שאלון

מילי ../images/Emo3.gif.

מחר. מימוש
ותירגעי אם כל ה- "תנוחי" הזה. את חייבת להוציא את ההומואים האלו מחייך
.

מילי17

New member
מה ניפוץ מה?

חכי חכי לסבית להיום!! שתראי את המגפיים הפעם את באמת תהפכי לסטרייטית! כזה יופי

טול2

New member
..

שם:טל גיל:16 מין:נקבה מזל:קשת תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן)בטיפול ספר אהוב? יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?לא חושבת שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן צפרו לך? כן נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן,קשה להאמין:) דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? ברור,מה אתם לא? נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? לא..אבל מבחינתי כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? נמלה אולי גנבת משהו? מזי גנבה:) פגעת בעצמך? כן רצית למות? ממש ברגעים אלו. עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס?כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?כן צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור?לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?כן לתקופה ממושכת? לממש כמה דקות,לא בשבילי קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? נראה לי החודש נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא?כן רצית להיות בן המין השני? כן התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך?כן התביישת בהורים שלך? כן שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? עכשיו התעלפת? לא נשברה לך שן?כן עשית למישהו היקי?כן עשו לך? כן נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה?כן שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?ממש לא שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? לא הלכת מכות? לא שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול?כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות?כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית?כן היית אובססיבי כלפי משהו?כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית?כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב?כן התקלחת עם מישהו? עם שעוכ נחשב? סתם לא,אפילו איתה לא. קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?אף פעם לא הצלחתי העברת פתקים בשיעור? כל החיים בערך תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר?האמ.לא. ביצעת אקט מיני בשירותים? האמ.לא. התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע?לא התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית?כן ביקרת אצל פסיכולוג?לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כל החיים מחכה למשהו הזה שלא מגיע כ"כ. רקדת בגשם? כן:) צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע?כן שנאת את עצמך? כל כך צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?הרגשתי שלא מעריכים אותי גם בלי שאני אעשה משו. בכית בגלל מישהו?כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה?לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?תמיד הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו?עכשיו הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? לא רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן נשבר לך הלב?נראה לי שהוא דיי שבור ברעגים אלו. שברת לב?כן השם שלך הופיע בעיתון?לא שידוע לי..

מסטולית

New member
../images/Emo152.gif

שם: גילי. גיל: 18. מין: נ'. מזל: עקרב. תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) השמינייה. ספר אהוב? אופטימיות נצחית \ לני רביץ. יצאת מהמדינה? כה. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא חושבת.. שחית בעירום? איפ לא. ברחת מהבית? כן. התחילו איתך? כן. צפרו לך? כן. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה? כן. הרגת מישהו? עוד לא. נישקת מישהו מאותו מין? לא איכ. בגדו בך? כן. הרגת חיה בטעות? כן. הרגת חיה בכוונה? כן. גנבת משהו? כן. פגעת בעצמך? כן. רצית למות? כן. עישנת סיגריות? כן. עישנת נרגילה? כן. ניסית סמים? אה.. שתית אלכוהול? כן. השתכרת? כן. התנשקת? כן. ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן. עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן.
עשית קעקוע? לא.. הסתפרת? כן. השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן. צללת עם דולפינים? לא. קפצת כתה? לא. היית ערום בציבור? לא. היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? כן. לתקופה ממושכת? לא ממש.. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן. התאפרת? כן. רצית להיות משהו שאתה לא? כן. רצית להיות בן המין השני? כן. התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן. עברת יישור שיניים? לא. היו לך משקפי ראייה? כן. הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן. התביישת בהורים שלך? כן. שיקרת למישהו? כן. היית מאוהב? כן. התעלפת? כן. נשברה לך שן? לא. עשית למישהו היקי? כן. עשו לך? כן. נעצרת? כן. קיבלת נכשל בתעודה? כן. שברת עצם בגוף? לא. רכבת על אופניים? כן. רכבת על סוס? לא. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן. שיחקת כדורסל? כן. שיחקת כדורגל? כן. הלכת מכות? כן. שיחקת טאקי? כן. שיחקת מונופול? כן. שיחקת שש-בש? כן. הוצאת מלא כסף על שטויות? כן. הברזת מבצפר? כן. התחרטת על משהו שעשית? כו. היית אובססיבי כלפי משהו? כן. היית מאושר? כן. התנצלת על משהו שעשית? כן. היית מכור למשהו? כן. היית כל הלילה על המחשב? כן. התקלחת עם מישהו? לא. קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן. זכרת חלום? כן. נרדמת בשיעור? כן. העברת פתקים בשיעור? כן. תפסו אותך? כן. ביצעת אקט מיני בבית הספר? כן... ביצעת אקט מיני בשירותים? כן. התעקשת על משהו מטופש? כן. הברזת למישהו בלי להודיע? כן. התחרפנת? כן. נכנסת למצב כפית? כן. ביקרת אצל פסיכולוג? לא. חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כן. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן. :\ רקדת בגשם? תמיד. צרחת מפחד? כן. היית 'צומי' במודע? כן. שנאת את עצמך? כן. צעקת על מישהו? כן. קינאת במישהו אחר? כן. היית גאה בעצמך? כן. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן. בכית בגלל מישהו? כן. בכית בגלל מישהי? כן. עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? כן. בכית בסרט? כן. היית על במה? כן. היית מחוייב למישהו? כן. הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא.. התעלמת ממישהו בכוונה? כן. סיננת מישהו בטלפון? כן. ניתקת למישהו בפרצוף? כן. רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן. נשבר לך הלב? כן. שברת לב? כן. השם שלך הופיע בעיתון? כן.

Dug E

New member
../images/Emo19.gif

שם: צחר גיל: 16.5 מין: ז מזל: בתולה תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) משחק מכור אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?
שחית בעירום?
ברחת מהבית?
שהייתי קטן התחילו איתך?
צפרו לך?
נשארת ער כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
הרגת מישהו?
נישקת מישהו מאותו מין?
בגדו בך?
הרגת חיה בטעות?
הרגת חיה בכוונה?
גנבת משהו?
פגעת בעצמך?
רצית למות?
עישנת סיגריות?
עישנת נרגילה?
ניסית סמים?
שתית אלכוהול?
השתכרת?
התנשקת?
ישנת עם בן המין השני בלי סקס?
ו
עשית או תכננת לעשות פירסינג?
עשית קעקוע?
הסתפרת?
השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?
צללת עם דולפינים?
קפצת כתה?
היית ערום בציבור?
היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?
מישהי לתקופה ממושכת?
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?
נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?
התאפרת?
רצית להיות משהו שאתה לא?
רצית להיות בן המין השני?
התקלחת יותר מפעמיים ביום?
עברת יישור שיניים?
היו לך משקפי ראייה?
הרגשת שאתה בוגד בעצמך?
התביישת בהורים שלך?
שיקרת למישהו?
היית מאוהב?
התעלפת?
נשברה לך שן?
עשית למישהו היקי?
עשו לך?
נעצרת?
קיבלת נכשל בתעודה?
שברת עצם בגוף?
רכבת על אופניים?
רכבת על סוס?
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?
שיחקת כדורסל?
שיחקת כדורגל?
הלכת מכות?
שיחקת טאקי?
שיחקת מונופול?
שיחקת שש-בש?
הוצאת מלא כסף על שטויות?
הברזת מבצפר?
התחרטת על משהו שעשית?
היית אובססיבי כלפי משהו?
היית מאושר?
התנצלת על משהו שעשית?
היית מכור למשהו?
היית כל הלילה על המחשב?
התקלחת עם מישהו?
מישהי קמת באמצע הלילה סתם ככה?
זכרת חלום?
נרדמת בשיעור?
העברת פתקים בשיעור?
תפסו אותך?
ביצעת אקט מיני בבית הספר?
ביצעת אקט מיני בשירותים?
מועדון התיאטרון האחרון
התעקשת על משהו מטופש?
הברזת למישהו בלי להודיע?
התחרפנת?
נכנסת למצב כפית?
ביקרת אצל פסיכולוג?
חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?
חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?
רקדת בגשם?
צרחת מפחד?
היית 'צומי' במודע?
שנאת את עצמך?
צעקת על מישהו?
קינאת במישהו אחר?
היית גאה בעצמך?
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?
בכית בגלל מישהו?
בכית בגלל מישהי?
עשית משהו שלא חשבת שתעשה?
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
היית על במה?
היית מחוייב למישהו?
הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?
התעלמת ממישהו בכוונה?
סיננת מישהו בטלפון?
ניתקת למישהו בפרצוף?
רצית לצרוח ולא עשית את זה?
שבא לי אני צורק,גם שלא בא נשבר לך הלב?
שברת לב?
שידוע לי.. השם שלך הופיע בעיתון?

blinki1

New member
תשובה לשאלון:)

שם:איילה.. אבל תקראו לי בילי:) גיל:15 מין:נקבה מזל:קשת תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) חברים:) ספר אהוב?האמת שאני כמעט לא קוראת.. יצאת מהמדינה? כה ברור:) לניו יורק פעמיים אחותי גרה שם ולאירופה אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן צפרו לך? נראה לי נשארת ער כל הלילה? כה מלא פעמים לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא עד כמה שידוע לי.. הרגת חיה בטעות? כן אני משערת.. הרגת חיה בכוונה? לא גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? לא רצית למות? לא עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? רציתי.. בסוף לא יצא.. עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? לא.. צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? אממ.. לתקופה ממושכת? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? לא..לא אוהבת איפור.. רצית להיות משהו שאתה לא? אממ כן.. לפעמים רצית להיות בן המין השני? ממש לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן.. עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? כן.. עכשיו יש לי עדשות.. הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לפעמים.. התביישת בהורים שלך? חח היו מקרים.. שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן.. התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? כן עשו לך? כן נעצרת? כן קיבלת נכשל בתעודה? אממ.. עוד לא שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? חח כן זה קורה לי הרבה הברזת מבצפר? כל הזמן.. התחרטת על משהו שעשית? כן.. היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן.. מידי פעם ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן.. זה קורה לי הרבה. נכנסת למצב כפית? כן ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? עוד לא.. צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? לא שנאת את עצמך? לא צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? לא היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? לא רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? כן שברת לב? כן השם שלך הופיע בעיתון? לא

יפתח מ

New member
כן- משעמם לי! ואני קם עוד 4 שעות...

שם: יפתח גיל:16 ומחצה מין:ז מזל:טלה תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן): משחק מכור ספר אהוב? השמיים הם לא הגבול. יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? כן שחית בעירום? כן ברחת מהבית? כן/לא התחילו איתך? כן צפרו לך? כן נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה?כן הרגת מישהו? לא שזכור לי נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? כן הרגת חיה בטעות?כן הרגת חיה בכוונה? כן גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? לא רצית למות? לא עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס?כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?כן צללת עם דולפינים?לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור?לא בדיוק היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?כן לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? פורים נחשב? רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? לא שזכור לי התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך?כן התביישת בהורים שלך? לא!! שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? כן נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי?כן עשו לך? כן נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה?כן שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול?כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות?כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית?כן היית אובססיבי כלפי משהו?כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב?כן התקלחת עם מישהו? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה?כן זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?כן העברת פתקים בשיעור?כן תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר?לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע?כן התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית?כן ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן- עדיין מחכה רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? לא היית 'צומי' במודע?כן שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך?כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן בכית בגלל מישהו?לא בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה?כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? לא היית על במה? כן היית מחוייב למישהו?כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן נשבר לך הלב?כן שברת לב?לא יודע השם שלך הופיע בעיתון?כן...

ס ט י י ק

New member
המפ

שם:הדר גיל:14 מין:נ מזל:סרטן תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן)משחק מכור ספר אהוב?אין יצאת מהמדינה?כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? כן ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן צפרו לך? כן נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה?כן הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין?לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות?כן הרגת חיה בכוונה? לא גנבת משהו?כן פגעת בעצמך? כן רצית למות? כן עישנת סיגריות?כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים?לא שתית אלכוהול?כן השתכרת?כן התנשקת?כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס?כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן עשית קעקוע? לא הסתפרת?כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן צללת עם דולפינים?לא קפצת כתה?לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?לא לתקופה ממושכת?לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת?כן רצית להיות משהו שאתה לא?לא רצית להיות בן המין השני? כן התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים?עדיין היו לך משקפי ראייה?לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך?כן התביישת בהורים שלך? סביר להניח שיקרת למישהו?כן היית מאוהב?לא התעלפת?כן נשברה לך שן?לא עשית למישהו היקי?כן עשו לך? כן נעצרת?לא קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף?לא רכבת על אופניים?כן רכבת על סוס?לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות?לא שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול?כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? לא הברזת מבצפר?כן התחרטת על משהו שעשית? נראלי היית אובססיבי כלפי משהו?לא היית מאושר? אולי התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו?כן היית כל הלילה על המחשב?כן התקלחת עם מישהו?לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום?לא נרדמת בשיעור?כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לפעמים ביצעת אקט מיני בבית הספר?לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע?כן התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית?כן ביקרת אצל פסיכולוג?כן חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?כן רקדת בגשם?כן צרחת מפחד?לא היית 'צומי' במודע? אולי שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו?כן קינאת במישהו אחר?כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן בכית בגלל מישהו?לא בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה?כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? לא היית על במה? סיום יסודי היית מחוייב למישהו?לא הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה?כ"כ נשבר לך הלב?לא שברת לב?לא השם שלך הופיע בעיתון?לא מתיש.

פחיחצה

New member
../images/Emo41.gif

שם:אור גיל:16 מין:נקבה מזל: דגים תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן)דובוני אכפת לי
ספר אהוב? הנסיך הקטן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?לא נראה לי שחית בעירום? לא ברחת מהבית? כנ התחילו איתך? כנ צפרו לך? כנ נשארת ער כל הלילה? כנ לא אכלת יום שלם?כנ דיברת בטלפון כל הלילה?כנ הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? כנ בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות?כנ הרגת חיה בכוונה? כנ גנבת משהו? כנ פגעת בעצמך? כנ רצית למות? כנ עישנת סיגריות? כנ עישנת נרגילה? כנ ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כנ השתכרת? כנ התנשקת? כנ ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כנ עשית או תכננת לעשות פירסינג? כנ עשית קעקוע? לא הסתפרת? כנ השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כנ צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? כנ היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?כנ לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?כנ נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כנ התאפרת? כנ רצית להיות משהו שאתה לא? כנ-מתה רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כנ עברת יישור שיניים? כנ היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כנ התביישת בהורים שלך? חס ושלום שיקרת למישהו? כנ היית מאוהב? כנ התעלפת? כנ נשברה לך שן?לא עשית למישהו היקי? עשו לך? כנ נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? לא רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?כנ שיחקת כדורסל? כנ שיחקת כדורגל? כנ הלכת מכות? כנ שיחקת טאקי? כנ שיחקת מונופול? כנ שיחקת שש-בש? כנ הוצאת מלא כסף על שטויות? כנ הברזת מבצפר? כנ התחרטת על משהו שעשית? כנ היית אובססיבי כלפי משהו?כנ היית מאושר? כנ התנצלת על משהו שעשית?כנ היית מכור למשהו? כנ היית כל הלילה על המחשב? כנ התקלחת עם מישהו? כנ(גחי
) קמת באמצע הלילה סתם ככה? כנ זכרת חלום?כנ נרדמת בשיעור?כנ העברת פתקים בשיעור?כנ תפסו אותך? כנ ביצעת אקט מיני בבית הספר?עם גח תמיד:p ביצעת אקט מיני בשירותים? התעקשת על משהו מטופש? כנ הברזת למישהו בלי להודיע?לא התחרפנת? כנ נכנסת למצב כפית?כנ ביקרת אצל פסיכולוג?כנ חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כנ חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כנ רקדת בגשם? כנ צרחת מפחד? כנ היית 'צומי' במודע?לא שנאת את עצמך? כנ צעקת על מישהו? כנ קינאת במישהו אחר? כנ היית גאה בעצמך? כנ הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כנ בכית בגלל מישהו?כנ בכית בגלל מישהי? כנ עשית משהו שלא חשבת שתעשה?כנ אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כנ הופעת בציבור בפיג'מה? כנ בכית בסרט? כנ היית על במה? כנ היית מחוייב למישהו? כנ הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? התעלמת ממישהו בכוונה? כנ סיננת מישהו בטלפון? כנ ניתקת למישהו בפרצוף? כנ רצית לצרוח ולא עשית את זה?כנ נשבר לך הלב?כנ שברת לב? השם שלך הופיע בעיתון?לא שזכור לי

N o A 1 1

New member
../images/Emo13.gif

שם:נועה גיל:15 מין:נקבה מזל:מזנאים תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן)מכושפות ספר אהוב?הארי פוטר יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?לא שחית בעירום? בעע שהייתי קטנה ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן צפרו לך? לא נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה?כן הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין?לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות?כן(חרק) הרגת חיה בכוונה? לא גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? לא רצית למות? לא עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס?כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? אני עושה בקרוב הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?כן צללת עם דולפינים? כן קפצת כתה? לא היית ערום בציבור?לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?לא לתקופה ממושכת? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא?כן רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? בתהליכים.. היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך?כן התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? כן נשברה לך שן?כן עשית למישהו היקי?בערך עשו לך? כן נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה?לא שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול?כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות?כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית?יותר מידי פעמיים היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית?כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה?כן זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?כן העברת פתקים בשיעור?כן תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר?לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע?לא התחרפנת? כן יותר מידי פעמיים נכנסת למצב כפית?כן ביקרת אצל פסיכולוג?לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע?כן שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן בכית בגלל מישהו?כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה?כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו?כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן נשבר לך הלב?כן שברת לב?לא יודעת.. השם שלך הופיע בעיתון?כן

הוד 15

New member
יואוו התשתם!!

שם: הוד גיל: עוד שבועיים 15 מין: נקבה מזל: גדי תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) מממ..חברים.. ולא עולה לי עוד ספר אהוב? איף מי קורא? יצאת מהמדינה?
אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?להיגעל..אבל לא להקיא שחית בעירום? שהייתי קטנה
ברחת מהבית?
התחילו איתך?
צפרו לך?
נשארת ער כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
הרגת מישהו? ג'וק נחשב!? נישקת מישהו מאותו מין?
בגדו בך?
הרגת חיה בטעות?
הרגת חיה בכוונה?
גנבת משהו?
פגעת בעצמך?
רצית למות?
עישנת סיגריות?
עישנת נרגילה?
ניסית סמים?
שתית אלכוהול?
השתכרת?
התנשקת?
ישנת עם בן המין השני בלי סקס?
עשית או תכננת לעשות פירסינג? תיכננתי
עשית קעקוע?
הסתפרת?
השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?
צללת עם דולפינים?
קפצת כתה?
היית ערום בציבור?
היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?
לתקופה ממושכת?
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? אין לי פלאפון נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?
התאפרת?
רצית להיות משהו שאתה לא?
רצית להיות בן המין השני? לפעמים התקלחת יותר מפעמיים ביום?
עברת יישור שיניים?
היו לך משקפי ראייה? ישלי עדין =\ הרגשת שאתה בוגד בעצמך?
התביישת בהורים שלך? לאדעת שיקרת למישהו?
היית מאוהב? בקטנה כזה התעלפת?
נשברה לך שן?
עשית למישהו היקי?
עשו לך?
נעצרת?
קיבלת נכשל בתעודה?
שברת עצם בגוף?
רכבת על אופניים?
רכבת על סוס?
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?
שיחקת כדורסל? בטחח! עד היום!
כבר 6 שנים שאני משחקת
שיחקת כדורגל? בטח :) הלכת מכות? כן, אבל בצחוק
שיחקת טאקי?
שיחקת מונופול?
שיחקת שש-בש?
מישהו מבין משהו מהמשחק הזה!? הוצאת מלא כסף על שטויות?
הברזת מבצפר?
התחרטת על משהו שעשית? תמיד היית אובססיבי כלפי משהו? כן, עדין היית מאושר?
התנצלת על משהו שעשית?
היית מכור למשהו?
היית כל הלילה על המחשב?
התקלחת עם מישהו?
קמת באמצע הלילה סתם ככה? יש מצב זכרת חלום?
נרדמת בשיעור?
העברת פתקים בשיעור?
תפסו אותך?
ביצעת אקט מיני בבית הספר? ביצעת אקט מיני בשירותים? התעקשת על משהו מטופש?
הברזת למישהו בלי להודיע? מבריזים בלי להודיע, לא? התחרפנת?
נכנסת למצב כפית?
ביקרת אצל פסיכולוג? הממ..קבעו לי תור
חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?
חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לאדעת רקדת בגשם?
צרחת מפחד?
היית 'צומי' במודע
שנאת את עצמך?
צעקת על מישהו?
קינאת במישהו אחר?
היית גאה בעצמך?
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?
בכית בגלל מישהו?
בכית בגלל מישהי?
עשית משהו שלא חשבת שתעשה? לאדעת אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
היית על במה?
היית מחוייב למישהו?
הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?
התעלמת ממישהו בכוונה?
סיננת מישהו בטלפון?
ניתקת למישהו בפרצוף?
ל"אבא" רצית לצרוח ולא עשית את זה?
נשבר לך הלב?
שברת לב?
השם שלך הופיע בעיתון? כן

v i t a l

New member
.

שם: ויטאל גיל: 15.5 מין: 100% בחורה מזל: תאומים תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) פלורנטין ספר אהוב? הנסיך הקטן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? אמ, לא שחית בעירום? לא זכור לי ברחת מהבית? לא ממש התחילו איתך? כן צפרו לך? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן גנבת משהו? מחק בכיתה ב' פגעת בעצמך? רצית למות? לא במובן המלא של המילה עישנת סיגריות? כן, אבל הפסקתי היום בבוקר. נראה לי עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן עשית קעקוע? עוד לא הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא, אבל קפצתי מהכיתה היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא סיפוק, אבל למטרות מיניות בלבד כן לתקופה ממושכת? נגיד קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נראה לי נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? אמ, כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? רצית להיות בן המין השני? מי לא רוצה להשתין בעמידה? התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? ברוך שפטרנו מאונשו של זה היו לך משקפי ראייה? כן, למרחק הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? זה מתחיל התעלפת? לא נשברה לך שן? לא נראה לי עשית למישהו היקי? כן עשו לך? כן נעצרת? נחקרתי קיבלת נכשל בתעודה? ספורט שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? היו ימים רכבת על סוס? 3 פעמים, בפעם האחרונה הוא העיף אותי לתוך האוכל והקקי שלו, זה היה פויה. מאז אני מחרימה את החברס האלה. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? אמ, בכאילו שיחקת כדורגל? כנ"ל הלכת מכות? אפשר לומר שיחקת טאקי? כן, אפילו היום שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? דה הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? משתדלת שלא אבל כן היית אובססיבי כלפי משהו? מקווה שלא היית מאושר? נראה לי התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? לא היית כל הלילה על המחשב? אמ, כן התקלחת עם מישהו? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כמעט תמיד, בעיקר בחורף נרדמת בשיעור? כן :) העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? וואלה לא ממש ביצעת אקט מיני בשירותים? כן התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? זאת אני התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? כן ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? אולי רקדת בגשם? כן, כיף חיים צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? כן, רציתי להציק לנוי שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? אמ, כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כיתה ו' היית מחוייב למישהו? ברגע זה ממש הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא :] התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? תמיד ניתקת למישהו בפרצוף? כן, אני חוטפת על זה מכות כל יום כמעט רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? כן, אבל לא בקטע רומנטי שברת לב? מקווה שלא השם שלך הופיע בעיתון? יש מצב שלא

איףףף ../images/Emo3.gif

שם: שמרית , נייס טו מיט (ראיתי יותר מדי הפיג'מות :| )
מזל: דלי (כן בגלל זה אני נראית כמו סמרטוט
)
תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) וואו אממ 'ללא עקבות' וכל הסדרות הדומות..
ספר אהוב? ממ האיר פוטר? מודה כבר הרבה זמן שלא קראתי ספר מלבדו.
יצאת מהמדינה? אנחנו באמת חייבים לדבר על זה?
אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? הגיוני, אומרים שיש לי קיבה חזקה
שחית בעירום? אממ אם נפל לי החלק העליון סוג של?
ברחת מהבית? פףף אממ כן. :|
התחילו איתך? כן, אני עד היום לא מבינה למה
צפרו לך? כנ"ל אבל לרב זה סתם כדי להבהיל
נשארת ער כל הלילה? אהא.
לא אכלת יום שלם? אהא.
דיברת בטלפון כל הלילה? יותר מידי.
הרגת מישהו? לא, אני רחמנית.
נישקת מישהו מאותו מין? נופ.
בגדו בך? רומנטית (?) לא.
הרגת חיה בטעות? אהא.
הרגת חיה בכוונה? נמלה? אבל קברנו אותה!
גנבת משהו? לק מדודה שלי
פגעת בעצמך? יחי השתיקה
רצית למות? זאת מן מטרה,לא?
עישנת סיגריות? עודני.
עישנת נרגילה? כן, אפילו הייתה לי אחת בחדר! :)
ניסית סמים? נופ.
שתית אלכוהול? יאפ.
השתכרת? לצערי.
התנשקת? אהא.
ישנת עם בן המין השני בלי סקס? אהא.
עשית או תכננת לעשות פירסינג? תכננתי.
עשית קעקוע? נופ.
הסתפרת? באמת קיים מישהו שיענה על זה: לא?!
השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? אאמץ רגע את הביטוי של מילי : ת נ ו ח ו .
צללת עם דולפינים? נופ.
קפצת כתה? חחח בקושי עליתי אז לקפוץ? :|
היית ערום בציבור? להההה.
היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? וואי אממ לא.
לתקופה ממושכת? צ צ צ .
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? נושא כאוב
.
נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? אהא.
התאפרת? get real
| הדגש| רצית להיות משהו שאתה לא? אהא.
רצית להיות בן המין השני? אהא.
התקלחת יותר מפעמיים ביום? אני מניחה שכן.
עברת יישור שיניים? נופ.
היו לך משקפי ראייה? נופ.
הרגשת שאתה בוגד בעצמך? יאפ.
התביישת בהורים שלך? כן, האבא הזה ססס...
שיקרת למישהו? כנראה.
היית מאוהב? כן.. וכרגע.
התעלפת? לא שידוע לי.
נשברה לך שן? נופ.
עשית למישהו היקי? קטנטן.
עשו לך? קטנטן.
נעצרת? מממ העדתי (לא נחשב,הא?)
קיבלת נכשל בתעודה? אחד?
:|
שברת עצם בגוף? נופ. (אוף תמיד רציתי גבס)
רכבת על אופניים? פעם ידעתי לרכב
רכבת על סוס? פוני
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? אתמול אחחח
שיחקת כדורסל? אני מניחה :/
שיחקת כדורגל? כן, ביסודי בנים נגד בנות.
הלכת מכות? וואי כן.
שיחקת טאקי? כן.. בבוםבמלה
שיחקת מונופול? ממ ראה לי...
שיחקת שש-בש? ברור
הוצאת מלא כסף על שטויות? אהא.
הברזת מבצפר? יותר מדי. :|
התחרטת על משהו שעשית? יאפ
היית אובססיבי כלפי משהו? אוף איזה שאלון.. כן

../images/Emo187.gif

היית מאושר? |?! ----
התנצלת על משהו שעשית? אכן.
היית מכור למשהו? שקדי מרק רולז
היית כל הלילה על המחשב?
התקלחת עם מישהו? ל ה ה ה .
קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן.
זכרת חלום? אהא.
נרדמת בשיעור? בערך.
העברת פתקים בשיעור? אהא.
תפסו אותך? כן, כשאיזה אחד הטריד אותי מינית
ביצעת אקט מיני בבית הספר? ממ אולפנה כאילו הלו? לא.
ביצעת אקט מיני בשירותים? לא.
התעקשת על משהו מטופש? יאפ.
הברזת למישהו בלי להודיע? וואי וואי.. יותר מדי.
התחרפנת? יותר מדי
נכנסת למצב כפית? יותר מדי
ביקרת אצל פסיכולוג? מממ יאפ.
חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא.
חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? יאפ.
רקדת בגשם? כן, טיף טיף טף טיף טיף טףףףף
צרחת מפחד? מצאתי ג'וק מהלך עליי באמצע הלילה, לא אצרח?
היית 'צומי' במודע? מן הסתם.
שנאת את עצמך? אהא.
צעקת על מישהו? ממ כן.
קינאת במישהו אחר? כן.
היית גאה בעצמך? אולי...
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? לגמרי.
בכית בגלל מישהו? פחחחחח כן :|
בכית בגלל מישהי? איףףףףףףףף, כן.
עשית משהו שלא חשבת שתעשה? אהא.
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אולי פעם אחת. |טיפשה|
הופעת בציבור בפיג'מה? כל הזמן
בכית בסרט? ממ כן. בכנפיים שבורות.
היית על במה? מממ מסיבת סיום של היסודי?
היית מחוייב למישהו? אכן.
הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן. :|
התעלמת ממישהו בכוונה? כן ואני שונאת את עצמי על זה בכל פעם מחדש. :/
סיננת מישהו בטלפון? כנ"ל
ניתקת למישהו בפרצוף? לא, אני לא מסוגלת לעשות את זה.
רצית לצרוח ולא עשית את זה? המון פעמים.
נשבר לך הלב? כן.
שברת לב? כן.
השם שלך הופיע בעיתון? מממ באיזה הקשר בדיוק?!?!
בהחלט הותשתי.

למעלה