שערוריה!

dark happy shadow

Member
מנהל
צודק, השידורים החוזרים בו עברו כל גבול של הטעם הטוב כבר. נמאס מזה כבר. לדוגמא לואיס וקלארק, נאש בריגרס עונות חדשות עלק... (נגמרו מזמן) נאש נגמר בשנת 98 ולואיס וקלארק לפני זה. תיקים ואפלה, כמה פעמים שידרו את הסידרה ולא קנו פרקים חדשים (נגמרה אגב גם הסידרה ממזמן)? כנ"ל הרקולס משדרים שוב ושוב ושוב בלי לקנות את העונות שלא שודרו (גם נגמרה הסידרה מזמן). זאב אויר, מגייור, אביר על גלגלים, אבירים על גלגלים, וויפר, הרקולס ורחובות ניו יורק, רצח מאדום לשחור, צוות לעניין וכו וכו... מתחיל להמאס ממנו כבר, אולי על בני נוער צעירים ואנשים שלא יודעים לחפש ברשת או אנשים אפטים זה עובד השקרים האלה (עונות חדשות חחח עלק) והחיסכון הזה, על אנשים כמוני לא עובד כבר.

מה בכלל הקשר?

אז מה אם הסדרה ישנה? עדיין יש אנשים שרוצים לראות אותה.. לואיס וקלארק התחילו עכשיו העונות האחרונות שלא שודרו בערוץ וזכותם של אנשים שלא ראו את הסדרה שיוכלו לראות אותה.גם תיקים באפלה היא סדרה יחסית חדשה, היא נגמרה בערוץ 2 לפני שנה וחצי הבעיות הן לא בנות כמה הסדרות שמשודרות אלא בחוסר הרענון בערוץ.. אל תשכח שיש אנשים שנולדו אחריך שלא ראו עדיין את הסדרות "הישנות" כולם פה מאמינים כי הם הצופה היחיד של הערוץ וזכותם לקבוע מה יפה ומה לא... גם אני ראיתי למשל את לואיס וקלארק או צות לעניין או מקגיוור הרבה פעמים בעבר, זה לא אומר שעכשיו אני אתחיל לבקש שכל סדרה שאני כבר ראיתי תורד מלוח המשדרים..

dark happy shadow

Member
מנהל
נו בסדר אך עדיין יש לנו לדיון את הרקולס, שידרו אותו כבר 10 פעמיים בלי לקנות את העונות האחרונות שלו, זה בסדר? מגייור, הערוץ שידר כבר 30 פעם. (לפחות את כל הפרקים שלו שידרו עד הסוף ) ככה כנ"ל עם תיקים באפלה, לא ראיתי שקנו את העונות האחרונות למרות שאת הפרקים, שהם קנו הם שידרו כבר 40 פעם כל פרק. ככה כנ"ל לגבי כל סידרה שלא קנו את הסוף שלה שודר כבר 40 פעם בלי לקנות את ההמשך שלה. אז נכון הם קנו את אביר על גלגלים, זאב אויר מגיוור, סוכן סמוי וכו כו, אבל חלאס טחנו אותם כבר 10 פעמיים לפחות. הערוץ חייב רענון דחוף!!! לואיס וקלארק , נאש, אנדרומדה, אוצרות מן העבר, לא מספיק מרענן את הערוץ צריך עוד 8-10 לפחות.

למעלה