The Apprentice 412

willo

New member
../images/Emo58.gif 412

ואז נותרו שניים. הכל היה צפוי, חוץ מההדחה של אלה (קשה לי לכתוב אללא). פלישיה היא סמרטוט, ואלה היא דיקטטור. בגמר זה נראה כנצחון בהליכה של רנדל, כמו הנצחונות של ביל ושל קלי, עד היום רק לקנדרה היה מאבק בגמר.

willo

New member
../images/Emo58.gif 412 המשך

עכשיו כשהילד ישן אפשר להמשיך:- מתחילת הפרק היה ברור שצמד הפקצות הולכות להפסיד, במידה מסויימת גם היה בררו שהמנצחים יפגשו בני משפחה (הזכיר לי את הFinal Five בעונה אחת כשבמטוס הם פגשו משפחות). המשימה הייתה נחמדה, אולם פשוטה, ולראיה הרעיון שלהם היה דומה. חבל שרק עכשיו פלישיה הבינה (או לפחות אמרה את זה) שאלה היא אישה שלא ניתן לעבוד איתה (יותר מאשר קליי), אני לא מבין איך היא רצתה להוביל שלא נותנים לה. בבורד רום, היו רגעים שחשבתי שפלישיה עוד תשאר, אבל כשהיא התחילה לבכות זה כב היה ברור, אלה הוכיחה טמטום כשהיא ישר קמה, וכשאמרו לה לשבת הבנתי שזהו, הגמר זה רנדל ורבקה. רנדל יותר טוב מרבקה, הוא ינצח בזכות זה, למרות שאני מרגיש שבגלל ההדחות הסיטונאיות של טראמפ (שמונה איש בשלושה פרקים) פספסנו מישהו בדרך.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

SIT ALLA
בהחלט פרק טוב וסוף סוף אני צודק במשהו לא רק שאמרתי שכנראה ראנדל ורבקה יהיו הפיינל 2 ואין על זה שאלה בכלל אמרתי גם שנראה לי שכנראה טראמפ יתעצבן ותהיה הדחה כפולה היום אני בשוונג עכשיו!!! ואין מה להגיד זה היה צודק לחלוטין אללה פשוט לא יכולה לעבוד בקבוצה ואין מה לאמר יותר מזה אמנם היא טובה, אמנם יש לה אישיות חזקה אבל אין לה שום כבוד למי שעובד איתה היא רודה בעובדים גם אם הם לא תחתייה והמילה קבוצה פשוט לא נמצאת בלקסיקון שלה כשהיא מנצחת זה ניצחון שלה כשהיא מפסידה זה הפסד של האחרים שפישלו. עונה שעברה לפי מה שהבנתי טראמפ נתן לאסון כמו אללה להגיע לפיינל 2 הפעם הוא תפס את זה בזמן. חוץ מזה גם בלי זה, כבר ראו לפניי 5 פרקים בערך שטראמפ פשוט "מאוהב" בראנדל ורבקה, לא היה סיכוי בכלל שהוא היה משאיר את רבקה לפיינל 2 לכן עדיף היה לעבור ישר לפיינל 2 זה גם יהיה מבחן גדול לראנדל ורבקה לעבור לשם בלי הכנה פלישיה, אין מה להגיד היא פשוט הייתה עם שלט "מועפת" כל הפרק זו פשוט הייתה רק שאלה של זמן אבל בכל זאת למרות שהיא ממש לא מתאימה אני חייב להצדיע לה על המאבק ולהפוך את הבורדרום מ"קליי קלות פלישיה מפותרת" ל"רגע, זו החלטה קשה" אם מרת'ה הייתה עומדת מולה פלישיה הייתה ממשיכה עכשיו לראיונות ולגביי הפיינל 2, לא יודע אתם תצחקו עליי אבל אני לא יודע לראנדל יש רקורד יותר טוב אבל בעונה הזאת שמנו לב שלטראמפ בכלל לא אכפת מזה והוא לא מייחס לרקורד חשיבות הוא משבח את שנייהם מתחילת העונה, הרגעים הטובים שלהם זכו להערכת יתר הרגעים הרעים שלהם טושטשו פשוט כל אחד מהם קיבל עריכת מנצח אז בסופו של דבר הכל יהיה תלוי במשימה האחרונה וזה קשה לדעת כי לכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות אחרים אם הראיונות יתמזגו לתוך המשימה לפי דעתי לראנדל יהיה יותר קשה כי רבקה הרבה יותר בטוחה בעצמה גם אם המשימה תהיה משהו שדורש יותר *יצירה* ו*ארגון* מאשר מחירה אני חושב שלראנדל תהיה בעיה גם לפי איך שאני רואה את זה לטראמפ יש דיעה יותר חיובית על רבקה כרגע אז למרות הרקורד המופלע ראנדל יצטרך יותר להוכיח את עצמו. לרבקה תהיה בעיה עם ה"אסונות" שיגיעו טורל, קליי, מרקוס, ג'ניפר W, הבייסבולים, קריסטי, עכשיו אללה ובטח יהיו עוד כל אלו שפשוט קשה להשתלט עלייהם, לנהל אותם ולעקוב אחריי העבודה שלהם מה שיהיה בעיה לרבקה כי היא מתחזקת מהעובדה שמשתפים איתה פעולה ויש קבוצה מאחוריה, מה גם שרבים מהאסונות האלו לא ישמחו לראות את רבקה מנצחת. יהיה מותח לפי דעתי ואין לי מושג מי ייבחר בסוף מי יודע, אוליי אחריי עונה שלמה של העפות כפולות תהיה לנו גם העסקה כפולה שתיי נקודות לסיום -הולך לספר בעצמו לרבקה וראנדל לספר להם שהם הפיינל 2 יש איזה תסביך מרת'ה סטוארט שעובר עליו. -כשטראמפ פתח את הדלת אלו באמת היו רבקה וראנדל שהיו שם בפוזה הזאת? כי זה פשוט נראה לי כמו הדבקה.

n l m

New member
../images/Emo58.gif*תיקון

פסקה שניה, שורה 10 לא היה סיכוי בכלל שהוא היה משאיר את אללה לפיינל 2

../images/Emo58.gif412 + עונה 2 ו3

ענק! מפתיע! אני חייב לציין שעד הסוף, לא היה לי ברור איזו קבוצה תזכה. שמחתי שרבקה ורנדל זכו, כי הוידיאו שלהם היה מעולה. אצל שתי הפאקצות הכול רץ מהר מדי ולא הספקתי לעקוב אחרי הפרסומת שלהן. גם כל הבורדום-רום לא ידעתי את מי טראמפ יפטר. כל הפרק די ריחמתי על פלישיה ושמחתי שהיא יצאה עם כבוד ושהיא נלחמה על מקומה. בראיון איתה שראיתי באתר של NBC אחרי התוכנית, היא אמרה שהחיים שלה היו מצויינים לפני התוכנית והחיים שלה מצויינים אחרי התוכנית. אללה = טאנה. הן בדיוק אותו דבר, שתי כלבות(אגב, שמתם לב שלעומת פלישיה, אללה אף פעם לא אמרה שלום למזכירה החמודה בכניסה לבורד-רום?), שתי דיקטטוריות ושתיהן לא מכבדות בגרוש את מי שהן עובדות איתו. בהחלט הגיע לה ללכת. וההעפה שלה הייתה בין המגניבות בתולדות התוכנית: "Felishia You're Fired" -אללה קמה מאושרת ומסתובבת כדי לעזוב- "Alla, sit!" -אללה בהלם ולא מבינה מה טראמפ רוצה ממנה- "Alla, You're Fired!" ע-נ-ק! בקיצור, וו-הו דה וויטצ' איז גון. כל הכבוד לטראמפ "שהשמיד" את הכלבה הזאת. רבקה ורנדל - אי אפשר להעסיק אותם יחד? אוף. אני אשמח לראות את שניהם זוכים, כ"כ מגיע לשניהם. אבל אם צריך לבחוד מתמודד אחד, אני אבחר ברבקה, הפייבוריטית שלי מהתחלה(מתי היא כבר תגמל מהקביים האלה?). כפי הנראה עכשיו, רנדל זוכה. הרקורד שלו טוב יותר מרבקה. ואפילו אם רבקה תהיה טובה יותר מרנדל בפיינל בורד-רום, הוא עדיין יכול להעסיק אותו. תראו מה קרה בגמר של עונה 2 - ג'ניפר פשוט קרעה לקלי את הצורה, אך עדיין טראמפ בחר להעסיק את קלי. אגב, זה רק אני או שביל הרבה יותר עדיף על ג'ורג'? אני ממש במתח לקראת הפרק האחרון וכוסס את ציפורניי עד לרגע ההוא. אם רבקה זוכה, זה יהיה מעולה, אך אם טראמפ יעסיק גם אותה וגם את רנדל אז הסוף יהיה בכלל מושלם לעונה הנפלאה הזאת.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

אלה לא הייתה בהלם לפי דעתי היא ציפתה לזה אחרת היא לא הייתה קמה דווקא חבל היה הרבה יותר מבדר אם היא הייתה יוצאת יותר מהר ומצליחה לברוח ואז ראנדאל/רבקה: "אללה יש טלפון מטראמפ הוא מבקש שתעלי בחזרה לבורדרום" זה היה מבדר

Doji

New member
../images/Emo58.gif 4x12

טראמפ העיף את אללה כי רצה את רנדל ורבקה בפיינל2. כל השאר תירוצים. העריכה בשירות טראמפ מוציאה את אללה כמנוולת, מדגישה את הוידויים הכי מגעילים שלה, בבורדרום עושה ממנה מפלצת כשהיא בסך-הכל מגינה על עצמה מול פלישיה. אללה אומנם קשוחה, אבל הספין של "אללה דיקטטורית מרושעת שלא מסוגלת לקבל מנהיגות" היה מוגזם. אם זו היתה תוכנית רצינית יותר, אללה היתה נשארת לשלב הראיונות האישיים. אללה הכי הרשימה אותי בפרק הראשון של העונה וגם הקורות חיים שלה מרשימים (גם של רבקה ושל רנדל, כולם שם עם ביוגרפיה חלומית). חבל שפלישיה הצליחה לגרור איתה את אללה לפיטורים. רבקה היתה כלכך צריכה את הניצחון הזה שאם הוא לא היה קיים היו ממציאים אותו עבורה. יש לה מזל שפלישיה הכינה סרטון גרוע בכל קנה מידה והיה ברור שרבקה מנצחת. אין לי מושג מי מבינהם יבחר. הכל תלוי במשימה האחרונה, וכפי שכבר צויין, טראמפ באמת אוהב את שניהם. מעניין איך רבקה המדדה תסתדר במשימה האחרונה כשהיא צריכה לנהל פרוייקט גדול.

rshamir

New member
../images/Emo58.gif דונלד 412

מרתון ההדחות הכפולות ממשיך השנה. אלמלא הייתי קורא השבוע שתיהה עונה שישית, הייתי בטוח שרוצים לסיים מהר ולהסיר את התוכנית מלוח המשדרים. בשבועות האחרונים חשבתי שיהיה גמר של אלה מול רנדל. את ההעפה הכפולה הזאת ממש לא חזיתי והיא הגיעה בהפתעה גמורה בשבילי. הייתי בעד אלה ורנדל ולכן חבל לי שהיא הודחה. לא שיש לי משהו נגד רבקה, אבל היא סתם משעממת אותי. בכל מקרה,עכשיו בגמר אני חושב שרנדל יפסיד רק אם הוא יעשה פאשלה קולוסאלית - מעכשיו זה הכל תלוי בו.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif אפרנטיס טראמפ 412

דברים שאהבתי בפרק: התוכנית מסתיימת כאשר טראמפ צועד לכיוון של הדירה להודיע לראנדל ורבקה שהם בפיינאל 2. דברים ששנאתי בפרק: כל השאר. ברצינות, הצביעות של טראמפ הגיעה (שוב) לשיאים חדשים, הרי זה ברור שלא משנה מה פלישיה או אללה היו עושות הן שתיהן היו עפות בפרק, טראמפ,מן הסתם, "מזמין" את החסויות... אררר... משימות האלה מראש, ז"א שפחות או יותר הוא יודע כמה אנשים הוא צריך לפטר עד תאריך היעד של הפרק האחרון, בגלל אותה סיבה לא היו פיטורים כפולים בעונה השלישית ,לאחר הפרישה של ורנה. אז טראמפ כבר ידע שבמשימה הזאת הוא יצטרך לפטר 2 אנשים, משום מה אני לא חושב שהוא היה מפטר גם את רנדל וגם את רבקה אם הם היו מפסידים במשימה... לא שזה משנה, גם אם היה שלב ראיונות אללה הייתה עפה בו, הרי זה ברור שטראמפ פוחד מנשים חזקות (בגלל זה הוא פיטר את פאמלה ממש בתחילת העונה השנייה ואת איימי בסוף הראשונה אחרי שהיא הייתה "קרה" מידי לדעתו) הוא פשוט מעדיף "קנדרות" ו"רבקות" שפשוט יגידו "כן, מר טראמפ" ויסתמו את הפה. כמו שאמרתי שבוע שעבר אני ממש לא אתפלא אם טראמפ יעסיק את רבקה ורנדל ביחד, לא רבקה ולא ראנדל קיבלו את עריכת הפיינאל 2 המסורתית כמו טאנה וג'ן (נכון לא רק להישרדות). בקיצור טראמפ סאקס, מקווה שעונה הבאה הוא יפסיק עם כל הפיטורים ההמוניים זה לא מוסיף עניין, זה סתם גורם לסידרה להראות מניפולטיבית וצפויה יותר ממה שהיא בד"כ.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

אתה לא צודק וזה לא קשור לחסויות עכשיו הוא היה יכול לפטר אחד מה שאמור להיות שלב הבא זה הראיונות ואז לפטר מישהו ואז לתת את המשימה הסופית הגדולה לשתי האחרונים. ככה שלא משנה הוא לא היה חיי כלפטר את שתיהן

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

גם בשלב הראיונות המראיינים הם תמיד מנהלים של חברות גדולות אחרות, ככה שהוא היה צריך לבטל את הפגישות איתם כדי לקיים את הפיטורים הכפולים. אבל זו לא הנקודה, לאללה בכלל לא הגיע להיות מפוטרת, אני רק יכול לשער שטראמפ פחד שהיא תצליח בשלב הראיונות יותר מרנדל או רבקה והוא פיטר אותה כדי למנוע את "הבעיה" הזאת מראש.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

כמו שאמרתי יכול להיות שטראמפ ישלב את הראיונות יחד עם המשימה של הפיינל טו וישפוט על פי שקלול של שנייהם ביחד ואוליי ההעפה של אללה לא הייתה מוצדקת (למרות שאני חושב שכן) אבל אתה מחמיץ פה את הנקודה ששלב הראיונות הוא לא יותר מ"להמליץ" לטראמפ גורם חיצוני רואה ו"ממליץ" לטראמפ טראמפ החליט כבר שהוא לא רוצה את אללה, הוא לא יודע להחליט בין ראנדל לרבקה אז למה שהוא ישאיר אותה סתם? הוא החליט שהוא לא רוצה, הוא לא צריך המלצה

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

תאמין לי שטראמפ החליט כבר בתחילת התוכנית שהוא לא מעוניין ב2/3 מהקאסט... (אותו הוא ליהק בעצמו) המטרה שלו בעונה הייתה פשוט להעסיק מתמודד שחור, רבקה הפכה לאייטם דיי טוב בתחילת העונה בגלל שהיא נפגעה והוא ידע שהקהל יאהב אותה. קצת מרחם על לוזרים כמו מרקוס שבאמת חושבים שיש להם סיכוי להתקבל כשבעצם הסיבה היחידה שהם לוהקו זה כדי להיות האתנחתה הקומית של טראמפ.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

קודם כל אתה ממש מגזים אם טראמפ רצה הוא היה יכול לארגן עוד משימות אם רצה אני לא חושב שהוא קיבל ש מלכתחילה הוא רוצה רק מישהו אחד אתה סתם מגזים. ואם אין לך הוכחות עדיף שתשתוק.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

אתה צודק, הוא לא היה קבוע רק על על מישהו אחד, היה לו גם את מרשון בתור אופציה נוספת.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

אם אתה מדבר על זה שטראמפ רוצה להעסיק מיעוט אז דווקא היה יותר משתלם לו דווקא להעביר את אללה היא ועוד איך סוג של מיעוט לא פחות מראנדאל

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

זה לא עיניין של מי "ישתלם" לו יותר להעסיק אלא יותר מצב של תקינות פוליטית שטראמפ תמיד מנסה לשמור עליה, שים לב שבכל עונה משתתף שחור יגיע רחוק, (קוואמי,קוין,קרייג וראנדל) טראמפ ינצל כל הזדמנות להראות כמה הוא ליבראלי ולא סקסיסטי, בעונה הראשונה הוא אפילו העיר בפינאל 2 שבטח הרבה היו חושבים שהוא יעסיק דווקא אישה יפה כמו איימי. ס"כ בשביל טראמפ (ומרת'ה) התוכנית היא מסע יחצנות אחד גדול והוא יודע טוב מאוד שבחירת המתמחה בתוכנית שלו תשפיע על איך שהוא נקלט בציבור. לכן זה היה מאוד ברור כבר בתחילת העונה שרנדל יגיע רחוק כמו שזה היה ברור שבעונה השלישית תהיה מנצחת. בנוגע לאללה, היא אולי מיעוט, אבל בחירה שלה תהיה הרבה פחות אפקטיבית מבחירה בראנדל במיוחד במדינה כמו ארה"ב שם קיימת היסטוריה ארוכה של עבדות וגזענות שמקושרות לשחורים, אין בכלל מה להשוות כאן. אבל רק שזה יהיה ברור, זה לא שאני חושב שאללה ראוייה יותר מראנדל, אני חושב שראנדל הוא הבחירה ההגיונית והטובה ביותר לעונה, פשוט הפיטורים הכפולים האלה היו בולשיט אחד גדול שטראמפ עשה כדי להבטיח את הניצחון של רנדל, זה היה בולט מאוד עם ההעפה של אללה כי הסיבה להעפה שלה נשמעה ממש ממש קלושה.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

ההעפה של אללה היתה ברורה ביותר אלה ופלישיה שתיהן כשלו כי שתיהן היו אחראיות במשימה הזאת ושתיהן פישלו פלישיה לא ידעה להנהיג ואללה היתה עורכת גרועה ובן אדם שקשה לעבוד איתו. ובן אדם אל תדבר על שיקולי הפקה אם אתה לא בהפקה ואין לך מושג מיזה מה קורה שם לדעתי לרנדל ורבקה מגיע להיות בפיינל 2.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

אתה יכול להגיד על ההעפה הזאת הכל, חוץ משהייתה לו סיבה ממש קלושה בוא נלך לרגע לפרקיי עבר מרקוס פונה נגד הקבוצה שלו בפרק 2 ועושה רושם רע על טראמפ מרשון מסרבת להציג על מנת לא להציב את עצמה כמטרה-מפותרת באותו פרק רבקה מצילה את טורל ממצב סטייסי J-מקבלת הערכה על כך שים לב למוטיב של העונה הזאת LOYALTY מה שטראמפ הטיף לו מהתחלה והפך את זה לעיקר העונה. בפרק הזה אללה תקפה את פלישיה ורמסה אותה לגמריי גם בבורדרום וגם מחוץ לו ובכך הראתה חוסר נאמנות זאת העובדה אתה יכול להגיד שאתה לא מסכים אם הדבר הזה, שהסיבה הזאת נראית לך עלובה אבל אם כל העונה יש מוטיב ומטיפים לנו למשהו מסויים לא יכולים לסתות ממנו אחרת זה פשוט יאיר את העונה באור ממש ממש מטופש. ולא משנה מזה זה יכול להיות "LOYALTY" וזה יכול להיות "הכניסה ליהודים אסורה" אם אתה מטיף למשהו במהלך העונה, תפעל לפיו!!!

למעלה