דיון:]

liza k

New member
עונה../images/Emo215.gif

הייתם רוצים ללכת ברחוב ולראות את עפר? כן=]] כמו כל בנאדם נורמלי שמעריץ את עפר
מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מזהים אותו באצע הרחוב? אם הייתי עם חברה\ידיד הייתי אומרת שיבוא איתי ויגש אליו ואז נראה כבר, ואם הייתי לבד לא יודעת מה הייתי עושה
אם הוא היה בדיוק עובר לידכם סתם ברחוב מה הייתם אומרים לו דבר ראשון? לא יודעתת.. קודם צריך שזה יקרה אני לא יכולה סתם ככה לתכנן
אי אפשר ככה, אני תמיד מנסה לחשוב מה באמת אני אגיד לו שכאני אראה אותו אבל אף פעם לא באמת מצאתי מילים.. הייתם רצים אליו?הייתם קוראים לו מרחוק? לא יודעת.. כמו שאמרתי, הרגע הזה צריך לקרות (בע"ה) בשביל שאני אדע בדיוק אם ראיתם אותו מרחוק ואתם לא בטוחים שזה הוא מה תעשו? אעבור לידו הגעתם לעפר וזיהיתם שזה הוא מה הלאה? נראה כבר מה הלאה, כשזה יקרה
תשארו לדבר איתו או שישר תלכו? לא יודעת..

0ליוש0

New member
עונה לעצמי חחחחח

הייתם רוצים ללכת ברחוב ולראות את עפר?בטח למה לא? מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מזהים אותו באמצע הרחוב?בודקת אם זה הוא..חחחח אם הוא היה בדיוק עובר לידכם סתם ברחוב מה הייתם אומרים לו דבר ראשון?"עפר?" הייתם רצים אליו?הייתם קוראים לו מרחוק?הייתי הולכת מהר אליו אבל לא רצה חחחחחח אולי זה בכלל לא הוא אם ראיתם אותו מרחוק ואתם לא בטוחים שזה הוא מה תעשו?מתחילה ללכת מהר לכיוון ובודקת מה יש להפסיד? הגעתם לעפר וזיהיתם שזה הוא מה הלאה?אני ישאל אותו אם הוא זוכר אותי חחחחחחח וכל השאר מה שיבוא לי להגיד באותו הרגע חחחח אני יבקש להצתלם איתו ואיך שאני מכירה את עצמי אני לא יוכל להגיד לו כל מה שאני רוצה אולי חלק קטן מאד... תשארו לדבר איתו או שישר תלכו?טיפה כן אבל אם אני רואה שהוא ממהר לאנשו או שהוא עסוק או משו אני ילך כדי לא להטריד אותו יותר מדי...חחחחח

מיתרוש5

New member
ברור שאם הוא ממהר נלך..חח..

וגמני כמו שאני מכירה את עצמי אני יקפא במקום!!!!

t o m k a

New member
אימלה כמה הזנחתי פה, הנה שבתי :)

הייתם רוצים ללכת ברחוב ולראות את עפר? מי לא?! מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מזהים אותו באצע הרחוב? אומרים אומיגד לבן האדם הראשון שהיה לידי. צורחת לה בשקט עפרררררר רצה אליו עומדת נועצת בו מבט ואומרת לו אומיגד עפרררררר. וזהו בערך אם הוא היה בדיוק עובר לידכם סתם ברחוב מה הייתם אומרים לו דבר ראשון? עפררררררררררררררררררררר הייתם רצים אליו?הייתם קוראים לו מרחוק? לא:| פדיחה אם ראיתם אותו מרחוק ואתם לא בטוחים שזה הוא מה תעשו? נתקרב......... ?! הגעתם לעפר וזיהיתם שזה הוא מה הלאה? יצרח כמו משוגעת. ידבר איתו. יראה לו תאסמאסים שהוא שלח וישאל אותו אם זה הוא. לפי הטלפון. תשארו לדבר איתו או שישר תלכו? סביר להניח שאחרי שאני יצרח כמו מטורפת, הוא ילך לפני.

esterosh

New member
ליה אני רוצה לברך אותך על

הילדה שפתחה דיון וזכתה להכי הרבה תגובות...מזל טוב.

0ליוש0

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif

ואני רוצה להודות לילדה שבירכה אותי הכל מהשיעמום של אתמול בערב..חחחחח תמיד שמשעמם לי אני מגיעה למחשבות משונות של מה היה קורה אם וכאלה חחחחחחחחחחחחח

למעלה