10 דברים שלא ידעתם

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif10 דברים שלא ידעתם../images/Emo70.gif

בגלל שאני חדשה ולא מכירה כאן אף אחד ממש אז כל אחד מוזמן לכתוב על עצמו 10 דברים (לא דברים כמו "אני מתה/מכורה על השירים של גלעד" כי זה די ברור..
). אז תתחילו לשפוך

10 אצבעות לי יש

1.פיתחתי התמכרות ממש ממש קשה להישרדות! 2.אני לא יודעת לרכב על אופניים (בפעם היחידה שלימדו אותי זה היה ביוון ועשיתי פדיחות לפני המון אנשים!) 3.אני שונאת טונה! לא מסוגלת לאכול את זה . 4.אני תמיד תמיד תמיד ישנה עם מוזיקה. 5. יש לי רק איזה 30 דיסקים לועזיים לעומת איזה 150 ישראלים
6. האגודלים שלי לא שווים בגודלם. 7.אני נהנת ללכת לבית כנסת ביום כיפור (כן תקראו את זה כמה פעמים שתרצו זה עדיין יראה אותו דבר!) 8.אה, אני מכורה קשות גם למתחילות מחדש |בורחת| 9.אני נורא רוצה לשנות את הניק שלי בתפוז אבל אני לא יודעת למה!! 10.אני בוכה נורא בקלות בסדרותטלביזיה/סרטים .

TEENAGER1

New member
ברוכה הבאה

1. הייתה לי אמבה בעין. כן. 2. אני יודעת לדקלם את "הנסיכה הקסומה" מילה במילה. 3. אין לי טלוויזיה. 4. קיבלתי 100 בשאלון 005 במתמטיקה, וזה בערך הדבר הכי מפתיע שקרה לי בחיים. 5. יש לי 11 אחיינים (אחד/ת בדרך). 6. שנים הייתי בטוחה שבשיר "let love in" של כנסיית השכל הפיזמון הוא "לכלבים, לכלבים". 7. על הפלאפון שלי יש בקבוקון קטן עם קונכיה שכתוב עליה "צריך להקשיב ללב, לים ולכאב". 8. כשהייתי קטנה הערצתי את בן ארצי. אני חושבת שעד היום אני יודעת את כל הדיסק הראשון שלו בעל פה. 9. אף פעם לא יצאתי מהארץ. 10. אף פעם לא הייתי בהופעה של גלעד (יתוקן בקרוב, אם הוא ירצה ואם לא).

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifהכינוי שלך ממש ממש מוכר לי...

ואין לי מושג מאיפה... למה יש לך ציטוט מסיפור פשוט?!
[בכלל לא קראתי אותו לבגרות..חח רק סיכומים..
]

מה רע בסיפור פשוט?!

אני חזרתי אליו כמה שנים טובות אחרי הבגרות בספרות וגיליתי שמדובר בסיפור מקסים.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifכי אני בשלב בי"ס כנראה...../images/Emo4.gif

אז לא כיף להיזכר... אבל המורה של השנה אמרה שדווקא הרבה חזרו לקרוא את זה אחרי הבגרות ואמרו שזה ספר יפה..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחחחחחח../images/Emo45.gif

זאת הכוונה..

TEENAGER1

New member
לא הייתי מפריזה

לא מאד אהבתי אותו ויש לעגנון סיפורים יותר טובים לדעתי, פשוט שהיה שווה לקרוא את הספר רק בשביל הציטוט שבחתימה שלי שממש מלווה אותי בחיים..

ווואו

אהבתי את הדברים שכתבת "צריך להקשיב ללב לים ולכאב..מאיפה זה בא? זה משפט ענק..! "לכלבים." הכי מצחיק ששמעתי חח בדיוק הם מתנגנים אצלי ברקע

TEENAGER1

New member
זה לא אני, זה אהוד (בנאי)

ואני מכירה טעות יותר מצחיקה אצל כנסיית השכל... "זוכר בלילות של ירח מלא היית באה אליי, לא במקרה מסוממת, כמו רפת, בלי הפרה..." תנסו את זה, זה קורע

גם אני../images/Emo9.gif

1. אני מכורה באופן קשה לסרטים של וולט דיסני, בעיקר ל"מלך האריות", "רובין הוד" ו"חתולים בתצמרת"
2. אני גרה בקיבוץ מהיום בו נולדתי, דור רביעי כבר בקיבוץ
ואני חושבת שהחיים פה משפיעים עלי בכל דבר שאני עושה... 3. הכלב שלי, האסקי סיברי, הוא אהבת חיי והחבר הכי הכי טוב שלי
. 4. גלעד הוא הזמר שאני הכי אוהבת
ואני חושבת שאני מכירה כל פסיק מהקרירה שלו ושולטת בקורות חייו בע"פ
. 5. הייתי שחיינית ושוערת נבחרת ישראל לנוער-בנות בכדורמים
והיום כף רגלי לא תיגע בבריכה... 6. אמ לפני שנתיים התקבלתי לבית ספר "תלמה ילין", ובסוף לא הלכתי ללמוד שם, כי זה גדול עלי לדעתי
ולא מתאים לי כל-כך. 7. אני הכי חרשנית שיש, לפני כל מבחן אני יושבת שעות וחורשת. 8. יש לי חרדת בחינות מטורפת, אני מקיאה, משתעלת, הופכת להיות אדומה, קופצת בלי הפסקה ומתעלפת לפני מבחנים, גם לפני הקטנים ביותר...
9. החלום שלי הוא להיות צלמת!
10. כל יום אחרי הבית ספר אני מכינה פסלים מעיסת נייר... מכיתה ב' בערך
חפרתי

טוב, ננסה.

אני משתחררת מהצבא עוד שבוע בדיוק
בתחילת החודש הסתיים לי המלווה [כן, הוצאתי רשיון רק לפני 3 חודשים.] ומאז אני מאוד נלהבת בנוגע לנסוע לבד למקומות. אני מניחה שזה ייעלם מתישהו.
פעם ממש אהבתי את ת"א. עכשיו האהבה שלי לעיר הזו מתחילה להתמתן בעקבות כך שהסתובבתי במשך חצי שעה למצוא חנייה, כשסה"כ רציתי לבקר את סבתא.
לאחרונה אני ממש בקטע של ללכת לקולנוע. זה הגיע לרמה כזו שבדקתי היום לאיזה סרט אני רוצה ללכת עם חברה ולא מצאתי שום דבר- חצי מהסרטים ראיתי והחצי השני לא ראיתי כי אלו סרטים גרועים [או ישראלים לחלופין
]
באופן בלתי מודע [או שכן?] אני דיי סולדת מקונצנזוסים במוזיקה הישראלית [התחילו סקילה כעת.]- אני לא מסוגלת לשמוע את ברי, פורטיס, אביתר בנאי ושות'.
כטיול אחרי צבא אני רוצה לטוס לאורלנדו [
]. אני לא בקטע של דרום אמריקה, סמים וכאלה.
יש לי על האוטו סטיקר שקיבלתי עוד מתקופת 'רק בישראל'- "ש..שו..שוק..שוקי מאולף"
אני לא סובלת את המקום בו אני גרה, ולמרות זאת אני תמיד מרגישה צורך לסנגר כשיורדים עליו.
רוב הסיכויים שאם תקשיבו לMP3 שלי, תשקלו להעמיד פנים שמעולם לא הכרתם אותי.
אני שונאת לאסוף את השיער שלי, וזה אחד הדברים שממש הציקו לי במהלך השירות שלי, תאמינו או לא. זהו.

יו!

לאחרונה אני פתאום נתקלת בעוד אנשים שיש להם את הסטיקר הזה.. כבר ראיתי מכונית עם: "תנו לשוקי לנצח" ואחת עם "השלום מתחיל בשוקי"

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifגם אני!../images/Emo3.gif

1. חוץ מגלעד שגב אני ממש ממש אוהבת את להקת סינרגיה. 2. אני אוהבת את האנימה אינויאשה הצורות מטורפות!! 3. אני דתיה. 4. לא הייתי בשום הופעה של גלעד וזה עצוב לי...
5. אני ממש אוהבת בעלי חיים (בעיקר חתולים למרות שהם רעים..). 6. אני שונאת שוביניסטים!! 7. אני רוצה לעשות רישיון על אופנוע ולקנות קטנוע אדום
8. נקרע לי התימר בגיטרה כי לא ניגנתי בה שלושה חודשים (אני לא יודעת לנגן.. רק חמישה אקורדים..
). 9. היום הייתי בהרצאה בבי"ס של מישו שהיה מת וחזר לחיים.. משו מטורף ומפחיד!! 10. the calling ו RBD הן שתי הלהקות האהובות עליי מחו"ל..

למעלה