Don Nirtin
New member
../images/Emo87.gif And all the good Things came to end...
זהו. כמו שכתבתי השבוע- מחר ב10 בבוקר אני כבר לא אהיה ממש בסביבה. אני עומד לעבור תקופה חדשה ומפתיעה, מרגשת, ובעיקר, NEW ADV. (למאור- הרפתקאות חדשות...) אז למי שלא יודע, מעון הנכים בגילה הוא מעון השוכן בתוכו 70 דירים. יש כמה זוגות נשואים שם. רובם נמצאים שם כבר כמה וכמה שנים (שמעתי על אחד שגר שם 40 שנה...). -אוכל -חדר לעצמי (בינתיים, עד שימצאו שותף) -דאגה לעבודה והסעה לעבודה -חוגים -פעילויות -למצוא חיים -בן זוג (או בת זוג. מה שיבוא קודם) -חיי חברה וכהנה וכהנה. כל מה שבעצם אדם נורמלי אמור לעשות. ועד עכשיו לא היה לי מסגרת לעשות אותו. אז זה מה שהולך לקרות ממחר- אני אהיה פחות ופחות במייפל (למעשה, אעריך את זה אם מישהו ייכנס על הפרטים וידאג לארטמסיו
), אהיה פה מדי פעם בפורום (יש להם חדר מחשבים
יששששששש
) אבל מהמסן איעלם לזמן מה. אני חוזר הביתה בסופ"שים, אבל אני רוצה להספיק דברים שאני לא עושה במהלך השבוע (סידרות, כרגע זה דם אמיתי
), ובעיקרון הרעיון הכללי הוא שהזמן הקרוב הוא קריטי ביותר בשבילי כי אני צריך להיקלט וכל השיט... למעוניינים, זה מס' הטלפון שלי להודעות SMS: נעמונת (מסן/ מסר) איריס (מסן/מסר) איציק (מסן/מסר) עדיפות נמוכה לפנייה אליו. הוא הורס פלאפונים סדרתי
. אנה (מסן/מסר) כל אחד מהם מחזיק את הפלאפון שלי.
אני אתגעגע לביגניר אבל נו, ביגניר לא יזוז לשום מקום, נכון?
Nir DLN ברה/BigNir 28 בפברואר 2009. נ.ב- חסר לכם שאתם לא דואגים לי. אני זוכר אותכם...
זהו. כמו שכתבתי השבוע- מחר ב10 בבוקר אני כבר לא אהיה ממש בסביבה. אני עומד לעבור תקופה חדשה ומפתיעה, מרגשת, ובעיקר, NEW ADV. (למאור- הרפתקאות חדשות...) אז למי שלא יודע, מעון הנכים בגילה הוא מעון השוכן בתוכו 70 דירים. יש כמה זוגות נשואים שם. רובם נמצאים שם כבר כמה וכמה שנים (שמעתי על אחד שגר שם 40 שנה...). -אוכל -חדר לעצמי (בינתיים, עד שימצאו שותף) -דאגה לעבודה והסעה לעבודה -חוגים -פעילויות -למצוא חיים -בן זוג (או בת זוג. מה שיבוא קודם) -חיי חברה וכהנה וכהנה. כל מה שבעצם אדם נורמלי אמור לעשות. ועד עכשיו לא היה לי מסגרת לעשות אותו. אז זה מה שהולך לקרות ממחר- אני אהיה פחות ופחות במייפל (למעשה, אעריך את זה אם מישהו ייכנס על הפרטים וידאג לארטמסיו