היי הוקר טוב חמודה
ראשית כל הרשי לי לברך אותך על זה שאת מאוהבת , אני שמחה לשמוע שיש אנשים מאוהבים... זה הרגש הכי הכי שיש בעולם ...... להסתובב עם עיניים חולמניות ולחשוב עליו כל הזמן... יו כמה מוכר.... !!! שנית , קראתי על החברה שלך.... ופתאום קלטתי, גם אני הייתי במצב הזה! לא עשינתי חס וחלילה סמים אבל .... היה לי חבר מבוגר וגם אני עשיתי לא מעט שטויות ... (אומנם אני לא מצטערת אבל בדיעבד יכולתי להמנע מזה) ראשית כל הרשי לי לשאול: איפה ההורים שלה ? האם הם מבחינים בעובדה שהבת שלהם השתנתה במקצת ?! אולי עדיף לעדכן אותם ? מניסיון אני יודעת שכשההורים מתחילים ללחוץ , גם אם בהתחלה זה נראה שהם עושים משהו לא נכון , במידה מסויימת הזה עוזר כי הילד צריך לבחור מה הוא מעדיף מריבות בבית ואיסורים או להתנתק מהגורם שגורם ללמריבות בבית ולחזור לשלום בית . שנית , בתר חברה טובה שלה, לדעתי עליך לומר לה שלדעתך השינוי שהיא עוברת לגיטימי אבל אם היא תסתכל על עצמה בעתיד , האם אלו הם החיים שהיא תרצה לחיות ? להיות לצד בחור שנותן לה לעשות דברים שיהרסו לה את החיים ? האם באמ אכפת לו ממנה או מזה שהיא "שוכבת , מעשנת איתו? " לדעתי ככל שתפקחי לה את העיניים יותר למציאות ..... היא יותר מהר תצא מזה אבל לפנות להורים שלה זה הצעד הראשון . עוד דבר, לדעתי קורה שהחברות שלנו רואות דברים שאנחנו לא , כלומר אולי היא חושבת שאתן לא מבינות אותה כי זה לא לגמרי נכון שהוא-החבר שלה, משפיע עליה אלא זה מהבחירה שלה , בשביל שהיא תבטח בך קודם תצרי איתה הזדהות שהיא תדע שיש לה על מי לסמוך.... אחרי זה היא בעצמה תשתף אותך במה שמפריע לה. ואולי ככה היא תחזור לעצמה.