../images/Emo58.gif412 + עונה 2 ו3
ענק! מפתיע! אני חייב לציין שעד הסוף, לא היה לי ברור איזו קבוצה תזכה. שמחתי שרבקה ורנדל זכו, כי הוידיאו שלהם היה מעולה. אצל שתי הפאקצות הכול רץ מהר מדי ולא הספקתי לעקוב אחרי הפרסומת שלהן. גם כל הבורדום-רום לא ידעתי את מי טראמפ יפטר. כל הפרק די ריחמתי על פלישיה ושמחתי שהיא יצאה עם כבוד ושהיא נלחמה על מקומה. בראיון איתה שראיתי באתר של NBC אחרי התוכנית, היא אמרה שהחיים שלה היו מצויינים לפני התוכנית והחיים שלה מצויינים אחרי התוכנית. אללה = טאנה. הן בדיוק אותו דבר, שתי כלבות(אגב, שמתם לב שלעומת פלישיה, אללה אף פעם לא אמרה שלום למזכירה החמודה בכניסה לבורד-רום?), שתי דיקטטוריות ושתיהן לא מכבדות בגרוש את מי שהן עובדות איתו. בהחלט הגיע לה ללכת. וההעפה שלה הייתה בין המגניבות בתולדות התוכנית: "Felishia You're Fired" -אללה קמה מאושרת ומסתובבת כדי לעזוב- "Alla, sit!" -אללה בהלם ולא מבינה מה טראמפ רוצה ממנה- "Alla, You're Fired!" ע-נ-ק! בקיצור, וו-הו דה וויטצ' איז גון. כל הכבוד לטראמפ "שהשמיד" את הכלבה הזאת. רבקה ורנדל - אי אפשר להעסיק אותם יחד? אוף. אני אשמח לראות את שניהם זוכים, כ"כ מגיע לשניהם. אבל אם צריך לבחוד מתמודד אחד, אני אבחר ברבקה, הפייבוריטית שלי מהתחלה(מתי היא כבר תגמל מהקביים האלה?). כפי הנראה עכשיו, רנדל זוכה. הרקורד שלו טוב יותר מרבקה. ואפילו אם רבקה תהיה טובה יותר מרנדל בפיינל בורד-רום, הוא עדיין יכול להעסיק אותו. תראו מה קרה בגמר של עונה 2 - ג'ניפר פשוט קרעה לקלי את הצורה, אך עדיין טראמפ בחר להעסיק את קלי. אגב, זה רק אני או שביל הרבה יותר עדיף על ג'ורג'? אני ממש במתח לקראת הפרק האחרון וכוסס את ציפורניי עד לרגע ההוא. אם רבקה זוכה, זה יהיה מעולה, אך אם טראמפ יעסיק גם אותה וגם את רנדל אז הסוף יהיה בכלל מושלם לעונה הנפלאה הזאת.