10 דברים שלא ידעתם

וידוי קטן

בדיוק היום גיליתי שיש לי עוד על המחשב את הדיסקים של RBD ושיותר גרוע מזה אני עוד זוכרת את המילים
(הכל אשמת הפנימייה!!!)

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifמגניב לך!!

מה רע בזה?! יש להם אחלה שירים..
גם אני רוצה פנימיה!

חחחחח לי זה מזכיר ימים אחרים

שבהם שמעתי רק את זה ואת שירי הדיכאון של הילדים
ואני הייתי בפנימייה מהצד השני (הדרכתי)

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifשירי דיכאון..?../images/Emo4.gif של ילדים?!

מזל שלפחות שמעת גם RBD... בת כמה את..?

אני בת 26

וכן הילדים היו שומעים את כל שירי הדיכאון האפשריים, אני מכירה את כוולם

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאיכס! אני שונאת דיכאון..../images/Emo4.gif

איף

New member
אין לי מושג מה אני הולכת לכתוב, אבל יאללה

יש לי חלומות שואה מידי פעם... אני חולמת שהייתי בגטו וכאלה.
אני בוכה מכל דבר אפשרי! במיוחד מסרטים. הסרט "דמבו" זה הסרט הכי עצוב ונוראי שקיים.
הסרט "אבא גנוב" מרגש אותי כל פעם מחדש (גם בפעם ה-1000001).
החלום שלי הוא לגדל בבית דוב קואלה.
הערצתי את "היי פייב" כשהייתי בת 15 (ומורי אני לגמרי אבין אם תחסמי אותי אחרי הוידוי הזה).
הבנאדם שאני הכי מעריצה כרגע (ולא בקטע של שלטים, פוסטרים, מנהגים פאקצתיים אחרים) זה המורה שלי לגיטרה. ולא נראה לי שאי פעם אמרתי לו את זה...אבל אני בספק שהוא נכנס לפה.
יש לי איזושהי הפרעה די רצינית עם אוטובוסים. אני נוסעת בהם הרבה - אבל נגעלת מכל דבר שקשור בהם. החל מהכסאות, העמודים ואפילו האנשים. לדעתי צריך לחוקק חוק שמחייב אנשים להתקלח ולשים דיאודורנט לפני העלייה לאוטובוס.
אני שומעת מוסיקה בכל רגע אפשרי. גם כשאני לומדת למבחנים. אני פשוט לא מתפקדת בלעדיה.
אני לא דתיה בכלל, אבל יש לי מנהג כזה, מילדות, לדבר עם אלוהים כל יום לפני השינה. לא בשפה כזו מקראית...לגמרי בשפת יום יום.
בערך שבועיים לפני יום ההולדת שלי אני שוקעת בדיכאון עמוק שעובר יום אחרי יום ההולדת. לא ברור....
החלום שלי הוא לעבוד בבית חולים לחולי נפש. זו עבודה כל כך מרתקת!
אני מתגעגעת לעוזי חיטמן!

בתור מעריצה של טייק דאת אני לא אחסום אותך

ויש לך מזל שיש לי עוד חברה ממש טובה שגם הייתה מעריצה שלהם אז אני לומדת לקבל את זה. וגם אני ממש רוצה לעבוד עם חולי נפש! אין לך מושג עד כמה !! ועוזי
כל כך חבר אתה חסר!!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifגם לי יש חלומות כאלו!!../images/Emo4.gif

בגלל זה החלטתי לא לטוס השנה לפולין עם השכבה..
דמבו זה אכן סרט עצוב..
כל פעם שאני רואה אותו למרות שאני יודעת את הסוף בא לי לבכות (הייתי בוכה אם הייתי לבד.. אני שונאת לבכות ליד אנשים..). וגם לי יש דיכאון לפני היומולדת וביום עצמו..
השנה ביומולדת שלי היתה בת מצווה לאחות של חברה טובה שלי (בספינה וזה..) וכל הבת מצווה בכיתי!

דווקא דמבו?!

כאילו שמעולם לא נוצרו "מלך האריות" ו"במבי"
ואני בעד שתגידי למר בחור.. אבל זו רק אני.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifגם אלו.. אבל דמבו הכי!../images/Emo7.gif

למעלה