TheFinalCut

New member
ואין שום תכון של מטוס אירופאי שיטוס

לסין, כל עוד לא נעלמו עקבותיו האחרונות של הסארס בכל מקרה...

אתם שמים ../images/Emo23.gif ש

אנחנו מנהלים את אותו ויכוח בשני שירשורים שונים בלי התייחסתו אחד לשני? הנושא מדע - פארא מדע הוא בדיוק נושא הוויכוח שלנו אם אני לא טועה... חוץ מזה אני רוצה לציין לטובה את הרמה המ-מ-ש גבוהה של הפורום הזה !! אפילו הוויוכחים פה והירידות יותר גבוהות מהשפה הכי גבוהה שלי :)

ailag

New member
o_O

לא עקבתי אחרי הדיון ההוא מתחילתו (מבחנים), אז גם עכשיו אני לא .. אני אקרא אחרי המבחן הבא
לול @ המשפט האחרון שלך. אפשר לעשות שרשור חדש של קללות במתמטית / פיזיקלית מתישהו ..

ailag

New member
-=-=-

לא עולים לי רעיונות כרגע, אבל כשאני מדברת עם אנשים שלקחו אלגברה לינארית 2 הסמסטר, "לז'רדן" נשמע כמו ה-קללה.

פלטרון

New member
זו הייתה בדיחה.. כולם הבינו- נכון ?

ועוד כמה "פנינים" : אמן שהאינטגרל שלךָ יתפוצף לאינסוף שיגזרו אותךָ חלקית לפי Z .. שייתנו לךָ בראש עם נבלה, ושתמצא עצמךָ וקטור יחידה בכיוון Z^ ... מזכיר לי את בדיחה הכי פסיכית ששמעתי בטכניון : משוגע אחד רץ עם מספריים בבית משודעים וצועק - מי שיתקרב אליי אני גוזר אותו לשניים. מי שיתקרב אליי אני גוזר אותו לשניים. אפילו אנשי הביטחון מפחדים להתקרב, פתאום בה המתמטיקאי ומתקרב ללא פחד . המשוגע צועק - אני אגזור אותך, אתה לא מפחד ? המתמטיקאי - לא , אני e^x, אי-אפשר לגזור אותי. המשוגע - אבל אני גוזר לפי y !!
בדיחות של מרצים לחדו"א ... אוייש , ואחרי זה מתפלאים על % הכשלונות

למעלה