דיון:]

0ליוש0

New member
../images/Emo88.gifדיון:]../images/Emo88.gif

למה? כי באלי:] וסתם דיברתי עם מיתרוש שהיא עוד תפגוש את עפר ואמרתי לה "אולי יום אחד תלכי ברחוב ותראי אותו" וסתם חשבתי לעצמי לפתוח על זה דיון...מה יקרה אם יום בהיר אחד תלכו ברחוב ותתקלו בעפר... אז לשאלות
הייתם רוצים ללכת ברחוב ולראות את עפר?
מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מזהים אותו באצע הרחוב?
אם הוא היה בדיוק עובר לידכם סתם ברחוב מה הייתם אומרים לו דבר ראשון?
הייתם רצים אליו?הייתם קוראים לו מרחוק?
אם ראיתם אותו מרחוק ואתם לא בטוחים שזה הוא מה תעשו?
הגעתם לעפר וזיהיתם שזה הוא מה הלאה?
תשארו לדבר איתו או שישר תלכו? וזהו..חחחחחח אלה תוצאות השיעמום והמחשבות שלי עם עצמי

מ א י י ק

New member
עונה =]../images/Emo19.gif

הייתם רוצים ללכת ברחוב ולראות את עפר? כן
מן הסתם
מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מזהים אותו באמצע הרחוב? אומר לו שלום ומדבר איתו
אם הוא היה בדיוק עובר לידכם סתם ברחוב מה הייתם אומרים לו דבר ראשון? "היי עפר
"
הייתם רצים אליו? הייתם קוראים לו מרחוק? הייתי קורא לו,ואח"כ רץ,ואם הוא לא היה שם לב שקראתי לו אז הייתי רץ בכל מקרה
אם ראיתם אותו מרחוק ואתם לא בטוחים שזה הוא מה תעשו? אני אקרא לו ואראה אם הוא מסתובב
הגעתם לעפר וזיהיתם שזה הוא מה הלאה? אומרים לו "היי עפר אני מעריץ שלך
"
תשארו לדבר איתו או שישר תלכו? אני אשאר לדבר איתו
אני אלך איתו את כל הרחוב מצידי

esterosh

New member
עונה.

הייתם רוצים ללכת ברחוב ולראות את עפר? כן. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מזהים אותו באצע הרחוב? מוציאה מצלמה חחח אם הוא היה בדיוק עובר לידכם סתם ברחוב מה הייתם אומרים לו דבר ראשון? לא נראה לי שהייתי מדברת איתו. אני ביישנית. הייתם רצים אליו?הייתם קוראים לו מרחוק?לא. אם ראיתם אותו מרחוק ואתם לא בטוחים שזה הוא מה תעשו? כלום.אשאר סקרנית. הגעתם לעפר וזיהיתם שזה הוא מה הלאה? הכי הרבה שאני אגיד לו , זה כיף לי לראות אותך בטלוויזיה . תשארו לדבר איתו או שישר תלכו? תלוי אם הוא יהיה עסוק, ואם אני לא אתבייש . האמת שאם הייתי רוצה לראות אותו אני מאמינה שזה כבר היה קורה, אבל כנראה אני מעדיפה שלא.

מיתרוש5

New member
וואי זה משהו שאני חושבת עליו כל יום

אני רצינית..ואני שמחה שאני המוזה שלך..חח.. הייתם רוצים ללכת ברחוב ולראות את עפר? ברוררררררר מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מזהים אותו באצע הרחוב? רצים אליו ומסבירים לו על העניין עם חברה שלי.. אם הוא היה בדיוק עובר לידכם סתם ברחוב מה הייתם אומרים לו דבר ראשון? על חברה שלי ושאני מאושפזת עליו.. הייתם רצים אליו?הייתם קוראים לו מרחוק? גם וגם..חח.. אם ראיתם אותו מרחוק ואתם לא בטוחים שזה הוא מה תעשו? אתקרב ואני אבדוק..חח..או שאני יגיד עפר?! הגעתם לעפר וזיהיתם שזה הוא מה הלאה? כמה פעמים אותה שאלה רק בצורה אחרת?!חח..אני ידבר איתו על ה-כ-ל..סתאםם..לא יודעת נחכה ונראה שנהיה שם... תשארו לדבר איתו או שישר תלכו? ברור שאני ישאר לדבר איתו!! זה חלום חיי!!!! תשאלו מי שאתם רוצים אני כב ר מתכננת איך זה יהיה ואיפה.. שאני אראה אותו בסוף אני יתעלף..זה גם פנטזיה שלי והוא יטפל בי..חח.. אני יודעת שאני מוזרת..חח..

עונה

הייתם רוצים ללכת ברחוב ולראות את עפר? לא ממש אכפת לי מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מזהים אותו באצע הרחוב? אולי מצטלם איתו בפלא אם הוא היה בדיוק עובר לידכם סתם ברחוב מה הייתם אומרים לו דבר ראשון? כלום הייתם רצים אליו?הייתם קוראים לו מרחוק? לא אם ראיתם אותו מרחוק ואתם לא בטוחים שזה הוא מה תעשו? יבדוק הגעתם לעפר וזיהיתם שזה הוא מה הלאה? הנה עפר שכטרררררר חחחחחחחח תשארו לדבר איתו או שישר תלכו? תלויי למה לא?

מיתרוש5

New member
אור הזכרת לי משהו..קבלו..

חברה של אמא שלי הלכה בשנקין עם הבו שלה ופתאום הוא צועק "הנה עפר שכטר!!!!" ואז עפר בא אליו ומתחיל להדבר איתו "היי, מה קורה?? כמה זמן לא ראיתי אותך.. איך אתה מרגיש (וכו')?? תזכיר לי איך קוראים לך.." והוא התחיל לדבר איתו..!! איזה חמודדדדדדדדדדדד

0ליוש0

New member
אור חמוד:]

אם אני הייתי איתך באותו הרגע והיינו רואים אותו מרחוק היינו הולכים אליו הבנת?חחחחחחחחחחחחחחחחחח

0ליוש0

New member
אותך!

ואור תתחיל לשנות גישה בקשר לעפר..חחחחחחח כדאי לך אתה יודע על מה אני מדברת...חחחחחחחחחח וכל עוד אתה איתי הוא יעניין אותך!

למעלה