סדר

n k

New member
../images/Emo69.gif

שם: ניצן תאריך גיוס: 16.11.06 תאריך שחרור: LOL תפקיד בצבא: מודיעין נהנה/לא: כן, בדרך כלל מיקום שירות: גלילות מה המצב: טוב תודה. התקאמבקתי?

אני אני אני../images/Emo70.gif

הרגע הגעתי מבכנרת אני ממאת את זה ועפה לישון!! שם:אוררררררררררר תאריך גיוס:חחחחח אני לא מגוייסת אני בשירות אבל בשביל הכייפ 3/9/06 תאריך שחרור:3/9/08 כן כן אני עושה שנתייםםםם תפקיד בצבא:סייעת לכיתה ט/1 ולקורסים(אין לי כוח להביר אם מישהו יצטרכ שידבררר) נהנה/לא:נהנת עד הגג היום פגשתי את התלמידים שלי בחופ
מיקום שירות:גרוז'לם עיר הקודש מה המצב: מצויינננננ לל"ש

../images/Emo195.gif

שם: טל תאריך גיוס: 20.07.2006 תאריך שחרור: 19.07.2008 תפקיד בצבא: מד"נית בסיס נהנה/לא: בטח מיקום שירות: צלמון מה המצב: סבבה אגוזים

L i N o Y a

New member
../images/Emo41.gifOMG

שם: לינוי
תאריך גיוס: 6.3.07 אבל הייתי בטר"צ מה22.10.06
תאריך שחרור: חחחחחח בלי קצונה- 6.9.09, עם קצונה במינימום- 6.9.10 או מיי גאד
תפקיד בצבא: לא יודעת אם מותר להגיד את השם אבל זה ב8200 ועשיתי קורס אע"מ
*נשמעת מתנשאת*
נהנה/לא: נהנת מאוד עד עתה... לבסיס אני אגיע בע"ה שבוע הבא... נראה מה יהיה
מיקום שירות: או בדרום או בגלילות, עוד לא ידוע
מה המצב: אחלה מצויין ב"ה, ואיתך?

belabula

New member
אני בבית סוף סוף!!

שם: סמדר תאריך גיוס: 7.3.07 תאריך שחרור: 7.3.09 תפקיד בצבא: מנהלת רשת מחשוב נהנה/לא: יש קטעים שכן ויש קטעים שלא. העיקר שביום חמישי הטירונות הזאת נגמרת
מיקום שירות: כרגע מחנה 80 ושבוע הבא כנראה בגלילות
מה המצב: עכשיו אני בבית סוף סוף אחרי ששיגעו אותנו במטבח אז הכל בסדר...

Dawson girl

New member
אפילו אני פה.

שם: נעמי תאריך גיוס: 11.5.06 תאריך שחרור: 10.5.07
תפקיד בצבא: מש''קית תחקור נהנה/לא: לרוב לא. מיקום שירות: "יחידת הבקרה האוירית הצפונית"
מה המצב: אחלה בחלה אח שלי

Y M C A

New member
וואי מלא בתפקיד הזה הם מתנדבים!

אבל לא אמורים לעשות שנה וחצי?

SuGaRBabe1

New member
../images/Emo13.gif

שם: הילה תאריך גיוס: 22.02.06 תאריך שחרור: 21.02.08 תפקיד בצבא: סמב"צית נהנה/לא: זה ממש תלוי במלא דברים, בגדול כן מיקום שירות: חור ליד אילת מה המצב: מגניב :)

שלום ../images/Emo13.gif

שם: עמית תאריך גיוס: 27.3.07 תאריך שחרור: ^
^ תפקיד בצבא: טירון של מודיעין נהנה/לא: אממ, קשה כשצריך לחזור, אבל סה"כ יש גם רגעים כיפיים מיקום שירות: כרגע בסיס בדרום, עוד מעט קורס בגלילות, אח"כ שאיפה לקריה או הצעות שאי אפשר לסרב להן מה המצב: מצב? מצבה??
עזבי אותי.. אני בחופש... הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo187.gif

שם: אורוש תאריך גיוס: 1 בספטמבר 2006 תאריך שחרור: 31 באוגוסט 2008 תפקיד בצבא: ש"ל
נהנה: יאפ יאפ מיקום שירות: ת"א מה המצב: אחלה בחלה, נגמר החג! אפשר לאכול לחםםםםםםםם

Feehilys Girl

New member
../images/Emo72.gif(עכשיו זה כבר כשר)

שם: סהר תאריך גיוס: 25.10.06 תאריך שחרור: 23.10.08 אלא אם כן יוצאת לקצונה ואז עוד שנה תפקיד בצבא: חוקרת מודיעין נהנה/לא: נהנית מאוד מיקום שירות: קריה מה המצב: מעולה

אני!

שם: מאיה המגניבה תאריך גיוס: 16.7.2007 (אני מהבודדים פה שעדיין לא התגייסו) תאריך שחרור: 2009? תפקיד בצבא: אין לי מושג, אבל בחיל האוויר. נהנה/לא: ------ מיקום שירות: ------- מה המצב: מאיה עייפה.

למעלה