סדר

IkMfNiY

New member
אוקי P: ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

שם: יעל
תאריך גיוס: 19.8.07 או ספטמבר 2007
תאריך שחרור: גם אני אלך למודיעין וגם אם אני אלך למסלול נח"ל- אני אשרת שנתיים וחודשיים
תפקיד בצבא: מודיעין [ואז גיוס באוגוסט] או מורה חיילת/חל"תית בעמותת אלון [ואז גיוס בספטמבר]
נהנה/לא: שנת שירות זה קשה, אבל זה שווה את זה
מיקום שירות: שנת שירות ביפו ^^
מה המצב: מבאס, החופש עומד להסתיים :/ יעל

Skaat Girl

New member
כרמית../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif

שם:שחר תאריך גיוס:15.12.2005 תאריך שחרור:עוד 8 חודשים
,14.12.2007
תפקיד בצבא:מקפלת מצנחים... נהנה/לא:נהנית מאוד מיקום שירות:חצרים מה המצב:אחלה בחלה מה איתך

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo210.gif

שם: שרון תאריך גיוס: 21.1.07 תאריך שחרור: חח תפקיד בצבא: מש"קית ת"ש נהנה/לא: כרגע אני ביחידת מעבר, אז קצת לא, אבל באופן כללי כן מיקום שירות: צצ כרגע יחידת מעבר של מודיעין, נו מה המצב: דיי מעפן

Gal isr

New member
שבת בבוקר יום יפה (אבל גשום)

שם: גל תאריך גיוס: 26.3.07 תאריך שחרור: סביבות 2011 תפקיד בצבא: קשר"ג נהנה/לא: השבוע הראשון היה כייפי
מיקום שירות: כרגע בטירונות בשיבטה. מה המצב: טוב תודה, אני חושב.

Gal isr

New member
../images/Emo51.gif מקווה לסיים בכבוד

בינתיים אני מסתכל קדימה בקפיצות של שבוע, לא שנה ושמונה...

a 90s Noah

New member
חס וקרפס. זה סבבה

למרות שעד עכשיו לא הבנתי בדוגרי מה הם עושים חוץ מלבוא ולהתעסק עם הרשת במשרד שלנו.. יש לנו מסופח אחד (לקשר) והוא הבנאדם הכי מורעל במפקדה.. אתה יודע לאן תהיה מסופח?

יש דברים נסתרים,

לא תבין לא תדע
. נדמה לך שזה 'רק' להתעסק עם הרשת, זה הרבה יותר מסובך מזה. ואם הקשרג אצלך הוא זה שבא לתקן כנראה שיש לו חרא חיילים. הוא ידע לאן הוא יהיה מסופח עוד כל כך הרבה זמן
.

jenngirl

New member
חיילת מבת ים?!../images/Emo82.gif

הופהההה בת ים שליט"א! אופנת הזרבובים חוגגת שם. |לא קשורה|

Bloodless

New member
הממ.

שם: ענבר תאריך גיוס: 07\4\29. תאריך שחרור: מי יודע? תפקיד בצבא: מודיעינסקי. נהנה/לא: לא'דעת. מיקום שירות: לא'דעת. מה המצב: נחמד, תודה, איך את?

Drorrrrrr

New member
../images/Emo88.gif

שם
דרור. תאריך גיוס
7.2.06. תאריך שחרור
5.2.09 [ה-6.2 יוצא יום שישי
]. תפקיד בצבא
מפקח בקרת רשת
. נהנה/לא
יחסית כן. מיקום שירות
קריה. מה המצב
קקה?

shuval1

New member
../images/Emo88.gif

שם: יובל תאריך גיוס: 15.10.2006 תאריך שחרור: 14.10.2009 תפקיד בצבא: מש"ק ב"מ נהנה/לא: כן מיקום שירות: פיקוד צפון מה המצב: אחלה

adida2222

New member
נמנמ

שם: עדי תאריך גיוס: 26.4.2007 תאריך שחרור: 25.4.2010 ?! תפקיד בצבא: לוחמת קרקל נהנה/לא:עוד לא התחלתי ככה ש... מיקום שירות: אין לי שמץ מה המצב: סדרררר,איתך!?

a 90s Noah

New member
אווו סוף סוף מישהו שמשתחר אחרי!

פשש מגניב..איפה הטירונות בתל ערד?

למעלה