שלום:)

FunkyMonk

New member
כל אחד וטעמו...

אבל מי שלא אוהב את הדארק סייד.. יש בו משהו.. דפוק..

holo

New member
לא ממסוחר ולא פופלרי????

אתה מדבר על אחד האלבומים הכי מפורסמים ונמכרים בכל הזמנים. זה שהוא יצירת אמנות לא אומר שהוא לא פופלרי ולא ממוסחר, כי זה לא נוגד אחד את השני.

oneman2

New member
ממוסחר- לא

פופולרי- כן. פופולרי וממוסחר הם לא אותו דבר.

FunkyMonk

New member
גם לא פופולרי

מתי פעם אחרונה שמעת את GGITS ברדיו? או את ACYL?

מה זה GGITS ומה זה ACYL?

חלאס עם הקיצורים, טחנת לי בשכל. אם אין לך כוח לרשום הודעה בצורה נורמלית, פשוט אל תרשום... - לך תשחק דמקה או משהו.

oneman2

New member
זה פשוט חבל

יש אנשים שפשוט לא יכולים להמשיך לעקוב אחריי דיון שמתעסק בשירים GGSRSDFGH ו-DFASDRG (כמוני), וככה הפורום סתם מאבד דיונים. צריך לעשות משהו עם הבעיה הזאת.

Anuerysm

New member
כשבוע לפני ההופעה

זה היה בערך ב2 בלילה אני חושב שהתחנה היתה גלגלצ והיא שמה את כל הדארק סייד

holo

New member
חבוב, זה שאתה לא שומע אותו בגלגל"צ

שהיא במילא תחנה מעפנה, לא אומר שהוא לא פופלרי. נו באמת, זה אלבום שכמעט לכל חובב רוק ממוצע יש בבית. זה אלבום פולחן, והוא אחד האלבומים הכי מפורסמים בכל הזמנים. אין פה בכלל מקום לויכוח, זאת עובדה. וכנראה שאתה לא שומע הרבה רדיו כי יצא לי די הרבה פעמים לשמוע את money מנוגן לו ברדיו.

FunkyMonk

New member
מפורסם זה לא פופולרי!

יופי שזה אלבום פולחן, גם Led Zeppelin IV הוא אלבום פולחן, וחוץ מSWTH אף אחד מהשירים שם לא מ-מ-ש פופולריים בימנו... בעבר האלבומים הללו היו פופולריים ונכנסו חזק למיינסטרים, אבל בימינו הם לא כאלו.

Anuerysm

New member
בכוונה השמטת את בלאק דוג?

ואת רוק אנ רול? בחייך 3 שירים פופולאריים זה מספיק בשביל להפוך את כל האלבום לפופולארי

FunkyMonk

New member
מה??

אלו לא שני שירים פופולריים. בכלל לא. שני שירים מעולים, כן, לא פופולריים. אני לא מכיר אף אחד שלא שומע זפלין, ומכיר אותם. (אני לא מדבר איתך על ילדים קטנים)

oneman2

New member
חבוב

לא נראה לי שעוד יש לי איך לדבר איתך. כמו שאמרו לי פעם- תנסה לדבר עם כל מי שהנחות היסוד שלו דומות לשלך. אז כנראה שההגדרות שלנו למילה "פופולרי" שונות מאוד, כי אפילו חובבי-הטראנסים-שונאי-הרוק שגרים בקיבוץ אוהבים את שני אלה ומנסים למלמל את המילים כל פעם שהם שומעים אותם.

FunkyMonk

New member
בהחלט יכול להיות...

אני שם לב לזה גם בדיון לגבי דארק סייד.. כנראה ש"פופולרי" מבחינתי זה משהו שונה...

oneman2

New member
אז מה זה פופולרי?

בעיני אלבום פופולרי זה אלבום שהרבה אנשים אוהבים אותו, שומעים אותו, מדברים עליו. מה זה פופולרי בעיניך?

FunkyMonk

New member
............

אין לי מושג מה ההגדרה שלו, ההגדרה שלי היא אלבום שיש סביבו הרבה הייפ ועניין ציבורי.

למעלה