סדר

a 90s Noah

New member
ג'י..

שם: .. תאריך גיוס: 24.7.06 תאריך שחרור: ממש עוד מעט תפקיד בצבא: קמ"ן ייעודי נהנה/לא: באמצע מיקום שירות: כרגע בצפון מה המצב: אחלה

a 90s Noah

New member
הלו הלו

אתה גאוות המסלול שום חתירה לת"ש אני לא רוצה לשמוע ממך. אני..שכחתי כבר מה זה צבא (הוו יום שלישי אני אצטער שאמרתי את זה). מה איתך?

The Peanut

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo191.gif

טוב. שם: נועם תאריך גיוס: 21.2.06
תאריך שחרור: נוב 08
תפקיד בצבא: קצינת הו"ב (אין לי כוח להסביר מה זה אומר. זה מגניב טוב?
) נהנה/לא: נראה לי שכן. מיקום שירות: ג'וליס מה המצב: סבבה אגוזים

The Peanut

New member
הכל 27

מה איתך? דרך אגב כרמית.. ארז לא משתמט. הוא פשוט בין תיכון לצבא הרבה הרבה הרבה זמן.

Infin1ty

New member
אצלי כבר הכל 28 ../images/Emo8.gif

כן, אני נשאר בין תיכון לצבא המון זמן

shiran™

New member
יש לי פז"מ של חודש!!!1

פעורה שכמותי. שם: שירן. תאריך גיוס: 7.3.07 תאריך שחרור: 7.3.09 תפקיד בצבא: בתקווה שנעבור את הקורס אז מפעילת רשת מחש(ו)ב או משהו כזה במודיעין. נהנה/לא: בינתיים אני בטירונות ועושה כיף חיים. מיקום שירות: כרגע מחנה 80, הקורס כנראה בגלילות ואח"כ ה' גדול. מה המצב: כרגע? אני קצת חולה... שבוע הבא אני מסיימת טירונות של 6 שבועות וזה לא כיף לסיים.

RaInYaEl

New member
|כותרת|

שם: יעל תאריך גיוס: 7.1.07 תאריך שחרור:7.1.09? תפקיד בצבא:תצפיתנית נהנה/לא:בדרך כלל מיקום שירות:מוצב היפו בבקעת הירדן מה המצב:המצב צב.

איזו פאדחנית אני ../images/Emo67.gif

שם: ענבלולו תאריך גיוס:3.9.06 תאריך שחרור:31.8.07 (בתקווה ל22.8.07) תפקיד בצבא:מזכירונת (אבל זה כולה ש"ל מה הפוזה.
) נהנה/לא: תלוי מיקום שירות:פתח תקווה דרומה מה המצב: תודות לאל הכל פסדר
איי, עמוס עוז הפך להיות הסופר הרישמי שלי

K e R e N18

New member
יאללה נזרום..../images/Emo204.gif

שם:קרן.. תאריך גיוס:10.5.07 תאריך שחרור:10.11.08 שווה להתנדב,אה?
תפקיד בצבא:משקית חינוך.. נהנה/לא:נחיה ונראה
מיקום שירות:חיל הים באשדוד.. מה המצב:סבבה לגמרי, ואצלך?

M r s J o n e s

New member
תגידי לי מה נהיה,יפהפיההההה

שם:שירהבירהלירה. תאריך גיוס:18/7 תאריך שחרור: יולי 08 אלא אם כן אני אצא לקצונ. תפקיד בצבא: מדריכת קליעה. נהנה/לא:הכי בעולם. מיקום שירות: מה המצב: פנאןןןן

למעלה