שאלון

S h A b i T

New member
יאללה :)

שם: עלמוג גיל: 16 וחצי. מין: טוב תודה. מזל: טלה. תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) אז איפה עוד יש תכניות?!?!!?!?!?!? ספר אהוב? הנעלמים. יצאת מהמדינה? כה. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? אם חבר שלי בולמי זה נחשב? שחית בעירום? אני לא סגורה על עצמי בנושא. חח. ברחת מהבית? כה. התחילו איתך? כה. צפרו לך? כה. נשארת ער כל הלילה? כה. לא אכלת יום שלם? כה. דיברת בטלפון כל הלילה? כה. הרגת מישהו? ב-רור. נישקת מישהו מאותו מין? כה. בגדו בך? כה. הרגת חיה בטעות? כה. הרגת חיה בכוונה? כה. גנבת משהו? כן, היום גנבתי משו עם בן אבל תפסו אותנו והיה לא כלכך נחמד. פגעת בעצמך? כן. רצית למות? מפתאום, אנחנו אנשים שמחים. עישנת סיגריות? כן. עישנת נרגילה? כן. ניסית סמים? כן. שתית אלכוהול? כן. השתכרת? כן. התנשקת? כן. ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן. עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן. עשית קעקוע? לא. הסתפרת? חלילה. השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן.. זרקתי על טישלר זית. צללת עם דולפינים? כן. קפצת כתה? לא. היית ערום בציבור? לא.. היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? כן. לתקופה ממושכת? כן. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן כושילאמאשלו. 849.70. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כה התאפרת? כה. רצית להיות משהו שאתה לא? יש מצב. רצית להיות בן המין השני? כן, ילדות קשה. התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן. עברת יישור שיניים? לא, אבל גל ממליץ לי על אחד כזה.. היו לך משקפי ראייה? יש לי. הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כה. התביישת בהורים שלך? כן. שיקרת למישהו? כן. היית מאוהב? לא סגורה על זה. התעלפת? כן. נשברה לך שן? אח שלי הביא לי פעם אגרוף לפה ושבר לי. חח. עשית למישהו היקי? כן. עשו לך? כן. נעצרת? כמעט היום :( קיבלת נכשל בתעודה? בכתה ט'.. חח. שברת עצם בגוף? ניסיתי. חחחחחח רכבת על אופניים? כן. רכבת על סוס? כן. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא. שיחקת כדורסל? כן. שיחקת כדורגל? כן. הלכת מכות? ברור :) שיחקת טאקי? ברור :) שיחקת מונופול? ככן. שיחקת שש-בש? ממש ממש ממש מזמן. אני אפילו לא זוכרת איך משחקים. הוצאת מלא כסף על שטויות? כן. הברזת מבצפר? כן. התחרטת על משהו שעשית? כן. היית אובססיבי כלפי משהו? כן, כזאת אני. היית מאושר? לרגע מסוים.. כן. התנצלת על משהו שעשית? כן. היית מכור למשהו? כן. היית כל הלילה על המחשב? כן. התקלחת עם מישהו? כן. קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן. זכרת חלום? כן. נרדמת בשיעור? כן. העברת פתקים בשיעור? כן. תפסו אותך? לא. בחיים. ביצעת אקט מיני בבית הספר? כן. ביצעת אקט מיני בשירותים? בשירותים בביצפר :) התעקשת על משהו מטופש? כן. הברזת למישהו בלי להודיע? כן. התחרפנת? כן. נכנסת למצב כפית? כן. ביקרת אצל פסיכולוג? כן. חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כן. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? עדיין מחכה.. חה חה רקדת בגשם? כן. צרחת מפחד? כן. היית 'צומי' במודע? אני לא ממש בנאדם כזה.. שנאת את עצמך? כן. צעקת על מישהו? כן. קינאת במישהו אחר? כן. היית גאה בעצמך? כן. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן. בכית בגלל מישהו? כן. בכית בגלל מישהי? כן. עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? כן. בכית בסרט? כן. היית על במה? כן. היית מחוייב למישהו? חחחחחח, בטח. הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? היו ימים.. התעלמת ממישהו בכוונה? כן. סיננת מישהו בטלפון? כן. ניתקת למישהו בפרצוף? כן. רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן. נשבר לך הלב? כן. שברת לב? יכול להיות. השם שלך הופיע בעיתון? כן.

TiShLeR Michal

New member
זרקת עליי גם זין!

וזה שימוש באיברים מוצנעים שלא בצינעה! אבל מזה משנה..?

=] אל תעזביני את המלאך שלי

שם:עדי גיל:עוד חודשיים 16 מין:נקבה מזל:דגים תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן)אנערף ספר אהוב?שקרים שסיפרתי לעצמי יצאת מהמדינה? כה אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?לא שזכור לי שחית בעירום?באמבטיה נחשב? ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כה צפרו לך? כה נשארת ער כל הלילה?כה לא אכלת יום שלם?כה דיברת בטלפון כל הלילה?כה הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין?לא בגדו בך? כה הרגת חיה בטעות?לא שאני יודעת הרגת חיה בכוונה? לא גנבת משהו? כה...סוכרייה על מקל פגעת בעצמך? כה רצית למות?כה עישנת סיגריות?כה עישנת נרגילה? כה ניסית סמים? כה שתית אלכוהול? כה השתכרת? לא =] התנשקת? כה ישנת עם בן המין השני בלי סקס?כה עשית או תכננת לעשות פירסינג? כה עשית קעקוע? אני אעשה הסתפרת? כה השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?כה צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור?לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?אולי לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? נראה לכם? נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כה התאפרת? כה רצית להיות משהו שאתה לא?כה רצית להיות בן המין השני? כה התקלחת יותר מפעמיים ביום? כה עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך?כה התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? כה היית מאוהב? כה ועדיין התעלפת? כה נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? לא =] עשו לך? כה נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה?לפני 4 שנים שברת עצם בגוף? כה רכבת על אופניים? כה רכבת על סוס? כה רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?כה שיחקת כדורסל? כה שיחקת כדורגל? כה הלכת מכות? כה שיחקת טאקי? כה שיחקת מונופול?כה שיחקת שש-בש? כה הוצאת מלא כסף על שטויות? לא הברזת מבצפר? לא התחרטת על משהו שעשית?כה היית אובססיבי כלפי משהו? כה היית מאושר? כה התנצלת על משהו שעשית?כה היית מכור למשהו? כה היית כל הלילה על המחשב?לא התקלחת עם מישהו? כה קמת באמצע הלילה סתם ככה?כה זכרת חלום?כה נרדמת בשיעור?לא ממש העברת פתקים בשיעור? כה תפסו אותך? כה ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? כה התעקשת על משהו מטופש? כה הברזת למישהו בלי להודיע? בטעות התחרפנת? כה נכנסת למצב כפית?כה ביקרת אצל פסיכולוג? כה חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כה רקדת בגשם? כה צרחת מפחד? כה היית 'צומי' במודע?לא שנאת את עצמך? כה צעקת על מישהו? כה קינאת במישהו אחר? כה היית גאה בעצמך? כה הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כה בכית בגלל מישהו?כה בכית בגלל מישהי? כה עשית משהו שלא חשבת שתעשה?כה אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כה הופעת בציבור בפיג'מה? כה בכית בסרט? כה היית על במה? כה היית מחוייב למישהו?כה הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?כה התעלמת ממישהו בכוונה? כה סיננת מישהו בטלפון? כה ניתקת למישהו בפרצוף? כה רצית לצרוח ולא עשית את זה? כה נשבר לך הלב?כה שברת לב?לא בכוונה השם שלך הופיע בעיתון?לא

Z A M i

New member
../images/Emo3.gif

שם: נטלי גיל: 17 עוד...5 ימים..
אני עומדת למותתתת
מין:נקבה מזל: גדי תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) חברים סאות'פארק, אבודים
, וכו'. ספר אהוב? הנסיך הקטן?
יצאת מהמדינה?
אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?
שחית בעירום?
בילדותי. ברחת מהבית?
התחילו איתך?
צפרו לך?
נשארת ער כל הלילה?
[מט'ורפת
לוקה
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
הרגת מישהו?
מנטלית. נישקת מישהו מאותו מין?
|גאוה| בגדו בך?
שידוע לי. הרגת חיה בטעות?
הרגת חיה בכוונה?
גנבת משהו?
חס ושלום.
פגעת בעצמך?
רצית למות?
עישנת סיגריות?
עישנת נרגילה?
ניסית סמים?
[היום חלמתי שכן אבל עזבו] שתית אלכוהול?
השתכרת?
התנשקת?
ישנת עם בן המין השני בלי סקס?
עשית או תכננת לעשות פירסינג?
עשית קעקוע?
הסתפרת?
השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?
עשיתי ממנו כמו דלעת של הלוואין. צללת עם דולפינים?
קפצת כתה?
היית ערום בציבור?
היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?
לתקופה ממושכת?
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?
נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?
התאפרת?
רצית להיות משהו שאתה לא?
רצית להיות בן המין השני?
התקלחת יותר מפעמיים ביום?
עברת יישור שיניים?
היו לך משקפי ראייה?
הרגשת שאתה בוגד בעצמך?
התביישת בהורים שלך?
שיקרת למישהו?
היית מאוהב?
התעלפת?
נשברה לך שן?
עשית למישהו היקי?
עשו לך?
נעצרת?
קיבלת נכשל בתעודה?
שברת עצם בגוף?
רכבת על אופניים?
רכבת על סוס?
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?
אם רק הייתי יודעת לרקוד.. שיחקת כדורסל?
שיחקת כדורגל?
הלכת מכות?
חלשה..
שיחקת טאקי?
שיחקת מונופול?
שיחקת שש-בש?
הוצאת מלא כסף על שטויות?
הברזת מבצפר?
התחרטת על משהו שעשית?
היית אובססיבי כלפי משהו?
היית מאושר?
התנצלת על משהו שעשית?
היית מכור למשהו?
היית כל הלילה על המחשב?
התקלחת עם מישהו? שהייתי קטנה אולי
קמת באמצע הלילה סתם ככה?
זכרת חלום?
נרדמת בשיעור?
העברת פתקים בשיעור?
תפסו אותך?
ביצעת אקט מיני בבית הספר? תגדירו 'אקט מיני' ביצעת אקט מיני בשירותים?
התעקשת על משהו מטופש?
הברזת למישהו בלי להודיע?
התחרפנת?
נכנסת למצב כפית?
ביקרת אצל פסיכולוג?
חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?
חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?
רקדת בגשם?
צרחת מפחד?
היית 'צומי' במודע?
שנאת את עצמך?
צעקת על מישהו?
קינאת במישהו אחר?
היית גאה בעצמך?
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?
בכית בגלל מישהו?
בכית בגלל מישהי?
עשית משהו שלא חשבת שתעשה?
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
לא זוכרת משהו כזה. היית על במה?
היית מחוייב למישהו?
הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?
התעלמת ממישהו בכוונה?
סיננת מישהו בטלפון?
ניתקת למישהו בפרצוף?
רצית לצרוח ולא עשית את זה?
נשבר לך הלב?
שברת לב?
השם שלך הופיע בעיתון?בערוץ הילדים, הכי שווה..

עה.

שם: אלונה גיל: 14 מין: נ מזל: ביש. [אריה] תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) טופמודל ספר אהוב? מישהו לרוץ איתו יצאת מהמדינה?
אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?
שחית בעירום?
ברחת מהבית? כמעט. התחילו איתך?
צפרו לך? ישמצב נשארת ער כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
הרגת מישהו?
נישקת מישהו מאותו מין?
בגדו בך?
הרגת חיה בטעות?
הרגת חיה בכוונה?
גנבת משהו?
פגעת בעצמך?
רצית למות? כרגע, למשל. עישנת סיגריות?
עישנת נרגילה?
ניסית סמים? נבר. ולא אנסה. שתית אלכוהול?
השתכרת?
התנשקת?
ישנת עם בן המין השני בלי סקס?
עשית או תכננת לעשות פירסינג?
עשית קעקוע?
הסתפרת?
השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?
צללת עם דולפינים?
קפצת כתה?
היית ערום בציבור?
היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?
לתקופה ממושכת?
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?
נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?
התאפרת?
רצית להיות משהו שאתה לא?
רצית להיות בן המין השני?
התקלחת יותר מפעמיים ביום?
עברת יישור שיניים?
היו לך משקפי ראייה?
הרגשת שאתה בוגד בעצמך?
התביישת בהורים שלך?
שיקרת למישהו?
היית מאוהב?
התעלפת?
נשברה לך שן?
עשית למישהו היקי?
עשו לך?
נעצרת?
קיבלת נכשל בתעודה?
שברת עצם בגוף?
רכבת על אופניים?
רכבת על סוס?
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?
שיחקת כדורסל?
שיחקת כדורגל?
הלכת מכות?
שיחקת טאקי?
שיחקת מונופול?
שיחקת שש-בש?
הוצאת מלא כסף על שטויות?
הברזת מבצפר?
התחרטת על משהו שעשית?
היית אובססיבי כלפי משהו?
היית מאושר?
התנצלת על משהו שעשית?
היית מכור למשהו?
היית כל הלילה על המחשב?
התקלחת עם מישהו?
קמת באמצע הלילה סתם ככה?
זכרת חלום?
נרדמת בשיעור?
העברת פתקים בשיעור?
תפסו אותך?
ביצעת אקט מיני בבית הספר?
ביצעת אקט מיני בשירותים?
התעקשת על משהו מטופש?
הברזת למישהו בלי להודיע?
התחרפנת?
נכנסת למצב כפית?
ביקרת אצל פסיכולוג?
חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?
חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?
רקדת בגשם?
צרחת מפחד?
היית 'צומי' במודע?
שנאת את עצמך? [תמיד] צעקת על מישהו?
קינאת במישהו אחר?
היית גאה בעצמך?
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?
בכית בגלל מישהו?
בכית בגלל מישהי?
עשית משהו שלא חשבת שתעשה?
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
היית על במה?
היית מחוייב למישהו?
הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?
התעלמת ממישהו בכוונה?
[מילי, שני ולילוש ראו. היה מצחיק] סיננת מישהו בטלפון?
ניתקת למישהו בפרצוף?
רצית לצרוח ולא עשית את זה?
נשבר לך הלב?
שברת לב?
השם שלך הופיע בעיתון?

ליאורנ

New member
יאללה..שאלון אחרון ל-2005

שם:איתן גפן גיל:19 וחודשיים מין:זכר מזל:עקרב תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) הישרדות ספר אהוב? הארי פוטר
יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? כן שחית בעירום? כן!!
ברחת מהבית? כשהייתי קטן...מלא התחילו איתך? כן צפרו לך? כן,וכמעט דרסו אותי נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא נראה לי... הרגת מישהו? חלילה וחס נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא שאני יודע...אולי הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? כן,לצערי רצית למות? כן,כל אחד רוצה לפעמים...אבל לא כולם מנסים עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? כן שתית אלכוהול? אה,כן. השתכרת? כן... התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? יותר מדי פעמים...לצערי.. עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן עשית קעקוע? כן הסתפרת? כן,צבא השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? מלחמת אוכל... צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? כן לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? פורים רצית להיות משהו שאתה לא? כל דבר שאני ירצה להיות,אני יוכל. רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? שגרת יום עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? כן הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? כן שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? לא ממש נשברה לך שן? כן,בקטנה עשית למישהו היקי? כן עשו לך? כן נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול?כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן... הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן,כולנו בני אדם היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן,ממש ממזמן... התנצלת על משהו שעשית? כן,לא מתבייש להתנצל אם אני חושב שטעיתי היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? אני בצבא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור?לא העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לא ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? חח כן ביקרת אצל פסיכולוג? לא ממש חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לעולם לא רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? כן,אח הסרטי אימה של היום זה לא מה שהיה פעם... היית 'צומי' במודע? כן שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? לא בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא,כי לא אמרתי את זה אף פעם ישירות.. הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? כן שברת לב? כן השם שלך הופיע בעיתון? כן וואי זה היה ממש מהיר...יום טוב ושנה חדשה טובה לכולם

למעלה