שאלון

../images/Emo85.gif../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif

כי משעמם לי
שם: גיל: מין: מזל: תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) ספר אהוב? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? שחית בעירום? ברחת מהבית? התחילו איתך? צפרו לך? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? הרגת מישהו? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? גנבת משהו? פגעת בעצמך? רצית למות? עישנת סיגריות? עישנת נרגילה? ניסית סמים? שתית אלכוהול? השתכרת? התנשקת? ישנת עם בן המין השני בלי סקס? עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשית קעקוע? הסתפרת? השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? צללת עם דולפינים? קפצת כתה? היית ערום בציבור? היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לתקופה ממושכת? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? התאפרת? רצית להיות משהו שאתה לא? רצית להיות בן המין השני? התקלחת יותר מפעמיים ביום? עברת יישור שיניים? היו לך משקפי ראייה? הרגשת שאתה בוגד בעצמך? התביישת בהורים שלך? שיקרת למישהו? היית מאוהב? התעלפת? נשברה לך שן? עשית למישהו היקי? עשו לך? נעצרת? קיבלת נכשל בתעודה? שברת עצם בגוף? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? שיחקת כדורסל? שיחקת כדורגל? הלכת מכות? שיחקת טאקי? שיחקת מונופול? שיחקת שש-בש? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מבצפר? התחרטת על משהו שעשית? היית אובססיבי כלפי משהו? היית מאושר? התנצלת על משהו שעשית? היית מכור למשהו? היית כל הלילה על המחשב? התקלחת עם מישהו? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשיעור? העברת פתקים בשיעור? תפסו אותך? ביצעת אקט מיני בבית הספר? ביצעת אקט מיני בשירותים? התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? נכנסת למצב כפית? ביקרת אצל פסיכולוג? חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? רקדת בגשם? צרחת מפחד? היית 'צומי' במודע? שנאת את עצמך? צעקת על מישהו? קינאת במישהו אחר? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו? בכית בגלל מישהי? עשית משהו שלא חשבת שתעשה? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? היית מחוייב למישהו? הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? נשבר לך הלב? שברת לב? השם שלך הופיע בעיתון?

../images/Emo45.gif

שם: גל גיל: 16 מין: נ' מזל: אריה תוכנית אהובה? עב"ש, בנות גילמור ספר אהוב? כל מיני יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן צפרו לך? לא נראה לי נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? כן גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? לא רצית למות? כן עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? תכננתי עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? יש מצב צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? כן התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? כמעט נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? לא עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? לא שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? לא הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? לאדעת היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? לא היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? לא העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? ישמצב הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? לא נכנסת למצב כפית? לא ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? ישמצב חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לאדעת רקדת בגשם? לא צרחת מפחד? הנשכחים
היית 'צומי' במודע? "אין לי כרטיס לכפ"ססססססססס" שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו?כן בכית בגלל מישהי? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? לא הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? כן שברת לב? כן השם שלך הופיע בעיתון? עיתון בצפר

Spirite

New member
../images/Emo13.gif

שם: ספיר גיל: 16 בפברואר מין: נחשו :) מזל: דלי תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) משחק מכור ספר אהוב? זה יצאת מהמדינה? יאפ אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? יאפ :) שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן צפרו לך? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא לא ולא... דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? ברור, וקברתי אותו במורן נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? אולי הרגת חיה בכוונה? כן, ג'וקים, כל הזמן גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? לא רצית למות? פעם-פעמיים עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? מתכננת לעשות הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? מממ... לא נראה לי צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? כן היו לך משקפי ראייה? כן הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? כן נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? כן עשו לך? כן נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? יש מצב, לא זוכרת שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? לא שיחקת כדורגל? לא הלכת מכות? כל הזמן שיחקת טאקי? יאפ שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? לא הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? לא. היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כל הזמן נרדמת בשיעור? כ---ל הזמן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לא ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? לא זוכרת, אולי הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? כן ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? ממש לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? מממ... לא במודע, אולי כן. שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? אולי בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? מממ. אולי אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? לא היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? בערך הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? לא ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? המון פעמים נשבר לך הלב? לא שברת לב? לא נראה לי השם שלך הופיע בעיתון? כן שאלון חביב.

../images/Emo85.gif.....

שם:שירן גיל:17 וחצי מין:נקבה מזל:תאומים תוכנית אהובה?בטיפול.ארץ נהדרת ספר אהוב?משוואה עם נעלם יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? אולי שחית בעירום? לא ברחת מהבית? כן התחילו איתך? כן צפרו לך? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? כן הרגת חיה בטעות?כן הרגת חיה בכוונה? כן גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? כן רצית למות? כן עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?כן צללת עם דולפינים? כן קפצת כתה?לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?כן לתקופה ממושכת? כן קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני?כן התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה?לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך?כן התביישת בהורים שלך? כן שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? לצערי התעלפת? כן נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? כן עשו לך? כן נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות?כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר?כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? סוטים קמת באמצע הלילה סתם ככה?כן זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?כן העברת פתקים בשיעור?כן תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? כן ביצעת אקט מיני בשירותים? כן התעקשת על משהו מטופש?כן הברזת למישהו בלי להודיע?כן התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית?כן ביקרת אצל פסיכולוג? משו כזה חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? כן צרחת מפחד?כן היית 'צומי' במודע?כן שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו?כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו?כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? חירי לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן נשבר לך הלב?כן שברת לב?כן השם שלך הופיע בעיתון?כן

ילדה 4

New member
../images/Emo20.gif

שם: יעל גיל: 16 מין: נקבה מזל: תאומים תוכנית אהובה? סיינפלד ספר אהוב? מישהו לרוץ איתו- דויד גרוסמן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? יש מצב ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן צפרו לך? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא נראה לי.. דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? לא נראה לי הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? יש מצב רצית למות? כן עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? לא הסתפרת? לפני שלושה ימים
השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן צללת עם דולפינים? כן קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? כן לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? כן התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? כן היו לך משקפי ראייה? ליום וחצי הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? כן שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? כן נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? כן עשו לך? כן נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? לא שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? לא התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? חחח כן ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? כן ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? כן שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? כן שברת לב? כן השם שלך הופיע בעיתון? כן ביי

korman

New member
שנים שלא עניתי על שאלון - אנג'וי../images/Emo13.gif

שם:עומר גיל:17 וחצי מין:זכר מזל: תאומים תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) לא יוצא לי לראות טלויזיה הרבה. ספר אהוב? יצאת מהמדינה? אכן. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא. שחית בעירום? אכן. ברחת מהבית? כן. התחילו איתך? כן. צפרו לך? כן. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה? רוב הלילה. הרגת מישהו? עדיין לא יצא לי. נישקת מישהו מאותו מין? לא. בגדו בך? לא שידוע לי. הרגת חיה בטעות? --- הרגת חיה בכוונה? --- גנבת משהו? כן. פגעת בעצמך? לא. רצית למות? לא. עישנת סיגריות? כן. עישנת נרגילה? כן. ניסית סמים? לא. שתית אלכוהול? כן. השתכרת? כן. התנשקת? כן. ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן. עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן. עשית קעקוע? לא. הסתפרת? כן. השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן. צללת עם דולפינים? חח עדיין לא יצא לי. קפצת כתה? לא. היית ערום בציבור? לא. היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא. לתקופה ממושכת? כן. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? חח- משעשע. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן. התאפרת? פעם אחת בחיים שלי איפרו אותי לפני הופעה בטלויזיה. רצית להיות משהו שאתה לא? כן. רצית להיות בן המין השני? לא. התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן. עברת יישור שיניים? לא. היו לך משקפי ראייה? כן. הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן. התביישת בהורים שלך? כן. שיקרת למישהו? כן. היית מאוהב? כן. התעלפת? כן. נשברה לך שן? כן. עשית למישהו היקי? כן. עשו לך? כן נעצרת? כן. קיבלת נכשל בתעודה? אווו...פעם אחרונה שקיבלתי תעודה היה מזמן... שברת עצם בגוף? לא. רכבת על אופניים? כן. רכבת על סוס? כן. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? חח ממש לפני יממה. שיחקת כדורסל? כן. שיחקת כדורגל? כן. הלכת מכות? כן. שיחקת טאקי? כן. שיחקת מונופול? כן. שיחקת שש-בש? כן. הוצאת מלא כסף על שטויות? כן. הברזת מבצפר? כן. התחרטת על משהו שעשית? כן. היית אובססיבי כלפי משהו? כן. היית מאושר? כרגע אני מאושר! התנצלת על משהו שעשית? כן. היית מכור למשהו? כן. היית כל הלילה על המחשב? לא... התקלחת עם מישהו? עם הברווז שלי. קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן, קורה הרבה שצמאים באמצע הלילה אז יורדים לשתות משהו. זכרת חלום? אני זוכר את כל החלומות שלי. נרדמת בשיעור? כן, לעיתים קרובות אני נרדם בשיעורים. העברת פתקים בשיעור? הממ לא. תפסו אותך? --- ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא. ביצעת אקט מיני בשירותים? חח סתם מסריח... התעקשת על משהו מטופש? כן. הברזת למישהו בלי להודיע? כן. התחרפנת? כן. נכנסת למצב כפית?כן. ביקרת אצל פסיכולוג? כן. חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כן. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? אני עדיין מחכה לו... רקדת בגשם? בטח, הכי כיף! צרחת מפחד? כן. היית 'צומי' במודע? קרה בעבר... שנאת את עצמך? כן. צעקת על מישהו? כן. קינאת במישהו אחר? אכן. היית גאה בעצמך? כן. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן כן... בכית בגלל מישהו? כן. בכית בגלל מישהי? כן. עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? כן. בכית בסרט? כן. היית על במה? כן. היית מחוייב למישהו? כן. הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן. התעלמת ממישהו בכוונה? כן. סיננת מישהו בטלפון? כן. ניתקת למישהו בפרצוף? כן. רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן. נשבר לך הלב? כן. שברת לב? המממ...לא נראה לי. השם שלך הופיע בעיתון? כן. יומטוב לכולם! אני חייב לציין שזה היה מרנין לענות על שאלון אחרי תקופה מאוד ארוכה שלא הגבתי בפורומים

תומע79

New member
../images/Emo34.gifאני.

שם: תום גיל: 16 וחצי מין:נקבה מזל: בתולה. תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) רפואה שלמה. ספר אהוב? הארי פוטר. יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? לא ברחת מהבית? כן התחילו איתך? כן צפרו לך? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן גנבת משהו? כן בטוח מתישהו. פגעת בעצמך? כן רצית למות? כן עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?יכול להיות,לא נראה לי אבל. לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? כן התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? כן היו לך משקפי ראייה? כן הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? כן שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? כן נשברה לך שן? כן עשית למישהו היקי? כן עשו לך? כן נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? יש מצב. היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? כשהייתי בקטנה. קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? כן ביצעת אקט מיני בשירותים? כן התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית?כן ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? לא שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו?כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו?כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב?כן שברת לב?נראה לי שכן. השם שלך הופיע בעיתון?כן

אחח.. רפואה שלמה

כל פעם שאני רואה פרק של זה בא לי למות. זו הסדרה הכי עצובה שקיימת בערך :(

liloosh tt

New member
../images/Emo163.gif

שם: לי.. לילו'ש. גיל: עוד מעט 15. מין: נקבה.. מזל: דלי תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) לא רואה טלויזיה. ספר אהוב? אממ לא נראלי שיש. יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? אמ לא שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן צפרו לך? כן נשארת ער כל הלילה? בטח לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא כל הלילה. הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן גנבת משהו? כן! פגעת בעצמך? לא בכוונה רצית למות? כן עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? חע.. לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? אממ לתקופה ממושכת? שש. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? או וואה, כן. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? אכן רצית להיות משהו שאתה לא? לא נראלי=/ רצית להיות בן המין השני? אולי התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? כן נשברה לך שן? כן עשית למישהו היקי? כן עשו לך? כן נעצרת? לא בדיוק קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף? כן.. רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? כן1!! שיחקת כדורגל? כן!!! הלכת מכות? תמיד שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? תמיד הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן... היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? לא התקלחת עם מישהו? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך?
לא. ביצעת אקט מיני בבית הספר? ששש.. ביצעת אקט מיני בשירותים? צ'קט פה. התעקשת על משהו מטופש? כן=/ הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? תמיד נכנסת למצב כפית? חע.. ביקרת אצל פסיכולוג? כן חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? כן
צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? לא שנאת את עצמך? לא נראלי. צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? אולי בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? תמיד. הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? לא רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? כן שברת לב? כן.. השם שלך הופיע בעיתון? כן!!

...

שם: רותם גיל: 16 מין: נקבה מזל: מאזניים תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) אין...אני כמעט ולא רואה טלוויזיה ספר אהוב? אמ..החיים הסודיים של הדבורים...אולי... יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא חושבת שחית בעירום? לא ברחת מהבית? כן התחילו איתך? המ.. צפרו לך? כן, אבל כי כמעט דרסו אותי
נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? כן
הרגת חיה בכוונה? לא גנבת משהו?
פגעת בעצמך? כן רצית למות? כן עישנת סיגריות? כן אבל בקטנה עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? חחח כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? חחחח לא
צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? ^ קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? חחח כן רצית להיות משהו שאתה לא? לא חושבת רצית להיות בן המין השני? לפעמים (המ..אז התשובה של השאלה הקודמת לא נכונה ממש..
) התקלחת יותר מפעמיים ביום? ודאי ודאי עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? כן, ועדיין
הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לפעמים... התביישת בהורים שלך? רק באבא שיקרת למישהו? כן, אבל לא משהו רציני... היית מאוהב? כן התעלפת? הרבה
נשברה לך שן? חחחא לא עשית למישהו היקי? לא עשו לך? כן
נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? רק אצבעות
רכבת על אופניים? בטח, זה מוי כיף
רכבת על סוס? כן, וגם נפלתי..
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא חושבת שיחקת כדורסל? כן, אבל לא בקבוצה או משהו...סתם ככה שיחקת כדורגל? כנ"ל הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? חחח כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? חחח כן הוצאת מלא כסף על שטויות? לא הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן
היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? קולה
היית כל הלילה על המחשב? כמעט.. התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן, הרבה פעמים
נרדמת בשיעור? חחחח גם הרבה פעמים
העברת פתקים בשיעור? כן
תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן
הברזת למישהו בלי להודיע? אמ...אני מניחה שכן התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? כן
ביקרת אצל פסיכולוג? כן
חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? אולי... רקדת בגשם? כן
צרחת מפחד? כן
היית 'צומי' במודע? לא שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? לא היית גאה בעצמך? אני חושבת שכן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? לפעמים.. בכית בגלל מישהו? אמ...אולי...לא בטוחה.. בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? המ..לא חושבת.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? בטח
בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן
סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? לא בטוחה רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן (ווא בדיוק התחיל להתנגן "לילות בלי מילים"...יצא נחמד
) נשבר לך הלב? בערך שברת לב? לא חשובת השם שלך הופיע בעיתון? לא חושבת...למה שהוא יהיה שם

מילי17

New member
../images/Emo23.gif

שם: מילי גיל: שבוע ל18 מין: נקבה מזל: גדי תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) משחק מכור ספר אהוב? החידה השישית יצאת מהמדינה?
אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? כמובן שחית בעירום? תנוחו. ברחת מהבית? לא התחילו איתך?
צפרו לך?
נשארת ער כל הלילה?
בשבועות, ללמוד תורה. לא אכלת יום שלם?
5 פעמים כל שנה. דיברת בטלפון כל הלילה?
הרגת מישהו? נפשית. נישקת מישהו מאותו מין? בלחי? בגדו בך?
הרגת חיה בטעות? בטעות? בכוונה! הרגת חיה בכוונה?
גנבת משהו?
פגעת בעצמך?
רצית למות?
עישנת סיגריות?
עישנת נרגילה?
ניסית סמים?
שתית אלכוהול?
השתכרת?
התנשקת?
ישנת עם בן המין השני בלי סקס?
עשית או תכננת לעשות פירסינג? מתכננת עשית קעקוע?
הסתפרת?
השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כ מ ו ב ן צללת עם דולפינים? וואט דה פאק? קפצת כתה? גן. היית ערום בציבור? תנוחו. היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? תנוחו או שאני אגרום לכם לנוח. לתקופה ממושכת?
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? הוא קיבל :) נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?
יותר מדי. התאפרת? טיפשים. רצית להיות משהו שאתה לא?
רצית להיות בן המין השני?
התקלחת יותר מפעמיים ביום?
עברת יישור שיניים?
ועודני היו לך משקפי ראייה?
הרגשת שאתה בוגד בעצמך?
התביישת בהורים שלך?
שיקרת למישהו?
היית מאוהב?
התעלפת?
נשברה לך שן?
עשית למישהו היקי? פעם אחת. עשו לך?
נעצרת?
קיבלת נכשל בתעודה? בספורט. סאמק. לא רוצה ללבוש מכנסיים בציבור, תכשילי אותי? -כן -זונה. שברת עצם בגוף? לאחרים. רכבת על אופניים?
רכבת על סוס?
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?
שיחקת כדורסל?
שיחקת כדורגל?
הלכת מכות?
שיחקת טאקי?
שיחקת מונופול?
שיחקת שש-בש?
מנצחת
הוצאת מלא כסף על שטויות?
כל יום. הברזת מבצפר?
התחרטת על משהו שעשית?
היית אובססיבי כלפי משהו?
היית מאושר?
התנצלת על משהו שעשית?
היית מכור למשהו?
היית כל הלילה על המחשב?
התקלחת עם מישהו? ת נ ו ח ו קמת באמצע הלילה סתם ככה?
זכרת חלום?
נרדמת בשיעור?
העברת פתקים בשיעור?
תפסו אותך?
ביצעת אקט מיני בבית הספר? סאמק ואח"כ מתפלאים על הנוער של היום. ביצעת אקט מיני בשירותים? ת נ ו ח ו. חולרעות. מה נראה לכם אנשים כל היום עושים אקטים מיניים בכל מקום? התעקשת על משהו מטופש?
הברזת למישהו בלי להודיע?
סליחה ליותר מדי אנשים כאן , אגב. התחרפנת? לא מאבדת שליטה. נכנסת למצב כפית?
ביקרת אצל פסיכולוג? בשביל מה? יש עדי
חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא מכניסה כדורים לגוף שלי. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?
עומרי ימשש אותי?
רקדת בגשם?
צרחת מפחד?
היית 'צומי' במודע?
שנאת את עצמך?
צעקת על מישהו?
קינאת במישהו אחר?
היית גאה בעצמך?
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?
בכית בגלל מישהו?
בכית בגלל מישהי?
עשית משהו שלא חשבת שתעשה?
אני פה . זה חתיכת דבר. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
הופעת בציבור בפיג'מה?
(אבל מסוקסת!) בכית בסרט?
היית על במה?
היית מחוייב למישהו?
הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?
התעלמת ממישהו בכוונה?
מילי או לא :) סיננת מישהו בטלפון?
ניתקת למישהו בפרצוף?
רצית לצרוח ולא עשית את זה? אני צורחת שאני רוצה. נשבר לך הלב?
שברת לב?
השם שלך הופיע בעיתון?
מחר. כפירה!

למעלה