And all the good Things came to end...

ניר יקר ../images/Emo24.gif

עוד הספקתי לדבר איתך מעט הבוקר במסנג'ר, אבל בכל מקרה שיהיה לך הכי כיף שיכול להיות. אני בטוחה שהם יאהבו אותך שם כמו שאנחנו אוהבים אותך כאן. העיקר שאתה במסגרת שתעניק לך את האפשרויות שבהן היה לך קשה בלעדיהן. מאחלת לך המון אושר וחברויות חדשות ונפלאות במקום החדש. אנחנו לא בורחים לשום מקום. נתגעגע

sachar123

New member
Niroooooooooo

טוב עשינו פרידה קצרה אתמול במייפל ביקשת שאקרא גם פה ואגיב אז בשמחה: מהשיחות שלנו בזמנו במסן הייתי מודע למצבך ולקשיים האובייקטיבים הקיימים ונדהמתי ואף שמחתי לגלות אדם מלא שמחת חיים שמצליח עם כל הקושי להיות איתנו באש ובמים הסוערים של משחק הרשת המדהים הזה. אפילו חתונה הצלחנו להגשים, בהתחלה אתה חיכית לנו, אחרי זה אנחנו חיכינו לך, אמנם לא היו הרבה משתתפים אבל לא חשובה הכמות אלה האיכות
אז דמותך המייפלית נשואה גם היא.... שלא ישמע כ"הספד" חס וחלילה סתם תיאור קצר של מה שעברנו.... הטירוף של השגת המפות בסינגפור בזמן הדאבלים האין סופיים... המלחמה על האוטו שהגג שלו כבר נמעך מהעמידה שלך עליו... האכזבה שברמה 80 שכל כך חיכית לה לא הצלחת כל כך להלחם ב- leafre אבל הצלחת לעברו גם את זה ולעלות עוד כמה רמות על מנת שדמותך המייפלית תהיה נכונה ומוכנה לקרבות המרים גם בעיר זאת..... ועוד סיפורים רבים ואחרים.... מאחל לך את הטוב ביותר ניר, באמת.... אני בטוח שבמעון החדש לא יודעים איזה אדם נפלא הם עומדים לקבל אשר בטוחני יעורר הערצה אצל רבים (אולי גם רבות
) שם..... אתה יכול להיות השגריר של MS במעון ובטוחני שלאחר שתקלט שם לא יהיה אחד שלא ישמע ממך שם על המשחק והחברים.... המון המון המון בהצלחה !!! שחר וטל...

tinkiwinky

New member
כל סוף הוא התחלה חדשה - נירוש!

אוהבת אותך חמוד ומאחלת לך כל האושר בחיים . רואים שאתה שש ומתרגש למעבר ואני מאחלת לך שם המון חיים במלוא מובן של המילה. וכמובן תוך ציפיה שתשתף אותנו בחויותיך. אגב גם לי יש את המסן שלך אבל עד שיהיה לך אין מה לעשות. ושוב חיבוק גדול של דב והמון טוב טוב ואושר.

xFade

New member
../images/Emo95.gif ניר ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

המוןןן בהצלחה במקום החדש. אתגעגע

P o o f i

New member
מאחלת לך המון בהצלחה ../images/Emo24.gif

ושהכל יעבור בקלות.
אתגעגע!

D amaged R oses

New member
יקירי../images/Emo140.gif

אני מאחלת לך המון אושר, ואני מקווה שתהנה ותפיק את המיטב מהמקום הזה
אני אתגעגע מאוד, [מי יעדכן אותי על flyff?
] אני מקווה שלא תשכח אותנו, האנשים הקטנים, ותשמור על קשר מידי פעם
אוהבת אותך

למעלה