גם אני פה,,,

מייאווווווו,,,,,, מי מי מי ,,,, ברד,,,, איפה לעזאזל, הנחתי את הכיסא,,,,,????? אוי אוי, כמה חבל, ,אני זאב נחמד,,, מיאוווווו,,,,,,,אוי כמה חתולים,,,,,,,,, היה נחמד מאד,, נהנינו צחקנו,,, מחכים לפעם הבאה,,,

ק-ס-ו-מ-ה

New member
היי שולינקה........./images/Emo25.gif

בוקר טוב יקירתי......... עוד חצי שעה לבת הקטנה שלי יש יומולדת בגן.........אלך לראות אותה מרקדת מקפצת ומשביצה..........אוחחחחחחח כמה שהיא היתה יפה בבוקר.

קסומה ../images/Emo24.gif

ק ס ו מ ה ?? כשמך כן את. היה כיף לראותכם, היה גם נחמד מאד לשבת עם אישך, לשוחח איתו, יש לך בעל מקסים להפליא, שימרי עליו....... בעצם... אולי הוא צריך לשמור עלייך. חחחחחחחחחחחחחחח אגב, מדליקה נהנתה לשחק איתו שש-בש... טוב, מתי הקומזיץ הבא???? שבת שלום, ג´רי "לעולם אל תציב רגשות לפני העיקרון"

חחחחח...

נראה לך שאחרי כל הסיפורים שלי הוא היה מוכן להסתכן?????? אגב, אשתך באמת נחמדה.... תכניס אותה לחבר´ה.....אולי גם אתה תקבל בסוף הרצאה.....

בואי´נה את ! תעצרי בצד !!!

אני מוציאה לך צו איסור מציצה מהארץ ! מסכן גיורא, יש לו סיוטים, לא נראה לי שעוד נראה אותו פה אחרי הנסיעה המטורפת הזאת (אבל בהחלט יש לציין את הנהיגה בתנאים קשים וכמעט תאונה אחת בלבד). ולאישתו החביבה, בהמשך לדבריה של קלאודיה: לא נורא, תמיד יכול להיות יותר גרוע. אבל איזה נחמדים הם שלמרות הכל לקחו אותנו גם בחזרה ? הייתי בטוחה שיבריזו לנו..... חחחחחחחחחחחחחחחח היה אחלה.

גיוRא

New member
קלאודיה,,, יפיפיה ´שלי,,,,,זה לא ,

יעבור ככה,,, מה שמעת הא?,מה?,,,,,,, את הבטחת, ידיים,ומ..... בדרך חזרה ,,, ונרדמת,,,, ול...... אמרה,,,,, שעבלה התייאש,,,, וכבר לא בא לה להתאמן,,,, U,,כאילו עכשיו כזה,,,,, אפשר פשוט להתלבש עלייך כי אין את מי לשאול?,,,,,, ישששששששששששששששששששש נווווווווווווווווו כברררררררררר מתי המפגש הבא,,,,? יאאלה גמרת ...{תסידורים},,,, אז שבת נפלאה,,, יפתי,,,,,

גיוRא........נשמה..........

אצלי זה כמו בראיון בשידור חי מאולפן בת"א ואולפן בניו יורק- כשיש דיליי כזה.....עד שאני מגיבה למשהו לוקח כמה ימים.......חחחחחחחחחחחח אז ככה גיורא: אני הבטחתי? אני הבטחתי? אני הבטחתי??? אוף , כבר נהיה לי סימן כחול.......חחחחחחחחחח נכון,,בעלה של ל...התייאש ואולי היא התייאשה מלהתאמן אבל לאן נעלמה קק"ל???? אוף, ידעתי שאני עושה רושם רע כשאני יושבת באותו ספסל עם ל...וקק"ל.....חחחחחחחחחחחח ק-ק-"-לללללללללללללללל אופו את........... את רואה, הבטחת ונעלמת ועכשיו דורשים ממני למלא את ההבטחה. שלך ........חחחחחחחחחח די , די , עוד יחשבו שזה ברצינות........חחחחחחחח שב"ש לכולם צ´או ד"ש לאשתך גיורא

גיוRא

New member
קק"ל,,,,כאן,,,,, מתחת לשולחן,,,

חחחחחחחח למה את כותבת בשגיאות,,,? מז´תומרת יחשבו,,, ידעוווו.... שזה אמיתי,,,, שבת נפלאה,,,,,,,, ממוווווואההההה

גיוRא

New member
רע,,,,,,????.......מפיתום,,,,

היצלת ת´מצב,,,,, והשארת,,,,, רושם נפלא,,, ואל תזוזי מפה,, Y Y Y קקלית תבוא,, אני מפחד להיות פה לבד,,,

למעלה