דיון:]

עונה../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif

עניתי פעמיים. הראשון זה מה שההיתי עושה עם היה לי קצת יותר ביטחון עצמי והשני זאת אני
הייתם רוצים ללכת ברחוב ולראות את עפר?ברור
מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מזהים אותו באצע הרחוב?ההיתי אומרת לו שלום ואומרת לו איך קוראים לי, ומבקשת חיבוק
אם הוא היה בדיוק עובר לידכם סתם ברחוב מה הייתם אומרים לו דבר ראשון?היי עפר
[ואז מקווה שהוא יעצור כדי לדבר איתו כמה דקות
]
הייתם רצים אליו?הייתם קוראים לו מרחוק?לא חושבת X:
אם ראיתם אותו מרחוק ואתם לא בטוחים שזה הוא מה תעשו?אני אתקרב כדי לבדוק
הגעתם לעפר וזיהיתם שזה הוא מה הלאה?אני אגיד לו שלום, ואם יש לו זמן אז אדבר איתו קצת
תשארו לדבר איתו או שישר תלכו?ברור שאשאר
הייתם רוצים ללכת ברחוב ולראות את עפר?ברור
מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מזהים אותו באצע הרחוב?ההיתיי מתרגשת כמו מטורפת
אם הוא היה בדיוק עובר לידכם סתם ברחוב מה הייתם אומרים לו דבר ראשון?אממ... ההיתי *מנסה* לדבר איתו
הייתם רצים אליו?הייתם קוראים לו מרחוק?לא
אם ראיתם אותו מרחוק ואתם לא בטוחים שזה הוא מה תעשו?אני אתקרב כדי לבדוק
הגעתם לעפר וזיהיתם שזה הוא מה הלאה?אממ... אם הוא לא עסוק אז אני אנסה לדבר איתו
תשארו לדבר איתו או שישר תלכו?אממ.. תלוי

0ליוש0

New member
חחחחח אחלה:]

בדרך כלל הדיונים האלה באים לי מהשיעמום...חחחחח וסחתיין על הפיצול

esterosh

New member
סוג של...אבל גמאני בערך כמוך.

כאילו מה שאני הייתי עושה ומה שהייתי עושה אם היה לי אומץ.

עידית23

New member
זה מענין

הייתם רוצים ללכת ברחוב ולראות את עפר? ברור שכן.. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מזהים אותו באצע הרחוב? קודם כל קופצת משמחה... חחחחחחחחח ומעכלת שזה באמת הוא.. אם הוא היה בדיוק עובר לידכם סתם ברחוב מה הייתם אומרים לו דבר ראשון? תלוי.. אם הוא לבד ולא באמצע שיחה ת פלאפון אני הייתי עוצרת ואומרת שלום ומה נשמע? הייתם רצים אליו?הייתם קוראים לו מרחוק? לא רצה אליו ממש לא... גם לא קוראת מרחוק.. פדיחות... אם ראיתם אותו מרחוק ואתם לא בטוחים שזה הוא מה תעשו? אני אתקרב עד שאני אזהה ממש הגעתם לעפר וזיהיתם שזה הוא מה הלאה? עוצרים ומדברים. תשארו לדבר איתו או שישר תלכו? אם הוא לבד אז כן.. לפחות דקה... אם אני רואה שהוא לא ממהר לאן שהוא..

מורוש101

New member
עונה

(בלי לקרוא לפי את של האחרים..) הייתם רוצים ללכת ברחוב ולראות את עפר?ממש לא חחח למה נראה לכם שלא?! ברור שהייתי רוצה מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מזהים אותו באצע הרחוב?ממ לא יודעת..נראה לי מודיעה לחברה שהנה עפר אם הוא היה בדיוק עובר לידכם סתם ברחוב מה הייתם אומרים לו דבר ראשון?נראה לי שכלום זה תלוי באותו רגע הייתם רצים אליו?הייתם קוראים לו מרחוק?לא יודעת נגיד במועדון לילה זה שהלכתי אליו היתה החלטה באותו רגע לפני זה חשבתי שאני ממש בישנית ושבטוח לא יהיה לי אומץ ללכת אליו.. אם ראיתם אותו מרחוק ואתם לא בטוחים שזה הוא מה תעשו?אני יתקרב ויבדוק חח הגעתם לעפר וזיהיתם שזה הוא מה הלאה?כמו שכתבתי מקודם לא יודעת זו החלטה שקוראת באותו רגע.. תשארו לדבר איתו או שישר תלכו?אם כבר אזרתי אומץ וניגשתי אליו אז תלוי אם הוא ממהר או לא..

../images/Emo187.gifעונה../images/Emo98.gif

הייתם רוצים ללכת ברחוב ולראות את עפר?כן
מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מזהים אותו באצמע הרחוב?שאלה קשה
גם אם אני אתכנן המון זמן מה להגיד לו,ברגע שאני אראה אותו רוב הסיכויים שאני אהיה פשוט בהלם וייקח לי כמה זמן עד שייצא לי משו מהפה
אם הוא היה בדיוק עובר לידכם סתם ברחוב מה הייתם אומרים לו דבר ראשון?"עפר
:| :|" הייתם רצים אליו?הייתם קוראים לו מרחוק?יכול להיות
אם ראיתם אותו מרחוק ואתם לא בטוחים שזה הוא מה תעשו?אני אנסה להתקרב ככל הניתן בכדי לזהות האם זה הוא באמת
הגעתם לעפר וזיהיתם שזה הוא מה הלאה?נראלי אותה תשובה כמו בשאלה 2
תשארו לדבר איתו או שישר תלכו?אם יהיה לו זמן והכל יהיה בסיידר-אז ברור שאשאר

עונהה=]

הייתם רוצים ללכת ברחוב ולראות את עפר??הייתייי מבקשת ממנו תמונהה..
מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מזהים אותו באמצע הרחוב?הייתי רצה אליווו ומחבקתת אותוו
אם הוא היה בדיוק עובר לידכם סתם ברחוב מה הייתם אומרים לו דבר ראשון?שאניי חולהה עליווו ואני מעריצה שלווו היייתי רצהה אליווווו
אם ראיתם אותו מרחוק ואתם לא בטוחים שזה הוא מה תעשו?הייתי הולכת בכיוון שלו..בלי שהוא יחשוד...
הגעתם לעפר וזיהיתם שזה הוא מה הלאה?היה יורד לי הלבבב והייתי מבקשת ממנו כלל דברר
תשארו לדבר איתו או שישר תלכו?מממ..חחחחח אין לי מושג..נראה לי שאני ילך..בטח יהיה לו עינינים אחרים על הראש..הוא לא צריך מעריצות עכשיו על הראש...

למעלה