נימשון

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif../images/Emo111.gif../images/Emo95.gif../images/Emo35.gif

כרגע דיברתי עם חברה בת 33 שסיפרה לי כי היא בהריון מיזיז שלה ומתכוונת לשמור את התינוק. הסיבות של הבחורה ברורות לי לגמרי ובין אם אני מסכימה איתן או לא זו הבחירה שלה ולכן איחלתי מזל טוב וכולי אושר ושמחה עבורה. השאלה היא מה אתן הייתן עושות במקרה כזה אני מתכוונת בתור אלה שנכנסו להריון... ואתם הגברים, איך הייתם מגיבים אילו הבחורה לא היתה רוצה לעשות הפלה? אילו לא היתה מספרת לכם מספיק מוקדם? וגם סתם ככה, מה הייתם עושים?

אני הייתי עושה הפלה

אם הפרטנר לא היה בענין. אם הוא רוצה גם, יש על מה לדבר. מי שלא רוצה ילדים, לא צריך שיכפו עליו ילדים בניגוד לרצונו. מצד שני, זו אחריות של שני הצדדים להימנע מהריון, גם של הגבר וגם של האישה, לא נזהרת? ייתכן שיהיה לך ילד.

אני בטוח

הייתי שומרת על ההריון. בת דודה שלי בדיוק במצב הזה. והיא שומרת על ההריון. והעניין הוא שהמשפחה שלי קיבלה את המצב בצורה כלכך מדהימה ובשמחה שתהיה עוד תינוקת (כן כן תינוקת) במשפחה, שזה רק חיזק את דעתי שאם אני אכנס בטעות להריון אני לא אפיל אלא אלד ואגדל את הילד כי אני אקבל את כל התמיכה שבעולם.

tzurtzur

New member
השאלה היא

מה היא מתכוונת לעשות בקשר אליו, לספר לו, לדרוש ממנו כסף? מבחינתי זה לגיטימי לשמור את התינוק אבל אז לא לספר לו. כי זאת שפלות. אם היא החליטה אז שתסתדר לבדה.

נימשון

New member
הוא יודע מזה

והיא לא רוצה ממנו שום דבר, מבחינתה יהיה עדיף אם יסכים לחתום על מסמך בו הוא מוותר על דרישות אבהות ולה אין דרישות כאלה כלפיו.

נימשון

New member
לא

את זה היא אומרת מאז ומעולם. הכוונה שלה גם ככה היתה להכנס להריון בתרומת זרע כך שמבחינתה אין הבדל גדול.

ד נ י ת3

New member
כי היא עוד

לא מודעת למה מחכה לה. לגדל ילד זה לא משפחת בריידי. וזה גם עולה הרבה כסף בנוסף לקושי הרגשי. הרבה הרבה כסף.

נימשון

New member
אני לא בטוחה שהיא לא מודעת

יש לה אחות שבחרה להביא ילד בגפה כך שהיא כן מכירה את הסיטואציה מקרוב.

נימשון

New member
יכול להיות ובכל אופן

הדיון לא עליהם, מה שהם יבחרו לעשות זה עניין שלהם בלבד. אותי מעניין מה אנחנו היינו עושות ועושים במצב כזה.

ד נ י ת3

New member
אני לא הייתי

מביאה ילד לעולם בלי שיהיה אבא מעורב, שלוקח אחריות מלאה על הילד. ילד, לפי ראיית עולמי, זקוק לדמות אב ולדמות אם באותה מידה.

יש פה איזה שהיא בעיה משפטית

הוא אבא של הילד, המזונות שהוא משלם הן לא עבורה, הן עבור הילד. ולכן אם הוא לא ישלם לילד מזונות היא יכולה לתבוע אותו בשם הילד, או הילד כשהוא יגיע לגיל 18 יכול לתבוע ממנו מזונות מיום הוולדו, ואם יוכח כי זהו אכן האב, הוא יהיה חייב הרבה מאוד כסף.

passioneta

New member
If she raises him

with the right message and set of values then he will not do it. I honestly do not know what I would do but of course the father would know and I if I decide to keep it and the father will not want to be part of it's life I will sign my rights away.

אני לא מסכימה

כי מילים זה מקסים, אבל במצב של מצוקה כלכלית, כשיש כסף שמגיע לך על פי חוק, אין לדעת מה כל אחד יעשה, ולא משנה איזה חינוך קיבלת.

למעלה