התרשי לי להמשיך מכאן ...
1.הפיזיקה טוענת באופן ברור כי בכל תהליך פיזיקלי, ספונטני או לא, כלל האנטרופיה (ביקום) גדלה. 2. הפיזיקה טוענת באופן ברור כי ישנו חוק שימור האנרגיה 3. הפיזיקה טוענת באופן ברור שישנו כוח משיכה בין 2 גופים בעלי מסה . 4. התנ"ך מדבר על "אל כל יכול" סעיף (4) סותר את קיומם של (1) או/ו (2) או/ו (3) במילים אחרות ... אם אני לוקח אלקטרון ופרוטון, ומאיץ אותם ממש חזק זה אל זה - האם יתכן שאקבל... אטום אורניום ? הפיזיקה אומרת - לא ! התורה טוענת - אלוהים הוא כל יכול, אז ברור שזה אפשרי , ובתנאי שאלוהים ירצה לעשות כן. המסקנה היא פשוטה - הפיזיקה מדברת על קיומם של חוקים שלא ניתן לשבור אותם, נקודה - סוף משפט !! האמונה ב"אלוהים כל יכול", מעצם ההגדרה של "כל יכול" סותרת את הנ"ל. לאף בן אדם דתי אין בעייה ללמוד פיזיקה, מכיוון שהוא מכיר בעובדה שהוא לומד להשתמש בחוקים שנכונים, כל עוד ההוא למעלה לא החליט להתערב בנעשה. משמע - אני מאמין שאותו בחור דתי יודע שמה שהוא לומד זה איך "להשתמש" בחוקים שקבע אלוהים. עם זאת הוא זוכר, שבכל רגע נתון יש מי שיכול להתערב ולהחליט אחרת, בניגוד לאותם חוקים. זה לא משנה . הוא לומד איך להשתמש באותם חוקים. בדיוק כמו עו"ד שלומד איך להשתמש באותם חוקים, שהכנסת יכולה לשנות בכל רגע ( או בג"צ יכול לבטל ). מבחינתו זה לא משנה - כי הוא לומד להשתמש במה שקיים כרגע, ונכון עד שמישהו יחליט אחרת . אם הייתי בחור דתי - זה לא היה מפריע לי. מצד שני - ה"כל יכול" בהחלט סותר כל עקרון פיזיקלי ! לא ניתן להמשיך לטעון ל"חוק שימור האנרגיה" כל עוד יש מי שיכול לכופף את השימור . או שיש שימור אנרגיה, או שאין. אז השאלה שלי אלייך היא - יש ... או אין ??? או שיש . או שאין. לא שניהם יחד ! אז יש ?? ... או אין ??? פלטרון - לא מה שחשבתם