שערוריה!

../images/Emo88.gifשערוריה!../images/Emo88.gif

האם ערוץ AXN משדר רק כדי שהערוץ "יתקיים"? האם מערכת הערוץ לא מקשיבה לצופים ולא מקשיבה לבקשות שלהם? מה הצופים רוצים לראות? כל בקשה נענית בצורה זהה לחלוטין: "אנחנו נבדוק"... "אנחנו נשלח את זה הלאה". צריך לענות בצורה של "אפשרי" או "בלתי אפשרי" להיענות לבקשה. למה לשדר סדרה ולקטוע אותה בפרקים המעניינים ביותר, כמו תיקים באפלה? לדעתי עדיף לא לשדר, הערוץ יאבד ככה צופים אם יתחילו לשדר ולא יסיימו. את הצופים לא מעניינות הזכויות וכל הבעיות מסביב עניין הכספים... הצופים רוצים לראות משהו מהתחלה ועד הסוף. מה הטעם לשדר רק חלק? ועוד לעשות אלף ואחד שידורים חוזרים אח"כ? לדעתי מאוד לא ברור... הדברים האלה לא בדיוק עושים חשק לצפות בערוץ, והאמת שהפיתרון החוקי היחיד הוא להזמין את הסדרות המעניינות מחנויות DVD במקום לחכות שצוות AXN יחליט שהגיע הזמן לעונות חדשות, פרקים חדשים וכו'. זאת דעתי, אולי נשמע קצת אגרסיבי, אבל באמת נמאס...

HuGo Hell

New member
אמ. ../images/Emo1.gif

אתה לא קצת קצוני? לנהל ערוץ זה לא כזה פשוט. הם לא יכול פתאום לשנות אל כל מערכת השידורים, זה לא עובד ככה זה יותר מסובך. הם בוודאי שמקשיבים לבקשות הגולשים ומנסים לשפר את הערוץ יותר בעתיד לפי ההערות, דברים כאלו לוקחים זמן ואינם יכולים להשתנות בין לילה. אבל אתה צודק. זה באמת לא בסדר לקטוע שידורים ופרקים בגלל זכויות, זה או שיש הכל או שחבל על הכסף.

כמובן, אין שום ספק שניהול ערוץ הוא

עניין לא קל. אבל אין שום סיבה שיקטעו שידורים באמצע. מה, הם נהנים לחזור על אותן הסדרות כל פעם מחדש? זה מיותר, רק פוגע בתדמית האתר. הם צריכים להפסיק עם זה, וכמה שיותר מהר.

אז לא צריך לשדר בחלקים, זה פשוט.

מה פתאום לקטוע את תיקים באפלה בפרק שכתוב "המשך יבוא"? מה פתאום להתחיל לשדר סדרות שידוע מראש ששידוריהן יופסקו עקב בעיית זכויות או סיבות אחרות?
אם אין כסף, אז לא צריך לשדר בכלל!

צודק

יאללה לסגור את הערוץ!!! חרם על axn!!!! לעשות עצומה נגדם!!!!..... או שפשוט נתרום להם כסף, הלכתי לשבור את קופת החזיר שלי...חחחחחחחח

Gilliana

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני כבר שנים אומרת ש-AXN עושים מאיתנו צחוק!!!

מכיוון שאין להם כסף, אין מה לעשות.

מעריצי הסדרות שמשודרות בערוץ יצטרכו לפנות לשיטות חוקיות או בלתי חוקיות כדי לצפות בפרקים שלא משודרים ובעונות החדשות שבכלל רחוקות מלהגיע למסך. זאת בושה לערוץ.

ועוד יותר חמור הוא שאנשי AXN קוראים

את מה שכתוב כאן, יודעים שהצופים לא מרוצים. אז אפשר לפחות לצאת בהודעה מסודרת של התוכניות לעתיד הקרוב: מה ישודר, מה לא וכו'...

Gilliana

New member
אני לא מסכימה עם הגישה הזאת

יש בה משום התבוסתנות. במקום להפעיל לחץ על הערוץ - פונים לשיטות חלופיות. מצטערת, אבל זה לא "במקום".

Gilliana

New member
אשרי המאמין...

... שהבעיה היא רק כסף. זה הרבה הרבה יותר מורכב ועיקר העניין הוא מה שנקרא בלשון עדינה "סדרי עדיפויות". אין לכם כסף? תסגרו את הבסטה ותלכו הביתה - אל תשחקו עם הצופים.

Gilliana

New member
לא הבנת אותי...

לא דיברתי על מצב כזה בכלל. דיברתי על מצב שמתחילים שידור של עונה ומפסיקים אותה באמצע...

אז מלחץ של הצופים לא יהיה כסף.

אני לא יודע מי נהנה לראות עונות ישנות של סדרות למיניהן עשרות פעמים מחדש. ברור שאת השידורים הערוץ לא יפסיק, מגוחך אפילו לדבר על זה... לכן אני מדבר על תחלופות.

Gilliana

New member
לא, הלחץ לא יביא כסף, אסל...

... מה שהלחץ כן יעשה (אולי) - יביא לשימוש נכון בכסף שיש. אני טוענת שהבעיה היא לא מחסור בכסף. ומלבד זאת - מה שייך עניין הכסף להפסקת שידור באמצע עונה כאשר לערוץ יש אותה ממילא, בלי שום קשר לכמה פעמים היא שודרה???

הפסקת תיקים באפלה לא הייתה באמצע

עונה אלא בסופה, כאשר הפרק הבא הוא בתחילת עונה חדשה. וכמסורת הערוץ - בטח אין להם זכויות לשידור העונה הזאת, או שאין כסף בכלל לקנות אותה.

Gilliana

New member
אבל מי דיבר על תיקים בכלל???

תיקים באפלה זה עניין אחר לגמרי - וויכוח אחר לגמרי ממה שהעליתי פה בהודעותי האחרונות.ותאמין לי שאני יודעת בדיוק איזה פרק מתחיל ו/או מסיים כל אחת מ-9 העונות של תיקים...

למעלה