../images/Emo9.gif
התגעגתם אליי..?.
..חח .. נחשו מה..?. יש לי עוד בעיה..
..חח..סתם לא בעיה כזאת רצינית..נכנסתי גם בגלל הבעיה וגם בגלל שסתם התגעגתי אליכם..
וגם חשבתי שאני נכנס לכאן די הרבה ואתם עוזרים לי הרבה בבעיות שלי ובדעות שלכם.. ואין לי לי מושג מי אתם!!!!..חח כאילו שמות וכאלו...מי אתם וכאלו..אז תציגו את עצמכם לפחות שאני אדע מי עונה לשאלות שלי...
ועכשיו לבעיה.. לא זאת בעיה נוראית זאת בעיה יותר מעצבנת כמו קרציה שהיא אפשר להיפטר ממנה...
כמו שאתם יודעים יש לי חבר (כבר כמעט 4 חודשיים ..
)..ומאז שהתחלנו לצאת בערך איזה שבועיים אחרי. שהתחלנו לצאת יותר נכון... הוא הכיר לי את החבר הכי טוב שלו...ובהתחלה הוא היה ממש נחמד..והכול היה סבבה ..עד ש..פתאום אחרי איזה שבוע... הוא לגעת בי ככה ולהידבק אליי..והוא כול הזמן אומר לי דברים כמו"איך הוא השיג אותך לפניי.."ו."מה הייתי עושה לך.".(לא ליד חבר שלי כמובן).ודברים כאלו שחברים טובים..לא אמורים להגיד.או שפעם היינו במועדון..והחבר שלי יצא החוצה .. ובאמצע שרקדתי..הוא בא אליי מאחורה והתחיל לרקוד איתי בדרך ממש לא רגילה.. ובכלל בכללי הוא מדבר אליי בצורה כזאת.. ונוגע בי לפעמים אתם מבינים על מה אני מדבר!! וזה כבר איזה 3 חודשים ככה ואני כבר לא יכול ככה. זה כבר מציק לי ברמות.. ואמרתי לו את זה והוא די לא התייחס..ואז אמרתי לעצמי אולי הוא סתם אובר נחמד?..אולי סתם אני עושה ביג דיל מכלום..עד אתמול שהוא נכנס לאיי סקיו שלי והתחיל לכתוב לי דברים ממש "ברורים".. מה אני עושה ? אני לא רוצה לערב את החבר שלי..כי הם חברים כבר איזה 10 שנים..ולא בא לי לעשות בעיות וגם כי החבר שלי מרוקאי משוגע..
..חח. אבל אני לא יודע איך לגרום לו להפסיק די הוא כבר דוחה אותי ברמות אני רואה אותו יש לי בחילה ישר..ואני די רואה אותו כמעט כול יום.. כי הוא והחבר שלי כול הזמן ביחד.. בקיצור ..לא יודע מה לעשות ...מחכה לעצות שלכם...
התגעגתם אליי..?.