wolfeyes30

New member
ואם היא חותמת

על חוזה שבו היא מתחייבת לשלם כל תביעת מזונות האב אם תהיה

שומרת על ההריון.

בידיעה שהמשפחה והחברים שלי יתמכו ויעזרו, ובידיעה שאוכל לגדל אותו או אותה הכי טוב שאפשר כי יש לי את כל האמצעים והאפשרויות. גם ככה אני מתכוונת לעשות את זה בעתיד הלא מאוד רחוק, אז ברור שאני משאירה את ההריון. יופי.

Taz39

New member
אני שואל אחרת...

האם שהם קיימו יחסי מין...האם השתשמשו באמצעי הגנה כולשהוא...זה יסביר את אי הרצון שלהם להביא ילד...או את שלו בכל אופן...אז הייתי דורש שתעשה הפלה...במידה ואני לא מעוניין להביא ילד... במידה ולא השתשמשו באמצעי הגנה הוא היה צריך לקחת את זה בחשבון...פה המצב הרבה יותר מסובך...הייתי מדבר איתה.. בכל מקרה גם הוא צד בהריון אם ירצה או לא ירצה...לכן לשתף אותו כמה שיותר מהר...אני אישית הייתי מתעצבן מאוד אם היא לא הייתה משתפת אותי... טאז - רגוע...

נימשון

New member
היא שיתפה אותו

היא הסכימה להפיל ורק אחרי בדיקות ושיחה עם הגניקולוג שאמר כי יתכן והיא מפספסת את ההזדמנות שלה להיות אם הם דיברו שוב ואז הוא הסכים שהיא תלד את הילד. לא שאלתי על נושא הקונדום אבל לדעתי זה היה בלהט הרגע והם לא השתמשו באחד כזה.

Taz39

New member
אם הוא הסכים..

אז אחלה... גם בלהט התשוקה והיצרים צריך לפעמים לחשוב מהראש... הוא צריך לקחת בחשבון שיהיה לו ילד...לא יודע איזה הסכם הם עומדים לחתום...האם הוא ישתתף בגידול הילד וכו...בקיצור עסק לא פשוט לשניהם... טאז - זז לשתות קפה...

נימשון

New member
נכון אבל השאלה לא היתה עליהם

השאלה היתה מה אתם הייתם עושים במצב הזה...

Taz39

New member
אישית...

אם לא הייתי מעוניין בילד...עם כל הצער הייתי מבקש ממנה שתעשה הפלה... טאז - ריאלי...

magenta73

New member
דורש??????

חחח... איזו זכות יש לך? גם זכות חוקית, אם כבר מדברים על זה, וככל הידוע לי, אין לך. דורש? תדרוש. נראה אותך. האמת היא שבנושא הזה, במיוחד בישראל, לגברים אין הרבה מה לעשות... חוץ מלשתוק ולשלם מזונות ואולי גם לטפל בילד אם הם רוצים. אני שמעתי סיפורי זוועות, חטיפות זרע וכן הלאה. ואין. אין מה לעשות. אתה האבא הביולוגי? תפתח ארנק. נקודה.

ליבית1

New member
אני חושבת

שבגלל שהתגרשתי מוקדם והילדה שלי הייתה בת שנתיים, אני יודעת מה זה לגדל ילד לבד, ולא הייתי עושה את זה עוד פעם.

../images/Emo42.gif התעוררתי כבר קודם...

אבל רק עכשיו אכלתי משהו... כשאני לא אוכל קשה לי לחשוב על משהו חוץ מסקס.

הזמן היחיד שאני לא חושב על סקס

זה במשך בערך דקה אחרי שאני עושה סקס. איזה זמן איכות זה, זה מדהים. פתאום המח פנוי לחשוב על ספרות...אמנות...דברים ברומו של עולם. רב הרעיונות הטובים שהיו לי בחיים באו לי בדקות אלה.

Galuli

New member
הייתי שומרת על הילד

רק אם הפרטנר היה מסכים ומוכן לקחת חלק בגידולו. אחרת זה לא הוגן ,לא כלפיו ולא כלפי הילד.

השאלה הזאת מפחידה אותי

לא בא לי שיהיה לי ילד בטעות. אני מאוד רוצה ילד/ילדה אבל עם מי שמתאים לי ובזמן שמתאים לי...(או לפחות הכי חשוב עם מי) מאז שהתגרשתי המחשבה שדבר כזה עלול לקרות חלפה בראשי כמה וכמה פעמים...היתה לי ידידה אחת ששכבתי איתה כמה פעמים ובאיזה שלב היה לי פתאום הרגשה שאולי היא מתכננת עלי איזה תרגיל ואז לא שכבתי איתה יותר ופעם כשהיא כעסה עלי הטעון הזה נפלט לי בטעות והיא מאוד נעלבה. צריך להזהר עם הדברים האלה, ילדים זה לא משחק.

למעלה