהו ראה את החתול שלי?
חחחחחחחחחחחחח..............מי....מצא את כדורי הוניל, ואת הדובדבנים.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח......חחחחחחחחחחחחחחח "נהגת תעצרי בצד" <הווי קומזיצים>

טאקילה~*

New member
ממממ...../images/Emo96.gif../images/Emo117.gifזה יופי קומזיץ..

אני אני אני היה לי כייףלגנוב תכיסא שלך את החתוליקה שלך ואת המיץ שלך.. לא פוחדת אני בתימית עם לשון מתובלת. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הנה עצרתי ירדת והיה אחלה קומזיץץץ מגניב.

ומי..............

גנב לג´רי את ה"סטיק" שלו? חחחחחחחחח בוקר טוב לכולם, מדליקה
"אם כשלה הדרך לפסקה תשמח בכל הטוב שיש בך"

ג י ו R א ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

U כמה לוליטות היו??? חחחח ג´רי "לעולם אל תציב רגשות לפני העיקרון"

../images/Emo10.gif

ומי מי מי לא יכלו להגיע כי גיוRא לקח אחרות ולא אותך
מי? חן המקורית והדרדסית..הן ישבו פה עם חתול ועשו מסיבת פורום
שבת שלום אנשים...טאקטאק תכף מתקשרת מקווה שאת עוד לא יושנת... בוקר טוב עולם..ובישולים..חיחיחי למטבח

לא אני ,לא אני, לא אני.............

מה, היו כדורי וניל ודובדבנים?? הדובדבן היחיד שאני ראיתי היה שחור , ארוך ועם ג´ל בשערות......חחחחחחחח איפה קסומי????? ק-ס-ו-מ-י-........... אני חייבת להתוודות שאת ממש עושה לי את זה......... מעוררת בי את החשק ל.................. אני רק רואה אותך אני מתה ל............... נכון!!! לפיפי.......חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תגיד, גיורא, אני הרי נרדמתי אבל שמעתי במו אזני הבטחות למ....בדרך חזרה.....אז תגיד, ליהי באמת כזאת גרועה כמו שהיא מספרת???????חחחחחחחחח מקווה שאשתך התאוששה מהשאלות של ההיא.........חחחחחחחח בטח היא לעולם לא תשכח אותה כפי שבעלי לא שוכח שבמסיבה הראשונה שהוא בא התקרב אליו אחד ואמר: תגיד, זאתי איתך או שאני יכול "להתלבש" עליה..... מאז הוא לא בא למפגשים יותר........סתם כזה, כדי למנוע רצח.......חחחחחחחח האמת, בן /בת זוג שבאים למפגש פעם ראשונה זה ממש מסע השרדות.......חחחחחחח תמסור לה ד"ש- תגיד לה שאמרתי שהיא חמודה וש"תחזיק מעמד"
כל אלה שלא הזכרתי....לא להעלב לי.....פשוט חייבת ללכת לסידורים.......כולכם מקסימים אותך קק"ל אני לא מזכירה.....את מכה שלא כתובה בספרים......חחחחחח......נדבר בפון
מתה על כולכם (כן , גם על הרזות שביניכן......חחחחחחחח) שב"ש

ק-ס-ו-מ-ה

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo6.gifכבר אמרתי שאין כמוך???

עוד יש לי שאריות של טישו (תודה למיכלי), אם תרצי, נוכל למצוא עץ שעוד לא השקנו........חחחחח. השתיה עשתה את שלה.....חחח. ואת קקלית.......תזהרי מההם.......
ג´רי ומדליקה המקסימים.....תמיד כיף לראות אותכם בסביבה. קרמבובת....היה נעים לשבור את הוירטואליות....<סוף סוף> קוקו....תאמין לי, אם לא היה חושך היית חוטף מארס בשש בש... מגיקו.......אני מחכה להזמנה בגרמנית........
לא יודעת איך היה לכם.....אבל, לי היה כיף.

נשית~37

New member
אפרופו טישט וריקון נוזלים

אופטי?????? אתה צריך שאני אלווה אותך? חחחחחחחח היה פ-צ-צ-ה
(מתי ה"קומזיץ" הבא?)

ורק אני

הייתי באסיפת הורים עד 11 בלילה. ולא היה כיף בכלל, כיוון שהנושא היה האם להעיף את הסייעת או לא.....על כל מעלליה בילדנו הקטנטנים......

לא הייתי בכלל...

מכחיש כל קשר לשיחים, הצעות מגונות ובדיחות אוויליות. בכלל לא הייתי. כנראה שיש לי מתחזים מקצועיים במיוחד... והמתחזה ביקש למסור שהבשר (שיועד להיא בהריון) היה משובח במיוחד, המוסיקה איכותית (לא פלא...) והחברים של המתחזה נדלקו על הנשית
(סאמק, אני עדיין הזוי. מכין עוד אספרסו...)

למעלה