בוקר טוב

As היחידה

New member
טוב אז :

היא עכשו משהו כמו בת 30 31.. היא נכנסה לזה (לפחות ככה היא אומרת) בגלל בעלה לשעבר.. שהיה גדול ממנה ב14 שנה.. :\ ובגלל החבר'ה שהסתובבה איתם.. כגמו שיש כיום.. 'העברינים' אז איתם.. והיא הרסה את כולם.. למרותצ שאולי בהתחלה לא רצתה אבל ככה היא..

thebaby

New member
בקשר לסמים...../images/Emo101.gif

יש לי מספיק חברים משתמשים... ומניסיון אישי אני יכול לומר לך שיש סמים שבניגוד לדעה הרווחת הם לא מזיקים כפי שמציינים אותם. אם בא לך אז תגידי במה היא משתמשת... יש דברים שהיא יכולה למות כבר בפעם הבאה וכדי להודיע להורים שלה למרות שהיא תשנא אותך לעד. אבל יש דברים מסויימים שאם היא משתמשת עכשיו... לתקוםה מסויימת שתעבור עם חליפת הומונים מסויימים או עם גילוי במשטרה, זה באמת לא נורא. בבקשה תפרטי

האחמית

New member
אמממ

עד עכשיו רק גראס... הדבר שגרם לי לכתוב את ההודעה הזאת זה הקטע שעכשיו היא ממש רוצה "לעבור" הלאה ויש לה גם ממי להשיג. וחבר שלה אמר לה שזה "סם האהבה" (אקסטזי) וזה דיי ברור מה המטרה שלו בזה שהוא מביא לה את זה.

yair24

Member
סם האהבה... (אקסטזי)

זה סם קשה. "ויש לה ממי להשיג את זה..." אני בטוח שמי שמביא לה את זה הוא באמת בן אדם טוב שכל מטרתו בחיים היא להראות לאנשים את הדרך לאושר... וזה ש"היא ממש רוצה לעבור הלאה..." אני לא מצליח להבין את האנשים האלה, למה הם דופקים לעצמם את החיים? אני מכיר בחור אחד שמשתמש בסמים, הוא גמור! בן 35 בלי עבודה, אין לו אישה. אין לו כסף. כל כמה זמן באים אליו מהמשטרה והולכים כי כבר אין להם מה לעשות איתו. פשוט בן אדם סמרטוט... יאיר

sh53

New member
לברוח מהמציאות - האם זאת לא פגיעה?

למה לא להתמודד עם המציאות? אם לוקחים סמים כדי להרגיש טוב וב"הייי", האם זאת לא בריחה מהמציאות? למה לא לעשות משהו למען עצמנו, כדי שנצא מהמצב בו אנו נמצאים ונגיע לאושר ולמצב של מצב רוח טוב ללא סמים? למה צריך סמים כדי להרגיש נפלא? אם הכל נפלא בחיינו, אז למה אנו צריכים סמים כדי להרגיש נפלא? עוד נקודה למחשבה - הרבה מהמכורים הקשים חשבו שהם תמיד יוכלו להפסיק מתי שירצו, אז אם נשאל את עצמנו את השאלה - אז איך הם מכורים קשה, אם הם יכלו להפסיק מתי שהם רוצים? התשובה פשוטה - מתחילים מסמים קלים שאולי אז אפשר לחזור אחורה ולהפסיק, אבל כשהסמים הקלים מפסיקים להשפיע עליהם כי הם התרגלו אליהם, אז הם עוברים למשהו יותר חזק כי הסמים הקלים כבר לא משפיעים עליהם - וכאן מגיעה ההתמכרות.

bercko21

New member
הידע שלך על סמים מבוסס על שמועות,

ועל ההפחדות שאמרו לנו במשך השנים, אני ממליץ לך ללכת לקרוא קצת מידע יותר אובייקטיבי.

sh53

New member
אני עובדת בבית משפט ורואה מכורים

מכורים לסמים ובנות שעובדות על הכביש כדי לממן את הסמים ולא בגלל שהן רוצות לעבוד בזה, האם זה שמועות? אני רואה את זה בעיניים. למה שיקצו המון כסף למלחמה בסמים - מלחמה בשמועות? להקצות כסף כדי להלחם במשהו שלא קיים וזה רק שמועה? יודע איך רבו על התקציב לא ממזמן בממשלה? אז איך יתכן שיתנו לכסף ללכת סתם ככה למלחמה בסמים, אם הכל שמועות והכל שטויות?

bercko21

New member
בעיתת הסמים הקשים,

הולכת וגוברת, והרבה מזה בזכות אותה "מלחמה בסמים", עכשיו, אם את באמת מחפשת ללמוד בנושא ולהכיר את העסק מזוית אחרת, את מוזמנת לפורום "סמים קלים" בתפוז, אני די חושב שמיצינו את העסק פה (אחרי הכל, זה פורום חברויות, לא סמים קלים, ואני את שלי בקשר לחברות אמרתי. כמובן, אם מנהלת הפורום תגיד אחרת אז נמשיך... ).

sh53

New member
אני מנהלת הפורום ../images/Emo8.gif

נכון שזה לא פורום סמים קלים, אבל חברת הפורום העלתה בעיה שקשורה לחברה שלה וזה דווקא כן קשור לסמים. הסמים מפריעים לחברות ביניהן והיא דואגת לה מתוקף היותה חברתה.

bercko21

New member
מה אנשים עשו פה מיזה....

אז היא עישנה קצת גראס, היא בטח לא הולכת למות מיזה כמו שכבר ראיתי כתבו פה... הבעיה היותר גדולה בגיל שלכם שזה הגיל שבו כל אחד מגבש לעצמו זהות, וגראס בגיל הזה בהחלט עלול להפריע. אני הייתי מנסה להסביר לה את זה, וממליץ שתחכה עם זה, זה לא בורח. בכל מקרה, להתרחק ממנה זה רעיון רע, כי אתם לא הולכת לאבד אותה, תרגעו. עם תבואו אליה בקטע של אנטי, היא פשוט לא תקשיב לכם וחבל, זה גם לגבי איומים והפחדות. אם לא תעשו מיזה סיפור, לא יהיה פה סיפור.

sh53

New member
ניסית פעם סמים וניסית להפסיק?

מי מבטיח לה שלא תעבור אח"כ לסמים קשים?

bercko21

New member
כן, ניסיתי,

ואני יודע שזה לא ממכר, ואני יודע שמה שגורם למעבר לסמים קשים, זה לא הגראס.

צודק!

אז מה אם היא מעשנת קצת גראס... גם אני מעשנת..אז מה אני דופקת לעצמי את החיים מלעשן לפעמים??..לא.. וגם ידיד טוב טוב שלי מביא לי לפעמים אז מה הוא דופק לי את החיים?..ממש לא!הוא האחרון שאני אאשים..אם בכלל. אני אומרת כזה דבר..אין מה להילחץ יותר מידי זה לא כזה נורא. אני לא יודעת בת כמה היא אבל היא צריכה לדעת לשים לעצמה את הגבולות ולא להיסחף יותר מידי ואולי בזה את יכולה לעזור לה.בכל אופן יש סיבה לדאגה רק אם היא עושה את זה מהסיבות הלא נכונות או שזה דופק לה התפתחות או שהיא יכולה להיסתבך עם זה... שבי איתה שיחה קצרה תסבירי לה כמה דברים שאת חושבת ותשמעי את הצב שלה ותאמיני לי...גראס זה לא בדיוק ממכר ולא בהכרח עוברים מזה לסמים קשים אחרים. בכלל מדובר על גראס?...:)או שהיא לקחה משהו אחר.....?

sh53

New member
אז למה בכלל להשתמש בגראס?

אם הכל טוב ונפלא, אז למה צריך את זה בכלל? למה כדי להרגיש טוב עם עצמנו, צריך להכניס חומר - גראס במקרה זה - לגוף? מדוע לא לבדוק את השאלה למה אנו זקוקים בכלל לגראס? אם הכל טוב בחיים, אז למה לא להפסיק את הגראס?

sh53

New member
אז מה כן גורם למעבר לסמים קשים?

האם כולם מתחילים ישר עם סמים קלים או שמא הם מתחילים קודם עם סמים "קלים" כאלה "שלא ממכרים"?

למה?..כי יש כאלה שאוהבים תהרגשה

וזהו!...בלי הרבה סיבות.סתם כי זה כיף ורוב האנשים מודעים למה שהם עושים לעצמם אין בזה הרבה רע ואתם לא צריכים להתחיל לפענח את סיבות השימוש בעזרת תאוריות פסיכולוגיות לא קשורות. מלא מלא מלא אנשים בעולם מעשנים.אז מה, הם עושים את זה בגלל ככה וככה?..בשביל לברוח?.בגלל בעיות בבית?.חלקם כן חלקם לא. והכל יכול להיות טוב עם זה ובלי זה.אני למשל נגד זה שיש כאלה שהופכים את זה לחיים שלהם.שמעשנים בוקר צהריים וערב ובדודות כל היום ודואגים שחס וחסה לא יגמר להם החסה!.זה אני לא אוהבת.. בקשר לסמים קלים וקשים.אין מה להשוות בין גראס לקוקאין למשל..תהיו הגיוניים. וקודם כל יש כאלה שמתחילים בקטנה ואז עוברים לזה.נכון. אבל יש גם כאלה שזה הדבר שהם רואים בסביבה שלהם והם מנסים ליגוע בזה,מתמכרים ואלוהים ישמור מה קורה להם.. הכל אינדודואלי לדעתי והכל תלוי באופי של הילדה. אם היא יודעת לשלוט על עצמה להבין מה טוב מה לא טוב..זה חשוב אם אין לה אופי כל כך יציב אז צריך לעזור לה כדי שלא תגיע למצב בחיים של וואיי מה עשיתי?!.. בכל זאת אני חושבת שאם היא בת 15..היא קצת קטנה מידי בשביל זה. המשך יום נעים ואל תעשו הרבה סיפורים מזה...רק אם באמת צריך..

למה אנשים עוברים לסמים קשים?

ת'אמת? כי הם נשארים לבד... כל מי שאמר פה "תפחידו אותה שלא תהיו חברים שלה יותר" וכל מיני שטויות כאלה, לא מבין שכשעושים דבר כזה, הבן-אדם שמעשן סמים ממשיך לעשות את זה, רק שעכשיו האנשים היחידים שנשארים לו בעולם מבחינתו (בהנחה שגם ההורים יודעים מזה), זה האנשים שמביאים לו את הסמים, וכשאתה בחברה כזאתי.. מה לעשות, לאו דווקא בגלל לחץ חברתי, מתחילים לעשות דברים שעושים בחברה הזאתי, וזה כולל לעשן סמים קשים. אם כן תישארו לצידה, לפחות יהיה לה מישהו שיראה לה שמה שהיא עושה וממשיכה לעשות לא טוב. אם תעזבו אותה, מי לעזאזל יסביר לה שמה שהיא עושה לא בסדר? היא בסך הכל תראה אתכן בתור נוטשות ולא תתייחס למה שאתן אומרות. מה שאני כן חושבת זה שכדאי לדבר עם החבר הזה בן ה-22, ולבקש ממנו ובצדק שיעזוב את חברה שלכן כי היא רק בת 15... כמו שאני רואה את זה, היא גם תקשיב לו. ומקסימום הם יריבו על זה, היא לא תדבר איתו יותר ולא תהיה איתו יותר בקשר, והבעיה נפתרה.

yam12321

New member
מה זה נכון

שוב פעם אנו רואים מצב של חוסר ערכים אין ערכים בחיים וככה נראה העולם חייבים לצור הפרדה של אנשים בפערי גילאים חייבים להכניס למודעות של נערות צעירות שקשר בפערים כאלו תמיד תומן בתוכו הרס וניצול ושיקום משהו ויספר לי משהו אחר אלפי נערות נופלות בקטע של ניצול התמימות בענינן המיני סמים כספים וכו רק כדי להרגיש גזעית כדי לקבל ביטחון כדי להרגיש בעננים אני לא מאשים את ההורים להורים נמאס להתערב ולהיות במאבק עם הילדים להם נמאס להיות הרעים אני ראיתי איזו שנאה וכמה ברוגזים היו לאנשים שהכרתי עם ההורים שלהם אין מה לעשות להורים אין הרבה שליטה על הילדים אלו לא ילדים שיגידו להורים צודקים אתם אילו ילדים שמתנגדים ולא מעניין אותם מה יגיד ומי יגיד הם בשלהם בטוחים רק בעצמם נסיון וחכמה של אחרים לא ישחק תפקיד הם רוצים בבשרם להרגיש שהאש שורפת ההורים שלהם הבינו שאין להם מה לעשות הרי בלאו הכי אין להם שליטה על מעשי הילד הם יודעים שהילד יכול לספר שהוא אצל X והוא במקום אחר אז הם מכבדים את ילדיהם ללמוד לבדם נכון שזאת צורת אהבה שמתאימה לילדים של היום????

sh53

New member
אז לוותר על הילדים ושהם "ילכו"? ../images/Emo10.gif

מה בכל זאת אפשר לעשות כשנערים ונערות מתחילים להגרר אחרי אחרים? הם הרי רוצים להיות כמו כולם ולא שונים, אז מה בכל זאת לעשות בענין?

yam12321

New member
שושי וכולם

זה לא לוותר על הילדים זאת הידיעה שההורים עושים כל מה שהם יכולים מתחילים להכניס מודעות לילדים שלהם ולוקחים אחריות בתור הורה לא להכניס את ילדיהם לפחדים אלא להבנה ולמודעות שמזרים צריך לפחד שגם אם ממש אוהבים צריך להשמר מפני מבוגרים שקשר כזה תומן סכנה לידע מה לעשות איך להגיב במצבים להבין שיש דברים מזיקים כמו עישון סמים וכו אלכוהול צריך ללמד איך לשמור על עצמך ולא להסחף אחרי החברה חשוב לעשות זאת בתור חבר סמכותי יותר לתת לילד הרגשה של אפשר לסמוך לא של אני חזק יותר אני אעניש אותך אחרי שעשית כל מה שיכולת בתור הורה עקבתת אחרי הילד ואין לך כל כך הרבה שליטה אז תדע שאתה את שלך עשית והוא מבקש ללמוד מהנסיון מהחיים אז לא נותר לך אלא לכבד את רצונו להבין שהוא לא רכוש שלך אתה לא יכול לעצב אותו כמו שאתה רוצה על פי הערכים והעקרונות שלך אתה יכול להגביל אותו לסגור אותו אבל גם זה יתנפץ בפרצופ אני חושב שמה שנשאר לנו לעשות זה להתנהג בצורה טובה יותר לשמש דוגמא ליהיות עמוד האור אם יש לך סרט כחול בבית אז אל תצפה שלילד שלך החי בדור המחשב לא יהיה אם אתה שותה אלכוהול אל תצפה שילדך לא יעשה זאת אם אתה מעשן למה שילדך לא יעשן זה דור שמתפתח מהר חי בשנה את מה שבעבר חיו בחיים שלמים הכל מלא בפורנו הסמים הוחדרו לבתי הספר העישון כנל אז שכל אחד יעשה השתדלות יתנהג כראוי ויזכור שהעולם בזמן קשה בזמן של נקיון הכל יהיה טוב יותר כרגע צפים ועולים כל הדברים הקשים הכל נכנס למודעות אבל נתנחם שהעתיד יהיה טוב יותר!!!! ואנו חייבים ליהיות האור לפני המחנה!!!!

למעלה