S h A b i T
New member
יאללה 
שם: עלמוג גיל: 16 וחצי. מין: טוב תודה. מזל: טלה. תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) אז איפה עוד יש תכניות?!?!!?!?!?!? ספר אהוב? הנעלמים. יצאת מהמדינה? כה. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? אם חבר שלי בולמי זה נחשב? שחית בעירום? אני לא סגורה על עצמי בנושא. חח. ברחת מהבית? כה. התחילו איתך? כה. צפרו לך? כה. נשארת ער כל הלילה? כה. לא אכלת יום שלם? כה. דיברת בטלפון כל הלילה? כה. הרגת מישהו? ב-רור. נישקת מישהו מאותו מין? כה. בגדו בך? כה. הרגת חיה בטעות? כה. הרגת חיה בכוונה? כה. גנבת משהו? כן, היום גנבתי משו עם בן אבל תפסו אותנו והיה לא כלכך נחמד. פגעת בעצמך? כן. רצית למות? מפתאום, אנחנו אנשים שמחים. עישנת סיגריות? כן. עישנת נרגילה? כן. ניסית סמים? כן. שתית אלכוהול? כן. השתכרת? כן. התנשקת? כן. ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן. עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן. עשית קעקוע? לא. הסתפרת? חלילה. השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן.. זרקתי על טישלר זית. צללת עם דולפינים? כן. קפצת כתה? לא. היית ערום בציבור? לא.. היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? כן. לתקופה ממושכת? כן. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן כושילאמאשלו. 849.70. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כה התאפרת? כה. רצית להיות משהו שאתה לא? יש מצב. רצית להיות בן המין השני? כן, ילדות קשה. התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן. עברת יישור שיניים? לא, אבל גל ממליץ לי על אחד כזה.. היו לך משקפי ראייה? יש לי. הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כה. התביישת בהורים שלך? כן. שיקרת למישהו? כן. היית מאוהב? לא סגורה על זה. התעלפת? כן. נשברה לך שן? אח שלי הביא לי פעם אגרוף לפה ושבר לי. חח. עשית למישהו היקי? כן. עשו לך? כן. נעצרת? כמעט היום
קיבלת נכשל בתעודה? בכתה ט'.. חח. שברת עצם בגוף? ניסיתי. חחחחחח רכבת על אופניים? כן. רכבת על סוס? כן. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא. שיחקת כדורסל? כן. שיחקת כדורגל? כן. הלכת מכות? ברור
שיחקת טאקי? ברור
שיחקת מונופול? ככן. שיחקת שש-בש? ממש ממש ממש מזמן. אני אפילו לא זוכרת איך משחקים. הוצאת מלא כסף על שטויות? כן. הברזת מבצפר? כן. התחרטת על משהו שעשית? כן. היית אובססיבי כלפי משהו? כן, כזאת אני. היית מאושר? לרגע מסוים.. כן. התנצלת על משהו שעשית? כן. היית מכור למשהו? כן. היית כל הלילה על המחשב? כן. התקלחת עם מישהו? כן. קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן. זכרת חלום? כן. נרדמת בשיעור? כן. העברת פתקים בשיעור? כן. תפסו אותך? לא. בחיים. ביצעת אקט מיני בבית הספר? כן. ביצעת אקט מיני בשירותים? בשירותים בביצפר
התעקשת על משהו מטופש? כן. הברזת למישהו בלי להודיע? כן. התחרפנת? כן. נכנסת למצב כפית? כן. ביקרת אצל פסיכולוג? כן. חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כן. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? עדיין מחכה.. חה חה רקדת בגשם? כן. צרחת מפחד? כן. היית 'צומי' במודע? אני לא ממש בנאדם כזה.. שנאת את עצמך? כן. צעקת על מישהו? כן. קינאת במישהו אחר? כן. היית גאה בעצמך? כן. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן. בכית בגלל מישהו? כן. בכית בגלל מישהי? כן. עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? כן. בכית בסרט? כן. היית על במה? כן. היית מחוייב למישהו? חחחחחח, בטח. הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? היו ימים.. התעלמת ממישהו בכוונה? כן. סיננת מישהו בטלפון? כן. ניתקת למישהו בפרצוף? כן. רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן. נשבר לך הלב? כן. שברת לב? יכול להיות. השם שלך הופיע בעיתון? כן.
שם: עלמוג גיל: 16 וחצי. מין: טוב תודה. מזל: טלה. תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) אז איפה עוד יש תכניות?!?!!?!?!?!? ספר אהוב? הנעלמים. יצאת מהמדינה? כה. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? אם חבר שלי בולמי זה נחשב? שחית בעירום? אני לא סגורה על עצמי בנושא. חח. ברחת מהבית? כה. התחילו איתך? כה. צפרו לך? כה. נשארת ער כל הלילה? כה. לא אכלת יום שלם? כה. דיברת בטלפון כל הלילה? כה. הרגת מישהו? ב-רור. נישקת מישהו מאותו מין? כה. בגדו בך? כה. הרגת חיה בטעות? כה. הרגת חיה בכוונה? כה. גנבת משהו? כן, היום גנבתי משו עם בן אבל תפסו אותנו והיה לא כלכך נחמד. פגעת בעצמך? כן. רצית למות? מפתאום, אנחנו אנשים שמחים. עישנת סיגריות? כן. עישנת נרגילה? כן. ניסית סמים? כן. שתית אלכוהול? כן. השתכרת? כן. התנשקת? כן. ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן. עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן. עשית קעקוע? לא. הסתפרת? חלילה. השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן.. זרקתי על טישלר זית. צללת עם דולפינים? כן. קפצת כתה? לא. היית ערום בציבור? לא.. היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? כן. לתקופה ממושכת? כן. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן כושילאמאשלו. 849.70. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כה התאפרת? כה. רצית להיות משהו שאתה לא? יש מצב. רצית להיות בן המין השני? כן, ילדות קשה. התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן. עברת יישור שיניים? לא, אבל גל ממליץ לי על אחד כזה.. היו לך משקפי ראייה? יש לי. הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כה. התביישת בהורים שלך? כן. שיקרת למישהו? כן. היית מאוהב? לא סגורה על זה. התעלפת? כן. נשברה לך שן? אח שלי הביא לי פעם אגרוף לפה ושבר לי. חח. עשית למישהו היקי? כן. עשו לך? כן. נעצרת? כמעט היום