yuval charash

New member
אני מוכן לספק את חומר הגלם שלי לכל

דורשת... כמובן בכמה תנאים קטנים...

SwanLake

New member
תלוי בכמה גורמים

במצב הכלכלישלי. אם אני עובדת במקום גדול מספיק שלא יעקמו לי את האף כל פפעם אני צריכה לצאת מוקדם. כמות העזרה שתהי הלי מצד המשפחה. זה דברים שצריכים לחשוב עליהם מראש, ולא החיים הן של הילד והן של האם יהיו אומללים.

אין לי מושג מה לענות לך

תחושת בטן צועקת לי: לא, לא, לא. אני לא רוצה ילד ככה בלי בן זוג, חד הורית אבל אני לא יודעת, אני רק בת 31 אני לא נמצאת על גרגר החול האחרון בשעוני אני לא מפחדת להשאר לבד, כי אני יודעת שלא אשאר לבד אני לא יודעת אני מאד מאד מוכנה לילדים אבל לא ככה, לא חושבת שעכשיו אני מוכנה לככה אבל שוב, זו שאלה קשה בכל מקרה, ללא שיתוף והסכמה מלאה וחתומה מהאבא, לא הייתי עושה דבר. שיהיה בהצחלה

esunshine

New member
../images/Emo66.gifאין רע בלהשאר לבד

ולהיות חד הורית יש לי חברות כאלה, בנות אינטלגנטיות במיוחד, שכל אחת בדרכה הביאה בצורה אחרת ילד לעולם. במציאות החברתית של היום, די קיים. ואישית לא שוללת את זה.... אני לא מפחדת להשאר לבד, וגם אין לי בעיה להשאר לבד. עדיף לבד, מאשר עם גברים מנחוסים.

כל אחת והבחירות שלה

לדעתי יש המון רע בלהשאר לבד, לא נודנו להשאר לבד וזה נגד הטבע האנושי. מי שרוצה/מוכן/טוב לו/מקבל, סבבה. אני יודעת שהתופעה של החד הוריות (שלא מגירושים) קיימת וזה כבר old news אני לא חושבת שזה משהו שמתאים לי, לא כרגע בכל אופן. אין לי בעיה עם הלבד, לא חיה בפחדים וסרטים אבל יודעת שלא כך רוצה להעביר את חיי יודעת שלא כך אעביר אותם להיות חד הורית או לא אינו קשור לאינטיליגנציה קשור להעדפות, בחירות וכל מיני דברים אחרים אי אפשר להאשים את הגברים בלבד שכל אחת בוחרת

ולדעתי, אחת ההחלטות הכי גרועות

שיכולה להיות, זה לקחת החלטה כזאת אחרי שנכנסים להריון בטעות...כי ההורמונים משתוללים ולפעמים בנות משתנות ברגשות שלהם ובמחשבות שלהן מקצה לקצה במיוחד בתחילת ההריון... אם זו מישהו שמראש כל הזמן הצהירה שהיא רוצה ילד, ושאם יקרה לה פנצ'ר היא תשאיר, ושבגדול אין לה בעיה עם להיות חד הורית..אז זה סיפור אחר. לא רוצה להסתכל על הילד שלי, ולחשוב לעצמי אולי עשיתי טעות?"

ד נ י ת3

New member
נכון מאוד.

בשביל לגדל ילד צריך להיות מוכנים נפשית, לרצות את זה, להיות מוכנים לוותר.

את יודעת

כשאני מכירה מישהו ואנחנו נכנסים למיטה אני תמיד אומרת מראש, שאם יקרה ואני אכנס להריון, הפלה לא תהיה ואני אלד את הילד/ה. עד היום זה לא קרה, אבל אני תמיד תמיד אומרת מראש.

דרורk

New member
מבחינתי אין שום בעייה לילד...

להפך...אני מאמין שאני אהיה מאושר מכך... מה שחשוב לי לעתיד זה שהאמא תהיה הכי טובה שאפשר לילד שלה ושלי...מה גם שמאותו רגע אני עצמי לוקח אחריות מלאה לגידולו של הילד... והדבר החשוב יותר שאני אגיד לה זה...שאף גבר לא יגדל את הילד למעט אני..יהיה מה שיהיה בהמשך העתיד...!

esunshine

New member
לא הייתי רוצה הריון מיזיז

עדיף כבר באופן עצמאי.... מבינה שנקלעה לסיטואציה מורכבת. קשה לשפוט אותה. בחיים לא "אגנוב" ממישהו זרע, או אשכב עם מישהו, או אתחתן בשל הצורך לילד מבחינת השעון הביולוגי... לשעון אדאג באופן עצמאי, תלות בגבר שגם לא בן זוג......בעיה לטווח רחוק.

אני הייתי שומרת את ההריון

מכיוון שאצלי הפלה תוריד את הסיכוי להכנס להריונות נוספים, מכיוון שיש לי בעיה עם הפלות (עבורי בלבד) באופן כללי ומכיוון שאני מאמינה שאוכל לגדל אותו בעזרת המשפחה וחברים.

למעלה