נמכר הילד

shayvilk

New member
../images/Emo88.gif נמכר הילד

אחרי שנה וחצי של יחסי אהבה שנאה (האהבה לקחה ובגדול) נמכר היום הDUKE1 620 שלי (או שכבר לא שלי). רובכם בטח לא הספיקו להבין מתי פרסמתי, בשרשור מכירות פרסמתי רק ביום ראשון כך שהוא כבר לא קפץ... ראשון לפנות בוקר פרסמתי, ביום שני כבר הגיע מישהו לראות (הראשון שהתקשר). היום היתה הבדיקה ולאחר כבוד, הוא עבר ליד השישית שלו... אז כרגע אני נטול אופנוע... אל דאגה, מחר או מחרתיים אני אזכה לראשונה בחיי לקרוע את הנילונים מהילד החדש, DRZ400SM.

Spondylus

New member
תהנה מהחדש../images/Emo72.gif

אין סיכוי לראות אותך על אופנוע נורמלי
כזה עים 4 צילינדרים שצורח למעלה
סתם סתם...תהנה.

shayvilk

New member
האמת שלפני חודשיים שקלתי לקנות R750

מאז ומעולם אני מפנטז על 4IL צורח להנעתו (טעות במקור). אני כבר כמה חודשים שוקל את המכירה והמעבר הלאה. קלטתי ביד 2 איזה R חמוד ומאוד מאוד דגדג לי. אחרי זה שמעתי על עוד תאונה קשה של מישהו שאני מכיר. ועוד שרשור נרות בפורום, הפחית מהרצון אבל הוא עדיין היה קיים. לפני כמה שבועות עשינו טיול של סופרמוטו מרכז, חבורה של חולי נפש, חזירי גזים מטורפים על כל הקופסה. צריך לראות אימון שלנו כדי להבין כמה חוליגניות קיימת במעמקי נשמתנו. יצאנו לטיול לאזור הרי ירושלים. המראה של חבורת חולי נפש על סופרמוטרדים בברגי, נוסעים אחד אחרי השני ובקושי נוגעים במצערת היתה מאוד מאוד מוזרה לי בהתחלה. כולנו הרגשנו אי נעימות (אני אישית בפירוש הרגשתי פחד!). הכבישים מלאים בכתמי שמן\סולר, נחשי אספלט בכל פינה, סלעים מצד אחד וסכין קצבים בצורת גדר "בטחון" מצד שני, נהגים שמגיעים מפניה עיוורת כאשר הם בתוך 4\3 מהנתיב שלי בכלל... כל אלה עוררו בי פחד, אני חושב שבתוך כולנו זה עורר. לרוכב הכביש הממוצע זה נשמע מצחיק, פחדנים, אומואים (טעות במקור) חלקכם מריצים בראש. למי שלא טעם את האטרף של לרכב 100 אחוז ממה שיש לו, להרגיש את קצה היכולת שלך לשפר אותה עוד קצת כל פעם, להרגיש את האטרף שבעקיפות כשהמרפק של חבר שלך נוגע בשלך כשאתם נלחמים על האיפקס וכל זה בידיעה שאם אתה מחליק, אתה פשוט מרים את האופנוע וחוזר למסלול. באימון ממוצע, יש 2-3 רוכבים שנופלים... בשנה וחצי שאני רוכב SM, למעט מקרה אחד של רוכב שנזקק לטיפול רפואי ולאחר כמה ימים חזר לעצמו (נו טוב הוא תמיד היה דפוק) לא היתה אצלנו פציעה קשה. כמה רוכבי ספורט יכולים לומר את זה? אני מטורף על אופנועים... וזאת הדרך שלי להוציא את כל מה שאני יכול בצורה יחסית נטולת סיכונים. אם המחיר של זה זה לא לקנות 4IL... שיהיה. אני מסתדר יופי עם להוציא את כל האטרף שלי במסלול סגור או מגרש חניה נטוש

../images/Emo45.gif

שייק'ה לא יכולת לתאר יותר טוב, את הסיבה שלי למשל, לא לקנות איזה סקרימר. אחרי שאתה רוכב בסביבה סטרילית עם חברים שאפשר לסמוך עליהם, ב 100% יכולת וריכוז, קשה מאוד לרכב בכביש ציבורי בצורה ספורטיבית. יש כל כך הרבה דברים שלא תלויים ברוכב שיכולים להכשיל אותו, כל כך הרבה סיכון במקרה שכן פישלת ונפלת, שזה פשוט מוציא את החשק. במסלול או במגרש הראש הרבה יותר פנוי להתעסק בדבר שבאת בשבילו, רכיבה ספורטיבית. נפח המחשבות שעובר לי בראש על כביש ציבורי (מה יהיה אם ההוא בולם? אם אני מאבד פה אחיזה - לאן אחליק ובמה אפגע? הוא ראה אותי? מה יקרה אם אפגע בגדר? מה יקרה אם לא אצליח לבלום? מה יגידו בבית? וכולי)... בנוסף, הפלוס שבמירוצים - למי שבעניין. יחסית זול לתחזוקה, זול לריסוק, זול לקניה... כמה רוכבים ספורטיבים יכולים להגיד שהם נתנו 100% יכולת? שהם התחרו עם אנשים? שהם חוו סוג של מדיטציה וריכוז שמגיע רק כשאתה ב ZONE שלך, במסלול, עם מחשבה אחת: איך אני מקצץ זמן מההקפה הזאת? מי שחווה את זה יודע. מי שחווה את זה על כביש ציבורי - ובכן, לי יש יותר מדי להפסיד בשביל זה, אני לא מתכוון למות על אופנוע בגיל צעיר. זה יוכיח יותר מדי טענות של אנשים, ייתן רוח גבית לאנשי ה"אמרתי לך", יבזבז דמעות של שניים שלושה אנשים.. ובכלל, החיים יפים והמוות משעמם. נכון, אפשר למות גם בבית. נכון, אפשר לרכב על אופנוע ספורט שנים ללא פציעה או מוות. נכון, גם בשטח אנשים נפצעים ונהרגים וגם בסופרמוטו. אבל אני אוהב אופנועים, ואוהב להינות מהשליטה, מהרגש, מהחוויה של לתת 100% יכולת. לעשות את זה, בבטיחות יחסית, אפשר בשלושה מקומות - מסלול, שטח ופלייסטיישן. בחירה נבונה שייק'ה, תתחדש.

../images/Emo26.gifנס-הרים וברגי היו פעם בטוחים לרכיבה.

פעם, לפני 5-6 שנים כשסללו אותם מחדש. היום האספלט שם אכן מלא בכתמי שמן, סולר, נחשי-אספלט ועם אחיזה נמוכה. כך שתגובת הפחד שלך מוצדקת, הכבישים האלה מסוכנים מאוד לרכיבה מבחינה תשתיתית. אני אישית לא מתקרב לאיזור יותר לרכיבות מהסוג שתארת.

yoman321

New member
אני כלכך איתך באותה דעה

סופרספורט קרץ לי רק בגלל עניין הטיולים ספורטיביים . כשהברזתי מהטיול סופרמוטו עבר לי בראש כמה זה שונה ממה שאנחנו עושים כל שבוע, ולמרות שעשיתי כמה טיולים כאלה עם הGS ויש כמה כבישים שאני מפנטז לעשות עם סופרמוטו , אני מת מפחד בגלל שזה לא באמת שטח סטירילי. עכשיו אני ממש בלב שלם על זה שלא הלכתי על CBR . וידעתי בדיוק מה התגובה של בלוזי עוד לפני שפתחתי אותה, והוא ניסח את זה כלכך נכון.

../images/Emo171.gif "חזירי המעי הגס" ../images/Emo171.gif

"סופרמוטו מרכז, חבורה של חולי נפש, חזירי גזים מטורפים על כל הקופסה. צריך לראות אימון שלנו כדי להבין כמה חוליגניות קיימת במעמקי נשמתנו" פחח...החיים נגמרים ב 80 קמ"ש...ווואו איזה מגניבים... מנטליות של רוכבי טימקס עם קסדות סגורות...

../images/Emo45.gif

עדיף להיות הומו עד 80 קמ"ש מאשר טרול פחדן בפורום אתה מוזמן להצטרף לאימון, לקחת סיבוב, מי יודע - אולי תהנה? אבל בטח לא תצא מהארון, טרול.

yoman321

New member
ככה זה כשיש ז' קטן

ובכלל , עוד נכנסים לשטח , שזה לגמריי לאומוהים

../images/Emo171.gif "חזירי המעי הגס" ../images/Emo171.gif

"סופרמוטו מרכז, חבורה של חולי נפש, חזירי גזים מטורפים על כל הקופסה. צריך לראות אימון שלנו כדי להבין כמה חוליגניות קיימת במעמקי נשמתנו" פחח...החיים נגמרים ב 80 קמ"ש...ווואו איזה מגניבים... מנטליות של רוכבי טימקס עם קסדות סגורות...

AVNER XR

New member
מיצו אולי תחסום כבר את הזבל הזה שבא לחרחר

פה רק ריב, החל מהניק וכלה ב2 הודעות בדף זה.

C O L T

New member
וברצינות - צודקים, לפעמים אין ברירה

ומגובה הניק הכחול הדברים נראים אחרת. צריך למחוק ולחסום ולהזהיר לפעמים, אבל לפחות המשכורת שווה!

למעלה