aviran677

New member
../images/Emo9.gif

התגעגתם אליי..?.
..חח .. נחשו מה..?. יש לי עוד בעיה..
..חח..סתם לא בעיה כזאת רצינית..נכנסתי גם בגלל הבעיה וגם בגלל שסתם התגעגתי אליכם..
וגם חשבתי שאני נכנס לכאן די הרבה ואתם עוזרים לי הרבה בבעיות שלי ובדעות שלכם.. ואין לי לי מושג מי אתם!!!!..חח כאילו שמות וכאלו...מי אתם וכאלו..אז תציגו את עצמכם לפחות שאני אדע מי עונה לשאלות שלי...
ועכשיו לבעיה.. לא זאת בעיה נוראית זאת בעיה יותר מעצבנת כמו קרציה שהיא אפשר להיפטר ממנה...
כמו שאתם יודעים יש לי חבר (כבר כמעט 4 חודשיים ..
)..ומאז שהתחלנו לצאת בערך איזה שבועיים אחרי. שהתחלנו לצאת יותר נכון... הוא הכיר לי את החבר הכי טוב שלו...ובהתחלה הוא היה ממש נחמד..והכול היה סבבה ..עד ש..פתאום אחרי איזה שבוע... הוא לגעת בי ככה ולהידבק אליי..והוא כול הזמן אומר לי דברים כמו"איך הוא השיג אותך לפניי.."ו."מה הייתי עושה לך.".(לא ליד חבר שלי כמובן).ודברים כאלו שחברים טובים..לא אמורים להגיד.או שפעם היינו במועדון..והחבר שלי יצא החוצה .. ובאמצע שרקדתי..הוא בא אליי מאחורה והתחיל לרקוד איתי בדרך ממש לא רגילה.. ובכלל בכללי הוא מדבר אליי בצורה כזאת.. ונוגע בי לפעמים אתם מבינים על מה אני מדבר!! וזה כבר איזה 3 חודשים ככה ואני כבר לא יכול ככה. זה כבר מציק לי ברמות.. ואמרתי לו את זה והוא די לא התייחס..ואז אמרתי לעצמי אולי הוא סתם אובר נחמד?..אולי סתם אני עושה ביג דיל מכלום..עד אתמול שהוא נכנס לאיי סקיו שלי והתחיל לכתוב לי דברים ממש "ברורים".. מה אני עושה ? אני לא רוצה לערב את החבר שלי..כי הם חברים כבר איזה 10 שנים..ולא בא לי לעשות בעיות וגם כי החבר שלי מרוקאי משוגע..
..חח. אבל אני לא יודע איך לגרום לו להפסיק די הוא כבר דוחה אותי ברמות אני רואה אותו יש לי בחילה ישר..ואני די רואה אותו כמעט כול יום.. כי הוא והחבר שלי כול הזמן ביחד.. בקיצור ..לא יודע מה לעשות ...מחכה לעצות שלכם...

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo24.gif

בוקר טוב:) הם חברים כבר 10 שנים? אחלה חבר יש לו , מה אני אגיד לך.. סוכר, דבש להמונים. מה שאתה צריך לעשות זה בתור התחלה להפציר בו חד וחלק שיפסיק! ואני לא מדברת על לבקש יפה, אני מדברת על להיות אסרטיבי ולהבהיר לו שאתה גם תספר לחבר שלך הכל אם הוא לא מפסיק, ושאם החברות ביניהם חשובה לו כדאי מאוד שיחשוב פעמיים לפני שהוא מתקרב אליך. זה ממש לא אובר נחמדות, במקרה שלך אני מבינה שהוא די בוטה ומבהיר מה הוא רוצה ממך. אם היית א' גם היית יכול להתלונן על הטרדה
במידה, והבקשה שלך לא תיענה, אני חושבת שזה יהיה הזמן לספר לחבר שלך. *אני אישית -יש מצב שהייתי ישר הולכת לספר לחבר שלי, כי אכפת לי ממנו ולא הייתי רוצה שזבלבלים כמו ה"חבר" הזה יהיו במחיצתו ובמקביל ינסו להשחיל לי

זכוכיות

New member
לספר- עכשיו ומיד!

אל תפחד ואל תהרהר ואל תיכנס לסרטים, את החברות בינהם לא אתה תהרוס- אם הוא מרשה לעצמו להתחיל איתך בצורה כ"כ בוטה- היא היתה הרוסה עוד קודם. אם לי היתה חברה כזאת- הייתי רוצה לדעת.

D amaged R oses

New member
הנה החמוד שנעלם../images/Emo10.gif

התגעגעתי
אמ.. שמע[תקרא
], נראה לי שכדאי שתדבר עם חבר של חבר שלך בצורה רצינית וברורה. או שתקבע איתו אחד על אחד או שתדברו באייסי [כי אולי חבר שלך ירצה לדעת לאן אתה יוצא וכאלה~ לא רעיון טוב >:] ותגיד לי שאתה אוהב מאוד את חבר שלך וטוב לך איתו וההערות שלו ממש לא במקום, ותוסיף שאתה לא סיפרת לחבר שלך כי אתה לא רוצה שחבר שלך יכעס, ואתה מבקש ממנו להפסיק כדי שלא תצטרך לספר לו. אין דרך אחרת חוץ מלספר, עכשיו אתה צריך לבחור למי. ואני באמת מבינה את המצב שאתה לא רוצה לסכסך בין חברים טובים, ואם כל כמה שחבר שלך אוהב אותך ואתה אותו אני מבינה שזה משהו שלא יעזור כלום וזה לא נעים ולא מוסרי לעשות~ לכן תדבר איתו, כמו שאמרתי~ אולי תמצא דרך נוחה יותר לדבר איתו, איך שבא לך ועולה לך. מה שיש לך להגיד לו. ולהגיד ה-כ-ל. אם זה מה שצריך כדי לגרום לו להבין. אם לא תהיה לך ברירה אולי תצטרך לדבר עם חבר שלך, אבל תתפוס אותו במצב רוח טוב ושתספר לו תגיד לו רק שאתה בזמן האחרון לא מרגיש נוח בחברת XXXX[איך שקוראים לו] ותעשה את זה עדין
תגיד לו שאתה לא רוצה שיתעצבן עליו ולא ידעת איך להסביר לו בדיוק וכו' וכו'~ אני ממש מאחלת לך בהצלחה
ומזל טוב עוד מעט לך ולחבר על ה4 חודשים!
ותשמרו על עצמכם
ואל תנטוש יותר

במילים פשוטות,

(קודם כל ברוך הבא התגעגענו
) תבקש ממנו שעיפסיק, אם הוא לא יעשה את זה, וימשיך להציק, ספר לחבר שלך. אחרי הכל אתה עושה לחבר שלך טובה שכן ה"חבר" שלו לא נאמן כל כך בלשון המעטה..

aviran677

New member
תודה לכולם על התגובות..../images/Emo13.gif..

רק עכשיו נכנסתי אחרי שכול היום למדתי!!!!!!!!!!! אני מתחרפן..
גם אני חושב כמוכם ..וניסתי לדבר איתו..אבל הוא מהאנשים האלו שלא משנה מה אתה אומר להם זה לא משנה להם?.מכירים את הקרציות האלו?. בקיצור זה הוא ..וניסתי לדבר איתו אתמול ..הוא וחבר שלי היו אצלי אתמול וחבר שלי הלך למלא דלק ואמרתי לו.. ש"זה לא נעים וזה מציק לי".. הייתי מנומס בקיצור לא רציתי להעליב אותו..ומה הוא אמר לי ?..."אל תשחק אותה כאילו אתה לא אוהב את זה"..
.. כאילו אתה דפוק?.!! אמרתי לכם שהוא אדיוט.. בקיצורלא נראה לי שיש משהו לעשות..או שאני אתעלם ממנו (דבר שלא נראה לי אפשרי)..או שאני פשוט אספר לחבר שלי הכול .. אראה לו את כול הSMS שהוא שולח לי.. והוא חבר שלו שיתמודד איתו..מצידי שיקרע אותו מכות..
...חחחח
.. אתם לא יודעים כמה אני שונא את הבן אדם הזה... אני הולך לישון לילה טוף לכולם...
...

D amaged R oses

New member
../images/Emo45.gif משהו כזה~

כמו שאמרת.. הם חברים הרבה זמן. תנסה לעשות את זה בצורה עדינה
בהצלחה בובי~

s a p h i r

New member
העיקר

שיפסיק ויהיה לך טוב >< בקיצור עשה טובה ודבר עם החבר שלך ASAP כי אין טעם שהוא ישאר חבר של מישהו כזה ואין טעם שתסבול הטרדות מיותרות ;[

למעלה