The Apprentice 412

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

אני מסכים איתך שטראמפ מחשיב נאמנות כערך חשוב, אבל מצד שני טראמפ יכול גם לעוות נאמנות ופשוט להציג אותה כחולשה, תראה איך הנאמנות הזאת עזרה לכריס,הפרוג'קט מנג'ר הראשון, (קראו לו כריס כן?) שלא הכניס את מארק לבורדרום וכתוצאה מאותה "נאמנות" טראמפ פיטר אותו. לטראמפ גם יש עוד בעייה שאם הוא רואה שמישהו לא מנסה להגן על עצמו הוא מתחיל להתלונן שהוא נותן לו "להרוג אותו" ("he's killing you") אבל שזה לא מוצא חן בעיניו זה כבר הופך "לקר". אני מבין את הנקודות שלך, אבל נראה לי שבסופו של דבר נצטרך להסכים שלא להסכים בעיניין הזה...

../images/Emo58.gif

קנדרה, ג'ן(אני יודע שלא כללת אותה) ורבקה הן נשים חזקות ודומיננטיות. זה שהן לא כלבות ומתייחסות לעובדים שלהן כמו לזבל(טאנה ואללה), זה משהו אחר.

d@r121

New member
../images/Emo58.gif412

ראנדל צריך ממש ממש אבל ממש לפשל כדי להפסיד לרבקה בפיינל טו כי מה לעשות רבקה לא עשויה מחומר של מנהיגות, היא סך הכל כתבת שהצליחה להגרר יפה עם הפציעה שלה עד לפיינל (ואת זה אני אומר בתור אחד שחיבב אותה) ראנדל לעומתה עבד כמו חמור, הזיע בשביל הניצחון ולקח שלוש PM מתוך 3 ואילו רבקה ניצלה רק בגלל הסרטון הגרוע של פלישיה (והאמת, אם הן היו מורידות את כל הכתוביות המהירות האלה הסרטון היה טוב). עכשיו לפרק, המשימה היתה סבירה, לא מאתגרת או משהו מיוחד, סתם חביבה. מרגע שבארוחה הם התחילו לדבר על משפחה, הייתי בטוח שתוך שניה המשפחות שלהם יקפצו עליהן, כשטראמפ הרצה על חשיבות המשפחה (והראה כמה הוא מאוהב בעצמו בשיחה עם אשתו) הבנתי שזה יהיה בלתי נמנע לשלב את המשפחה בפרק. הסרטון של פלישיה ואללה היה גרוע רק מסיבה אחת- העומס במילים. היו צריכים לחתוך את כל ההסברים ולהראות רק את הקטעים של התסכול ובסוף קריינות שאומרת שכדי לחסוך את כל זה צריכים את לייבמייטינג כמו שראנדל ורבקה עשו. אגב, כשראנדל טען שהוא לא שחקן, שחכתי לגמרי שזו תוכנית ריאלטי עם אנשים אמיתיים, והייתי בטוח שזה שחקן שמשחק בתוכנית ריאלטי עו"ד או משהו כזה וטוען שהוא לא שחקן אבל בשניה שהוא נכנס לתפקיד פתאום הוא מועמד לאמי (מסתבר שהמציאות והדימיון באמת מהלכים על חבל דק). העריכה בבורדרום היתה טובה, אומנם לפני זה הם פישלו כשהראו את אללה מתלהבת שהיא הולכת לבעוט את פלישיה (חוק ידוע בריאלטי שאם מישהו אומר שהוא ניצח הוא הפסיד, ואם הוא טוען שהולך להעיף מישהו הוא בעצמו יעוף) אבל איכשהו הצליחו לסדר את זה עם העריכה כשלא היה ברור מי יעוף, אללה או פלישיה היו רגעים שחשבתי שהיא הולכת ורגעים שהשנייה. לפי דעתי הפיטורים של אללה היו מטופשים ומוגחכים (אבל הsit alla היה משעשע, מתקרב לרמות ההומור של מרתה) אללה היא שחקנית חזקה, שמצליחה לנצח בכל המשימות שהיא אחראית להן, היא לא צריכה להיות מובלת או מונהגת אם היא הולכת להיות בוסית, היא צריכה להיות דעתנית, חזקה, לעמוד על שלה אותן תכונות שגורמות לגברים להאמין שהאישה מולם היא כלבה (וזו כנראה הסיבה שנשים בקושי מגיעות למשרות ניהול), אללה בתור מנהיגה מעולה, היא יודעת מה היא רוצה והיא לא מתפשרת על זה, הבעיה שזה התנגש בשיקולים של מר טראמפ אחרת אי אפשר היה להבין את הפיטור המטופש הזה, אלא אם כן היו גורמים אחרים שמעורבים כמו הפחד שרבקה "חס וחלילה" תפסיד לאללה. אבל זה נחמד שטראמפ מתקדם בדיעותיו, עובדה שנה שעברה הוא לקח אישה להיות השוליה, השנה זה יהיה אפרו-אמריקאי ולכו תדעו אולי האפראנטיס 5 יהיה הומו או קוקסינל. כמו שציינתי בהתחלה, ראנדל יצטרך ממש לפשל כדי להפסיד לרבקה שלא יכולה לנהל שני ג'וקים בתוך קופסת פלסטיק. אין מצב שרבקה תבחר על פני ראנדל אלא אם כן יהיה מעורב שם מינוי כפול.

d@r121

New member
+שחכתי את החלק הכי חשוב../images/Emo58.gif

דונאלד הולך לבשר לפיינל טו. מצחיק ברמות היסטריות (ועוד עם הבעת הכאילו חשיבות עצמית שיש לו)

../images/Emo58.gif

אללה כן הפסידה כשהייתה מנהיגה. בפרק הקודם כשאדם עף. רבקה מעולה לדעתי, אבל מסכים איתך שרנדל יצטרך ממש לפשל כדי לא לקבל את התפקיד.

למעלה