נמכר הילד

h a j b i

New member
יאללה, מה אתה נהייה לי צנוע פתאום

ועד מעט תגיד לי שאתה מפחד מעין הרע...

Pink Roses

New member
../images/Emo98.gif מעולה! איזה כיף!

כלי כזה חמוד, מקסים, קטן, ויפה!!!
תהנה ממנו

kangal

New member
ברכונים שייקמון - יש מד דלק נכון ../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif

אני ויובל בילינו היום באכלת אבק את האופנועים שלנו. טוב, הוא את שלו ואני את של... (בקרוב
)

gilbola

New member
שייקה קראת לי דפוק???

למזלך עד מחר אני אשכח את זה. ולאלו שלו טעמו אנדרנלין (Rק) ב80 קמ"ש- זה כמו לעשות סקס לאט-אתה נהנה לא פחות אלא אחרת. רק באהבה.

M O R M

New member
ברוך בואך למשפחת הרוכבים על ה- DRZ400SM

תתחדש! עכשיו בטח כבר תתחיל לחפש זוג גלגלים של דגם E או S עבור הסבה לשטח ב- EBAY. שים לב שעליך גם לקנות דיסקים נוספים של SM עבור סט השטח. (אין צורך במגן דיסק מיותר). המלצות מיגונים לאופנוע: מגיני צד אלומיניום של FCC מגן גחון - ממליץ על מה שמייצר משה מהקליניקה לאופנועים הוד השרון.(תבקש הגנה למשאבת שמן). מגיני רדיאטור קנה איכותיים ב- EBAY. מגיני ידיים קנה כאילו שהאלומיניום יצוק בתוך הפלסטיק (אילו עם הפלסטיק מחובר בברגים נשברים) . תוספות אפשריות : כידון עבה מוגבה יש תחליפיים טובים זולים בארץ. סבל 400 ש"ח וולקוביץ. משכך היגוי EBAY. פנס אחורי קטן -אבנוע.

shayvilk

New member
2008 מגיע עם כידון עבה מקורי, ההבדל היחיד מ07

לא נראה לי שאני הולך לחפש גלגלים של הS או הE... שום דבר לא השתנה בהעדפות הרכיבה שלי בין הKTM לדרוזי... בשבילים שאני פעם במיליון שנה רוכב בהם יותר כיף לפתוח גז עם סליקס. לגבי המיגונים... מגיני צד הם ממש חובה, לפי מה שהבנתי המכסי צד של הדרוזי פריכים כמו פיתה דרוזית שלא הוציאו אותה בזמן מהתנור... מגיני גחון ורדיאטורים לא רלוונטים לרכיבת כביש, אז כל עוד אין בארץ מסלול סופרמוטו שכולל גם קטע שטח, ככה"נ אני לא אצטרך אותם. לגבי הסבל, לא נראה לי.... אין לי סיבה זה פשוט לא נראה לי
פנס אחורי קטן סביר להניח שיגיע עם הזמן (אחרי כמה נפילות ) כידון מגיע סטוק משכח היגוי - ממש לא מובן לי למה... הדרוזי הוא לא בעל היגוי עצבני בכלל. האמת שהוא די נינוח ומשתף פעולה בכיף, אני לא רואה סיבה למשכח היגוי. תודה על ההצעות שי

AVNER XR

New member
שי באתר של גלבה יש הצעות ורעיונות במיגון

הדרוזי.

momi r

New member
מגיני צד FCC

המגינים האלה באים בעצם במקום המכסה הקיים או כ "ציפוי" למה שקיים ? ואם כציפוי איך הם תפוסים ?

M O R M

New member
CFC מדביקים עם סיליקון אדום או שחור

סליחה על הטעות כותבים CFC (ולא כפי שרשמתי בטעות) מחירם כ- 38 דולר כולל משלוח מ- EBAY ולוקח להם כשבוע וחצי להגיע בדואר רגיל. מדביקים אותם עם מריחת סיליקון רגילה (לא השקוף ) בצבע שחור שמתייבש אחרי כשעה וחזק ממש כעבור 24 שעות. אילו לוחות אלומיניום פשוטים שמתאימים בצורה למכסי הצד . הלוחות יחד עם מעט גמישות מהסיליקון מונעים לרוב סדיקת המכסי צד בחבטות שטח. ממליץ להרכיב גם על אופנוע סופרמוטו .

C O L T

New member
הרעיון הזה היה אצלי כבר. בעיה - מה עם החום?

חשבתי של צורת המיגון הזאת בעבר הרחוק, אבל בגלל שמדובר באופנוע מקורר אוויר הנוסע גם ככה בתנאים צפופים וחמים, החלטתי שלא להסתכן. כי יחד עם הסיליקון זה ממש שכבת בידוד. מעניין, DRZ מקורר מים לא מתרגש מזה?

פ ו כ י

New member
מממ. מעניין. קירור המים ב-DRZ מגיע לקייסים?

רמת החום באיזור המגנטו ומכסה המצמד נמוכה משמעותית מאיזור הצילינדר ועד היום לא שמעתי על טיגון מצמדים או סלילים בגלל החיפויים האלה. תיאורטית, ודווקא תוספת האלומיניום שמה עוזרת לפינוי החום.. ד"א מה שמשמיד את מכסה המגנטו בנפילה היא רגלית ההילוכים שחלקה הקדמי בנוי כמו מנקב פחים תעשייתי
המהדרין משייפים את החלק החד הזה ובא לציון גואל.

נכון אבל...

בגלל שהדבק שמחבר בינהם הוא סיליקון - בעצם בנית "צידנית" כפולת דפנות, עם חומר בידוד באמצע. אם היה דבק שמעביר את החום (פוקסילינה תופס?) ולא מבודד אותו - אולי באמת היה שיפור בפיזור החום.

למעלה